BİR TORUNUNDA BİZİ KABUL ET. Adı SoyadıMesleği TelefonE-posta Kemal BAYRAMOĞLU ÖĞRENCİ506 315 34 35 Özgür ÇAKMAK ÖĞRENCİ532.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Öğretim Elemanı Akademik Dönem İşlemleri Umut Gündoğdu.
Advertisements

HAZIRLAYAN: SEZGİN ZUKU
ŞEKER İLKÖĞRETİM OKULU
HALK ELİNDE HAYVAN ISLAHI ÜLKESEL PROJESİ II
T.C. DEREBUCAK KAYMAKAMLIĞI İlçe Özel İdare Müdürlüğü 2010 YILI FAALİYET RAPORU.
“Küçükçekmece Perakende Balık Pazarı’nda AB Standartlarının Uygulanması” Projesi
GÖNÜL KÖPRÜSÜ PROJESİ.
Sanal Çalışmanın Üçüncü Dalgası
FRİG VADİSİ VE AFYON’DA KAPLICA KEYFİ EKİM TARİHİNDE 2 GÜNLÜK PROGRAM.
KÖYÜMÜN UMUT ÇİÇEKLERİ PROJESİ
ALIŞVERİŞ ALIŞKANLIKLARI ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI Haziran 2001.
HÜTF TIP-BİLİM DOKTORU (MD-PhD) BÜTÜNLEŞİK PROGRAMI YÖK’nin tarihli sayılı yönetmeliği ile açıldı ve eğitim yılında faaliyete.
TÜBİTAK Yurt İçi Bilimsel Etkinlikleri Destekleme Programı
PROJE SONUÇ RAPORU 1. PROJEMİZİN SOSYAL YARARI: Projemiz hem partimize hem de emek grubuna sağlayacağı yarar bu projeyi seçmemizde etkili olmuştur. Projemiz.
1. PROJEMİZİN SOSYAL YARARI: Antalya Manavgat İlçesi Uzunlar Köylü halkıyla bir araya gelmek. Köylü halkı tarımla ilgilendiği için onlarında ilgisini yaptığımız.
1. TOPLANTI GÜNDEMİ 2 Açılış 2014 Yılında ilimize aktarılan Toplum Yararına Programı (TYP) ödeneğinin değerlendirilmesi Kurul Üyelerinin Görüş ve Önerileri.
Bu proje Avrupa Birliği ile Türkiye Cumhuriyeti Tarafından finanse edilmektedir. IPPC (EKÖK) - “Entegre Kirlilik Önleme ve Kontrol” Teknik Yardımı 3.cü.
“ AKT İ F YA Ş LANMA VE KU Ş AKLARARASI DAYANI Ş MA” Prof. Dr. Emine ÖZMETE AVRUPA B İ RL İĞİ BAKANLI Ğ I KASIM, 2012 Gaziantep.
CM Limburg: hayatınızdaki güven. CM LIMBURG, LIMBURG’LULARIN EN AZ 57 %’sine HİZMET SUNMAKTADIR! CM-Limburg: en büyük sağlık sigortası.
PROJE SONUÇ RAPORU Proje Danışmanı: Derya ŞENTÜRK Projenin Süresi: 7 gün Başlama Tarihi : Bitiş Tarihi : Proje grubu: GİRİŞ Bölgemizin.
AST409 Astronomide Sayısal Çözümleme
BŞB’leri Diğer belediyeler Köyler
YAŞAM PARKINDA ENGELLİLER İÇİN HAVUZ KENARINDA SOHBET YERİ
BU TOPRAĞIN DEĞERİ PROJESİ PROJE SONUÇ RAPORU 1. PROJEMİZİN SOSYAL YARARI: Projemiz hem partimize hem de emek grubuna sağlayacağı yarar bu projeyi seçmemizde.
Yeni alınan deneyimsiz personelin yetiştirilmesi veya
HOŞ GELDİNİZ KAMU İHALE MEVZUATI TEMEL EĞİTİMİNE Alattin ÜŞENMEZ
SAHILLER MASA TEN İ S İ İ LE Ş ENLEN İ YOR PROJES İ » Kastamonu Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü.
17 Nisan Yeni Projeler ve Ürünler İle Büyüdük Türkiye genelinde daralan kamyon pazarında, satışlarımızı %24 artırmayı başardık.
MEZARLIK BAKIM VE FİDAN DİKİMİ PROJESİ KILCAN KÖYÜ/UŞAK PROJE SONUÇ RAPORU Proje Danışmanı:Esin Çeltik Proje Süresi:7 Gün Proje Başlama Tarihi:
1. 2 S.N.KÖYÜN SORUNLARI 1 Ankara dışındaki özellikle İstanbul'daki köylülerimiz ile toplantı yapmak ve onlarında üye olmasını sağlamak (29) 2 Köyün.
Bu müşterilere %5 indirim ve sepette bıraktığı ürünlere göre ilgi duyacakları ilave ürün önerileri sunarak, alışverişlerini tamamlamaya yönlendirdik.
BİLGİSAYARIN B Sİ Bilgisayar Kullanım kursu (1. Kademe)
