Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Kadir Has Üniversitesi Mezunlar Derneği Etkinlik ve Projeleri Sunumu 2008-2009.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Kadir Has Üniversitesi Mezunlar Derneği Etkinlik ve Projeleri Sunumu 2008-2009."— Sunum transkripti:

1 Kadir Has Üniversitesi Mezunlar Derneği Etkinlik ve Projeleri Sunumu 2008-2009

2 MİSYONUMUZ Üniversitemizin “bir dünya üniversitesi olmak” vizyonunda mevzunlar derneği olarak gereken yeri almak, Mezunları birbirleri ve üniversite ile sürekli bağlantı içinde tutarak sinerji yaratmak, Üniversitemizden aldığımız eğitim doğrultusunda ve üniversitemizin üzerine kurulduğu hayırseverlik temelinin bilincinde, toplum yararına sosyal sorumluluk projeleri üretmektir.

3 Etkinlik Alanlarımız Mezunlarımızı toplumla buluşturmak (sosyal sorumluluk projeleri) Mezunlarımızı birbirleriyle buluşturmak Mezunlarımızı öğrencilerimizle buluşturmak

4 Mezunlar ve Öğrenciler El Ele Mezunlarla Söyleşi: Çeşitli sektörlerde ve akademik alanda başarı sağlamış mezunlarımız öğrencilerimize tecrübelerini aktarıyor ve onların sorularını cevaplıyorlar.

5 Üniversite Tiyatrosu

6 Mezunlar ve Öğrenciler El Ele Birlikte Çalışalım: “Danışman mezun” olmak isteyen mezunlar deneyimli oldukları alanlarda öğrenci arkadaşlarını yönlendiriyor dersleriyle ilgili yardımcı oluyorlar.

7

8 Mezunlarımız Bir Arada Geleneksel Mantı Günü Eğlence ve Yemek Organizasyonları Sportif Faaliyetler Mezun Fitness Mezun Futbol Okulda Bir Gün Sanal Platformlar

9 İnternet Sitesi ve Portal Facebok Gurubu Diğer sanal Gruplar

10

11 Sosyal Sorumluluk Projeleri Geleceğimizin Çocukları Vakfı, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı, Kadir Has Üniversitesi Tiyatro Topluluğu ve Mezunlar Derneğimizin işbirliği ile yapılan etkinlikte Yaşları 7-14 arası değişen çok sayıda öğrenci Kadir Has Üniversitesi Tiyatro Topluluğunun çocuklar için özel olarak hazırladığı oyunu izleme fırsatı buldular.

12

13 Teşekkürler...


"Kadir Has Üniversitesi Mezunlar Derneği Etkinlik ve Projeleri Sunumu 2008-2009." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları