ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ STRATEJİK PLANI

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Özürlüler Destek Programı Hibe Programının Konusu:
Advertisements

VİZYONUMUZ Birliğin vizyonu; üye belediyelerin, ortak sorunlarının ortaklaşa çözümünde ilk akla gelen yerel yönetim kuruluşu olmaktır. MİSYONUMUZ Birliğin.
Faaliyetin Süresi: 24 ay ( )
Prof.Dr.Erdal BEŞER ADÜ Tıp Fakültesi ADÜ SEM Müdürü
YENİ KOOPERATİFÇİLİK HAREKETİ
Bakanlık Düzeyinde Rehberlik Örgütü (Milli Eğitim Bakanı)
“Perakendecilerin Veteriner Hekimlikten Beklentileri” Şeref SONGÖR Türkiye Perakendeciler Federasyonu Genel Başkanı.
Kamu Personeli Verimlilik Projesi
Grup 8: YÖK Koordinasyon Oturumu Uluslararası öğrenci ve öğretim üyesi hareketliliğinde YÖK’ün işlev ve kurumsallığı– 37 Sorun Uluslararası öğrenci ve.

Stratejik Yönetim süreçlerinin Üniversitelerin hizmet kalitesine olan katkıları Stratejik Yönetim süreçlerinin Üniversitelerin hizmet kalitesine olan katkıları.
MUĞLA ÜNİVERSİTESİ VE BOSAV İŞBİRLİĞİ OLANAKLARI.
Türk Patent Enstitüsü Tarafından Düzenlenen Eğitim Programları
ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ STRATEJİK PLANI
ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ STRATEJİK PLANI TOPLUMA SUNULAN HİZMETLER
ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ STRATEJİK PLANI EĞİTİM ÖĞRETİM TEMA GRUBU Ocak 2013.
ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ STRATEJİK PLANI ARAŞTIRMA GELİŞTİRME TEMA GRUBU
T.C. Yükseköğretim Kurulu Prof. Dr. Hasan MANDAL Bologna Uzmanı AVRUPA YÜKSEK ÖĞRETİM ALANININ FAALİYETLERİ KAPSAMINDA TÜRK YÜKSEK ÖĞRETİM SİSTEMİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ.
Valiliklerde AB İşleri İçin Kapasite Oluşturulması Projesi VABpro KAPASİTE GELİŞTİRME FAALİYETLERİ TEKLİF ÇAĞRISI Proje Uygulama Başkanlığı 26 Haziran.
ÜNİVERSİTELERDE İŞ MÜKEMMELLİĞİ MODELİ 2 MART 2003.
ANKARA İLİ SEKTÖREL REKABET ANALİZİ FİZİBİLİTE PROJESİ
Engelli Yetişkinler için Mesleki Uygunluk Modülü Geliştirme
SİVİL TOPLUM KURULUŞLARINDA ETKİLİ YÖNETİM
SİVİL TOPLUM KURULUŞLARINDA ETKİLİ YÖNETİM
T.C. ANKARA KALKINMA AJANSI DOĞRUDAN FAALİYET DESTEK PROGRAMI-2010 ANKARA İLİ SEKTÖREL REKABET ANALİZİ FİZİBİLİTE PROJESİ ANKARA TİCARET ODASI 15 NİSAN.
1. S ınıf içi süreçlerin geliştirilmesine ve zenginleştirilmesine yönelik olarak materyal geliştirme, ölçme değerlendirme, öğretim yöntemleri gibi alanlarda.
Support to Local Administration Reform 1 Yerel Yönetimler için Ulusal Eğitim Stratejisi.
Diyalog için Halk Bilimi Folklore as a Mean of Dialogue.
T.C. MERSİN ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ SİNEMA-TV BÖLÜMÜ 2008 – 2012 STRATEJİK PLANLAMA RAPORU Kasım, 2006.
THE LINKING EASTERN ANATOLIA TO PROGRESS PROGRAMME(TUR/98/002) (DOĞU ANADOLU KALKINMA PROGRAMI) Erol Çakmak Programme Manager Ankara/ Eylül 2006 BİRLEŞMİŞ.
GAZİ ÜNİVERSİTESİ PATENT DESTEK BİRİMİ İstanbul, 07 Haziran 2010.
HAVZA ÖLÇEĞİNDE STRATEJİK PLANLAMA VE KALKINMA ‘Kelkit Havzası Örneği’
Gençlik Sektöründe Yerelleşme ve Yeniden Yapılandırma
İstanbul Ticaret Üniversitesi 15 Nisan 2011 Ankara
24 Mart 2015 Haliç Üniversitesi Kağıthane Kampüsü
Kadir Has Üniversitesi Mezunlar Derneği Etkinlik ve Projeleri Sunumu
İl Düzeyinde Hayat Boyu Öğrenme Koordinasyon Birimleri (HBÖKB) Nevin Şenol & John Hart Politika ve Mevzuat Geliştirme Uzmanları Jove Jankulovski Kilit.
İSMMMO İSTANBUL VALİLİĞİ AB PROJELERİ İŞBİRLİĞİ HAZİRAN 2009.
H.Ü. Fen Fakültesi İstatistik Bölümü PERFORMANS GÖSTERGESİ ÖLÇÜM PLANI
T.C Hacettepe Üniversitesi DEĞİŞİM ÖĞRENCİLERİ TOPLULUĞU
KOÜ TIP FAKÜLTESİ ÇOCUK CERRAHİSİ ANABİLİM DALI STRATEJİK PLAN TASLAĞI
Türkiye’de Hayat Boyu Öğrenmenin Geliştirilmesi Projesi Paul Weide Ekip Lideri.
Hacettepe Üniversitesi Engelliler Araştırma ve Uygulama Merkezi
MERSİN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ ANATOMİ ANABİLİM DALI
Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi. Hacettepe Üniversitesi – Eğitim Fakültesi STRATEJİK AMAÇLARIMIZ Vizyon ve misyonumuza dayalı olarak oluşturulan.
PERFORMANS DEĞERLENDİRMESİ
Süleyman Üniversitesi Demirel.
Dr. Armağan Erdoğan TÜRK YÜKSEKÖĞRETİMİNDE BOLOGNA SÜRECİ UYGULAMALARı VE GELECEĞE BAKıŞ SOSYAL BOYUT KAVRAMı: UYGULAMALAR VE ÖNGÖRÜLER Dr. Armağan Erdoğan.
Avrupa Birliği Eğitim Programları
ÖNCELİK 6 : HAYAT BOYU ÖĞRENME İZLEME ve DEĞERLENDİRME SİSTEMİNİN GELİŞTİRİLMESİ
PROJE YÖNETİMİ SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK.
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü
05 Kasım 2010, Muş BOLOGNA SÜRECİ ve MUŞ ALPARSLAN ÜNİVERSİTESİ DENEYİMİ.
STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLARININ BOLOGNA SÜRECİNDEKİ ROLÜ Sabancı Üniversitesi 22 Ekim 2010.
T. C. BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI AR-GEREFORMPAKETİ Araştırma ve Geliştirme Faaliyetlerinin Desteklenmesi Hakkında Kanun ve Bazı Kanun Hükmünde.
MEZUNLAR TOPLULUĞU BİRİMİ
Çankaya Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı
KURUMSAL DIŞ DEĞERLENDİRME SORULARI
İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ KONUSUNDA FARKINDALIK GELİŞTİRME PROJESİ
SİYASET BİLİMİ VE KAMU YÖNETİMİ BÖLÜMÜ TEMMUZ 2017
YÖNETİMİ GÖZDEN GEÇİRME TOPLANTISI
KALİTE YÖNETİMİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ
Uludağ Üniversitesi Kalite Kurulu
Uludağ Üniversitesi Kalite Kurulu
Yükseköğretim Kurulu Kalite Çalışmaları
ARAŞTIRMA GELİŞTİRME VE YAZILIM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
KALİTE KOORDİNATÖRLÜĞÜ KALİTE KOMİSYONU BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ KALİTE ÇALIŞMA SÜREÇLERİ
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi
Sunum transkripti:

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ STRATEJİK PLANI 2014 -2018 PAYDAŞLARLA İLİŞKİLER 31.12.2012

STRATEJİK AMAÇ SA-1 Paydaşlarla İlişkileri Güçlendirmek

STRATEJİK HEDEFLER SA1 Paydaşlarla İlişkileri Güçlendirmek SH1.1 Mezunlarla İlişkileri Güçlendirmek SH1.2 Eğitim Kurumları ile Yürütülen Ortak Proje Sayısını Artırmak SH1.3 Sektör İşbirliğini Arttırmak ve İşveren İlişkilerini Güçlendirmek SH1.4 Mesleki Kuruluşlar, Sivil Toplum Kuruluşları, Mülki ve Yerel Yönetimler ile Ortak Projeler Üretmek