27 EYLÜL 2013 tarihinde Antalya’da 105 rehber öğretmene uygulanan 10 soruluk Eğitim İhtiyaçları Anketi sonuçları analiz edilmiştir. Sonuçlara ilişkin istatistiksel.
Canlıları Sevmekle Başlar Her şey. Adı SoyadıMesleği TelefonE-posta Sevil ÖGÜTMENEV HANIMI Yasemin YILDIZÖGRENCİ.
KURAKLIK?? Genellikle herhangi bir mevsim veya zaman diliminde yağış miktarındaki azalmadan dolayı meydana gelen doğa olayına denir..
ŞEFKAT GRUBU. Adı SoyadıMesleği TelefonE-posta SEVİM ÖZDEMİR Muhtar SEMA SEVİL Belediyede çalışıyor TALAT.
MEB TKY UYGULAMALARI ÖDÜL YÖNERGESİ
Biz Kimiz, Hangi Konularda Hizmetinizdeyiz?
Bizimkisi Bir İNANÇ HİKAYESİ
Öğr. Grv. Semih AÇIKGÖZOĞLU
PROJENİN ADI: GÖNÜL KÖPRÜSÜ ADI SOYADIMESLEĞİTELEFONE-POSTA Nadir AYDINEmekli Subay Senem KOÇEv Hanımı
BAŞARILI VE FAKİR ÖĞRENCİLERE KİTAP HEDİYESİ BEYAZ MARTI GRUBU.
GRUP ÇÖZÜM ENGELLİYİM, HAKLARIMI ÖĞRENİYORUM!.
Üniversitelerin Taslak Stratejik Planlarının Değerlendirilmesi
Yaşam Birlikte Güzel. GRUP ÜYELERİ Adı ve SoyadıMesleğiCep Atila Ilıman Doktor Burak Işılar Öğrenci
Balıkesir Grubu Sosyal Sorumluluk Projesi
KARİYER GELİŞTİRME Kariyer: (koşu yolu, arena, meslek hayatı, meslek)Meslekte, işte ilerleme, yükselme, başarılı olma olarak kullanılır. Kariyer, kişinin.
ÇOCUKLAR SİNEMAYLA BULUŞUYOR. Adı SoyadıMesleği TelefonE-posta ALİ RIZA SULUDERE ESNAF UFUK ERDEN ESNAF
END3061 SİSTEM ANALİZİ VE MÜHENDİSLİĞİ
ZAMANI VERİMLİ KULLANMA
FAALİYET/PROJE EYLEM PLANLARI
30 Eylül 2014 Eğitim Çalışmaları Webinar. Eğitim Çalışmaları Genel değerlendirme Eğitim planları – Grup gereksinimlerinin belirlenmesi – Eğitim süresinin.
İLKÖĞRETİM TAŞINILAN MERKEZ OKUL SAYISI TAŞINILAN OKUL /YERLEŞİM BİRİMİ SAYISI ÖĞRENCİ SAYISI TAŞINILAN MERKEZ OKUL SAYISI.
TİYATRO OTOBÜSÜ İLÇEMİZİN ÇOCUKLARI İLE BULUŞUYOR ……………………………. SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ İLÇE HARİTASI KURUM LOGOSU.
EMEK EN YÜCE DEĞERDİR. Adı SoyadıMesleği TelefonE-posta EREN BAYER TAKİ BÜLBÜL BERKAY.
Proje Adı Proje Yürütücüsü Proje Ortağı
BİLECİK CUMHURİYET MAHALLESİ
Adı SoyadımMesleği TelefonE-posta GÜLHAN TUNATURİZİMCİ FATMA UÇAREV HANIMI DOĞAN.
Tanıtım ve Halkla İlişkiler Birimi. Etkinliğin Tanıtımı  Alanya’ nın mükemmel atmosferiyle beraber bir gün boyu sürmesi planlanan ve derneğimizin ‘’Uçmayan.
İNSANLAR VE YÖNETİM.
ÇEVREMİZDEKİ TEKNOLOJİK ALETLER İYİ Kİ VAR !
Özürlü Öğrenci Birimleri Engelsiz Üniversite Birimleri 17.MAYIS.2010 Prof. Dr. Bülbin Sucuoğlu
 Bir projeyi yönetmek üzere görevlendirilen ve projeyi, mümkün olan en yüksek üretkenlik, en düşük belirsizlik ve risk ile yürütmekten sorumlu kişidir.
HOŞ GELDİNİZ. Bu güne kadar yaptı ğ ınız alışverişlerden para kazandınız mı? Öyleyse size satış ve pazarlama yaptırmadan para kazandıran sistemini.
MEB TKY UYGULAMALARI ÖDÜL YÖNERGESİ Nihat BÜLBÜL Bilişim Teknolojileri Öğretmeni.
Proje Tabanlı Uluslararası Mevlana Değişim Programı Bilgilendirme Toplantısı 10 Ocak 2018 Doç. Dr. Ülkü ÖZBEY Kurum Koordinatörü.
TRAMVAY HAT BAKIM ŞEFLİĞİ 2017 YILI FALİYET RAPORU.
Sürekli gelişen ve hızla büyüyen Gölbaşında artan nüfusumuzun en önemli ihtiyaçlarından biri olan barınma sorunlarının giderilmesine yönelik sosyal devlet.
Proje Tabanlı Uluslararası Değişim Programı Bilgilendirme Toplantısı
Sunum transkripti:

BİR TORUNUNDA BİZİ KABUL ET

Adı SoyadıMesleği TelefonE-posta Kemal BAYRAMOĞLU ÖĞRENCİ Özgür ÇAKMAK ÖĞRENCİ Mustafa SEÇGİNÖĞRENCİ ÖZGÜR EMRE CODAR ÖĞRENCİ

 PROJE BAŞLANGIÇ TARİHİ :  PROJE BİTİŞ TARİHİ :

 Yozgat İli, merkez İlçesi, Şeyhosman mahallesinde tespit edilen tek başına yaşamını sürdüren bir teyzemizin, Pazar ve market alışverişinin, ev temizliğinin yapılması, günlük yapmakta zorlandığı işlerde yardım edilmesi.

 Yalnız yaşamını sürdüren teyzemizn aslında yalnız olmadığını kendinde hissettirmek  CHP üyeleriyle, yalnız yaşayan dar gelirli teyzemizin politik etkileşimini sağlamak.  Yalnız yaşayan teyzemizn yapmakta zorlandığı işlerde yardımcı olmak(ev temizliği ve market,Pazar alışverişi v.b.)

Yozgat ili merkez İlçesine bağlı Şeyhosman mahallesinde yalnız yaşayan bir teyzemiz

Yozgat ili merkez İlçesine bağlı Şeyhosman mahallesinde yalnız yaşayan teyzemizin evi.

ETKİNLİKYAPACAK KİŞİ SÜRESİ1. H. Konuyla ilgili mahallede ikamet eden partililerimiz ile görüşüp teyzemizin tespit edilmesi Mustafa SEÇGİN 3 GÜN * Belirlenen Yalnız yaşayan teyzemize ulaşıp görüşmek Tüm grup1 GÜN * Ara değerlendirmenin yapılması Tüm grup1 GÜN * Teyzemizin Pazar ve market (ev temizlik alışverişi dahil) alışverişinin ve ev temizliğinin yapılması,günlük yapmakta zorlandığı işlerin yapılması Tüm grup1 GÜN * Sonuç raporunun hazırlanmasıTüm gurup1 GÜN * PROJE UYGULAMA TAKVİMİ

I Ulaşım (KIRIKKALEDEN GELEN ÜYENİN ULAŞIMI DAHİL) 88 TL II Ziyaretteki ikram 10 TL III Pazar ve market alışverişi(temizlik malzemesi) 75 TL IV Isınma araç ve gereçleri(soba kovası ve soba temizlik araçları) 25TL (Maliyet ekip tarafından karşılanacaktır) TOPLAM 198TL

 Proje grubunun üyelerin örgütümüzde aktif görevde olması  Proje elemanlarının arabalarının olması.  Farklı bölgeler için de uygulanabilir olması.  Uzun süreli hazırlık gerektirmemesi.  Sürekliliğinin olması.  Grup üyelerinden Mustafa SEÇGİN’İN o mahallede ikamet etmesi. GÜÇLÜ YÖNLER

 Ekip üyelerinin yakın illerde olmaları(İLLER ARASI 2 SAAT)  Ekip üyelerinden üç kişinin Yozgat'ta görev yapması  CHP’nin etkinliğinin az olduğu mahallede hareket alanını genişletebilme olanağının sunulması.  Grup üyelerinin bekar ve öğrenci olmasından dolayı temizlik islerinde uzman olmaları” GÜÇLÜ YÖNLER

Grup üyelerinin farklı illerde olmaları Hava şartlarından dolayı aksamalar Yaşlı teyzemizin rahatsızlanması Teyzemizin yakını olup partimize antipati duyan kişilerin engelleme çabaları. PROJENİN YAZIF YÖNLERİ