PERFORMANS HEDEFLERİ SH 1.1 Mezunlarla İlişkileri Güçlendirmek PH 1.1.1 Web Altında İzlenebilir Veri Tabanını 2014 Sonuna Kadar Kurulmasını Sağlamak ve Etkinliğini Artırmak PH 1.1.2 Mezunlar Derneklerinin Etkinliğini Artırmak PH 1.1.3 Mezunlarla Birlikte Yapılan Faaliyet Sayılarını Artırmak

PERFORMANS HEDEFLERİ SH 1.2 Eğitim Kurumları ile Yürütülen Ortak Proje Sayısını Artırmak PH 1.2.1 Orta Öğretim Kurumlarında Üniversitemiz Kültürünü Yaygınlaştırmak PH 1.2.2 Diğer Üniversitelerle Ortak Yürütülen Sosyal ve Kültürel Faaliyet Sayısını Artırmak PH 1.2.3 Eğitim Kurumları İle Yapılan Sosyal Sorumluluk Projeleri Sayısını Artırmak

PERFORMANS HEDEFLERİ SH 1.3 Sektör İşbirliğini Arttırmak ve İşveren İlişkilerini Güçlendirmek PH 1.3.1 Kariyer Planlama Veri Tabanı Yazılımını Tamamlamak PH 1.3.2 Üniversite – Sektör İşbirliğine Yönelik Faaliyetleri Artırılmak PH 1.3.3 İşveren ve Danışma Kurullarının Etkinliğini Artırmak

PERFORMANS HEDEFLERİ SH 1.4 Mesleki Kuruluşlar, Sivil Toplum Kuruluşları , Mülki ve Yerel Yönetimler ile Ortak Projeler Üretmek PH 1.4.1 Mesleki Kuruluşlar ve Sivil Toplum Kuruluşları İle Sosyal ve Kültürel İşbirliği Sayısını Artırmak PH 1.4.2 Mülki ve Yerel Yönetimler ile İşbirliği Sayısını Artırmak

SA 1.1 Mezunlarla İlişkileri Güçlendirmek PH 1.1.1 Veri Tabanının 2014 Sonuna Kadar Kurulmasını Sağlamak ve Etkinliğini Artırmak G. No Performans Göstergesi Hesaplama Türü Ölçü Birimi Sorumlu Birim 1 Veri tabanının tamamlanma oranı Gerçekleşen / Planlanan Verimlilik % BİD 2 Web altında veri tabanına katılım oranı Kayıt Olan Mezun Sayısı / Mezun Sayısı Veri Tabanı Sorumlusu PH 1.1.2 Mezunlar Derneklerinin Etkinliğini Artırmak G. No Performans Göstergesi Hesaplama Türü Ölçü Birimi Sorumlu Birim 1 Derneklere üye olma oranı Kayıtlı Mezun / Mezun Verimlilik % İlgili Birim 2 Kurulan Mezun Derneği Sayısı Sayılacak Girdi Adet İlgili birim 3 Kurulan Dernek Sayısı / Birim Sayısı Üst Yönetim PH 1.1.3 Mezunlarla Birlikte Yapılan Faaliyet Sayılarını Artırmak G. No Performans Göstergesi Hesaplama Türü Ölçü Birimi Sorumlu Birim 1 Mezunlar Günü Sayısı Gerçekleşen / Planlanan Verimlilik % İlgili Birim

SA 1.2 Eğitim Kurumları ile Ortak Projeler Geliştirmek PH 1.2.1 Orta Öğretim Kurumlarında Üniversitemiz Kültürünü Yaygınlaştırmak G. No Performans Göstergesi Hesaplama Türü Ölçü Birimi Sorumlu Birim 1 Tanıtıma Gidilen Kurum Sayısı Sayılacak Girdi Sayı ÖİD / İlgili Birim 2 Ziyarete Gelen Kurum Sayısı PH 1.2.2 Diğer Üniversitelerle Sosyal ve Kültürel Faaliyet Sayısını Artırmak G. No Performans Göstergesi Hesaplama Türü Ölçü Birimi Sorumlu Birim 1 Üniversitemiz Sorumluğundaki Faaliyet Sayısı Sayılacak Girdi Sayı Akademik ve İdari Birimler 2 Katılım Sağlanan Faaliyet Sayısı PH 1.2.3 Eğitim Kurumları İle Sosyal Sorumluluk Projeleri Yapmak G. No Performans Göstergesi Hesaplama Türü Ölçü Birimi Sorumlu Birim 1 Organize Edilen Sosyal Sorumluluk Proje Sayısı Sayılacak Girdi Sayı Akademik ve İdari Birimler 2 Katılım Sağlanan Sosyal Sorumluluk Proje Sayısı

SA 1.3 Sektör İşbirliğini Arttırmak ve İşveren İlişkilerini Güçlendirmek PH 1.3.1 Kariyer Planlama Veri Tabanının oluşturulması G. No Performans Göstergesi Hesaplama Türü Ölçü Birimi Sorumlu Birim 1 Veri tabanının tamamlanma oranı Gerçekleşen / Planlanan Verimlilik % BİD PH 1.3.2 Üniversite – Sektör işbirliği çerçevesindeki yürütülen faaliyetlerin artırılması G. No Performans Göstergesi Hesaplama Türü Ölçü Birimi Sorumlu Birim 1 Üniversite – Sektör İşbirliği Çerçevesinde Yürütülen Danışmanlık Sayısının Bir Önceki Yıla Göre Artış Oranı Yıl İçindeki Danışmanlık Sayısı / Bir önceki yıldaki Danışmanlık Sayısı Verimlilik % ÜSİGEM / Tüm Akademik Birimler 2 Üniversite – Sektör İşbirliği Çerçevesinde Yürütülen Eğitim Faaliyeti Sayısının Bir Önceki Yıla Göre Artış Oranı Yıl İçindeki Eğitim Sayısı / Bir önceki yıldaki Eğitim Sayısı 3 Üniversite – Sektör İşbirliği Çerçevesinde Yürütülen Diğer Faaliyetlerin Sayısının Bir Önceki Yıla Göre Artış Oranı Yıl İçindeki Diğer Faaliyetlerin Sayısı / Bir önceki yıldaki diğer faaliyetlerin Sayısı PH 1.3.3 İşveren ve Danışma Kurullarının Etkin Çalışmasının Sağlanması G. No Performans Göstergesi Hesaplama Türü Ölçü Birimi Sorumlu Birim 1 İşveren / Danışma Kurullarından Gelen Öneri ve/veya Projelerin Uygulanma Oranı Uygulanan Öneriler / Gelen Öneriler Verimlilik % Tüm Eğitim Birimleri

SA 1.4 Mesleki Kuruluşlar, Sivil Toplum Kuruluşları, Mülki ve Yerel Yönetimler ile Ortak Projeler Üretmek PH 1.4.1 Mesleki Kuruluşlar ve Sivil Toplum KUruluşları ile Yürütülen Ortak Proje Sayısını Artırmak G. No Performans Göstergesi Hesaplama Türü Ölçü Birimi Sorumlu Birim 1 Mesleki Kuruluşlar ve Sivil Toplum Kuruluşları İle Yürütülen Sosyal Ve Kültürel İşbirliği Sayısı Sayılacak Çıktı Adet Akademik ve İdari Birimler PH 1.4.2 Mülki Ve Yerel Yönetimler İle Ortaklaşa Yürütülen Faaliyetlerin Sayısını Artırmak G. No Performans Göstergesi Hesaplama Türü Ölçü Birimi Sorumlu Birim 1 Mülki Ve Yerel Yönetimlerle Yürütülen Ortak Faaliyetlerin Sayısı Sayılacak Çıktı Adet Akademik ve İdari Birimler

STRATEJİLER Mezunların istihdam durumunu takip etmek, geliştirmek ve bu gelişimi kurumsal imaja daha etkin biçimde yansıtmak Mezuniyet aşamasındaki öğrencilerimizin Mezun Derneklerine katılımını sağlamak Üniversitemizde çalışan mezunlarımızın mezun derneklerinde aktif görev almasını sağlamak Oluşturulacak olan mezun veri tabanında üniversitemizden mezun olup üniversitemizde çalışanların belirtilmesini sağlamak Tüm birimlere yönelik mezun derneklerinin kurulmasını sağlamak ve mezunlar derneklerinin üye sayılarını artırmak Mezunlar derneklerinin üst örgütlenmesini sağlamak Her bir mezunlar derneğinin ilgili birimle ortak yılda en az bir kere MEZUNLAR GÜNÜ planlamasını sağlamak İlgili sektörlerin kendini tanıttığı ve iş gücü taleplerinin yer aldığı öğrencilerimize ve mezunlarımıza açık bir veri tabanı (portal) oluşturmak Danışma Kurulu üyelerinin dağılımını sektörlere göre planlamak Yaşam boyu eğitim kapsamında yürütülen faaliyetlerde Sivil Toplum Kuruluşları ve mesleki kuruluş çalışanlarının katılımının özendirilmeK

PAYDAŞLARLA İLİŞKİLER TEMA GRUBU Teşekkür ederiz…