Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

TİYATRO OTOBÜSÜ İLÇEMİZİN ÇOCUKLARI İLE BULUŞUYOR ……………………………. SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ İLÇE HARİTASI KURUM LOGOSU.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "TİYATRO OTOBÜSÜ İLÇEMİZİN ÇOCUKLARI İLE BULUŞUYOR ……………………………. SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ İLÇE HARİTASI KURUM LOGOSU."— Sunum transkripti:

1 TİYATRO OTOBÜSÜ İLÇEMİZİN ÇOCUKLARI İLE BULUŞUYOR ……………………………. SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ İLÇE HARİTASI KURUM LOGOSU

2 UYGULANABİLİR PROJE SLOGANI TEKLİFİMİZ.

3 İLÇEMİZDEHAYATA GEÇİRİLEBİLECEK TİYATRO OTOBÜSÜ PROJE ALTERNATİFLERİ: İLÇE BÜNYESİNDEKİ İLKÖĞRETİM OKULLARINI GÜNLÜK ZİYARET İLÇE MERKEZİ VE MAHALLELERDE 1 HAFTA SÜRELİ ÇALIŞMA (ilçenin farklı alanlarında) İLÇEDE 3 GÜN SÜRELİ ÇALIŞMA (ilçe merkezinde) HERGÜN BİR MAHALLE ZİYARET EDİLEREK YAPILACAK ÇALIŞMA İLÇE MERKEZİ 3 GÜN + HERGÜN BİR MAHALLE ÇALIŞMASI

4 İLÇE BÜNYESİNDEKİ İLKÖĞRETİM OKULLARINI GÜNLÜK ZİYARET İLÇEDE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ KAYITLARI DOĞRULTUSUNDA BULUNAN İLKÖĞRETİM OKULLARINI HERGÜN BİR OKUL ZİYARET EDİLEREK VE TAM GÜN OKULDA ÇALIŞMA GERÇEKLEŞTİRİLEREK YAPILABİLİR BİR UYGULAMA. GÜN BOYU OKUL ÖNCESİ VE 1.KADEME ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK ÇOCUK TİYATROSU VEYA GELENEKSEL KUKLA TİYATROSU. SEMBOLİK BİLET UYGULAMASI. HER SEANS, OYUN SONU İZLEYİCİ ÇOCUKLARA BELEDİYE BAŞKANLIĞI LOGOSU VE TİYATRO OTOBÜSÜ LOGO BASKILI BALON. AYRICA HER İZLEYİCİ ÖĞRENCİYE İZLEDİĞİ OYUNUN OYUNCULARI TARAFINDAN İMZALANMIŞ AFİŞİ HEDİYE.

5 İLÇE MERKEZİ 3 GÜN + HERGÜN BİR MAHALLE ZİYARETİ ÇALIŞMASI İLÇE MERKEZİNDE 3 GÜN VE İLÇEYE BAĞLI MAHALLELERE HERGÜN BİR ZİYARET ŞEKLİNDE YAPILABİLİR ÇALIŞMA İLE İLÇE VE BAĞLI MAHALLELERDE YAŞAYAN TÜM ÇOCUKLARIN YARARLANACAĞI BİR ÇALIŞMA MODELİ. SEMBOLİK BİLET UYGULAMASI, HER SEANS SONRASI BELEDİYE BAŞKANLIĞI LOGOSU VE TİYATRO OTOBÜSÜ LOGO BASKILI BALON, HER İZLEYİCİ ÇOCUĞA İZLEMİŞ OLDUĞU OYUNUN OYUNCULARI TARAFINDAN İMZALANMIŞ AFİŞ HEDİYE.

6 HERGÜN BİR MAHALLE ZİYARET EDİLEREK YAPILACAK OLAN ÇALIŞMA. İLÇE MERKEZİNE GÖRE DAHA AZ İMKANLARI OLDUĞU DÜŞÜNÜLEREK, HERGÜN BİR MAHALLE ZİYARET EDİLEREK YAPILACAK OLAN ÇALIŞMA MAHALLE MEYDANINDA TİYATRO OTOBÜSÜNÜN BÖLGEDE YAŞAYAN ÇOCUKLARA ÇOCUK TİYATROSU VEYA GELENEKSEL KUKLA TİYATROSU SUNUMU. SEMBOLİK BİLET UYGULAMASI. HER SEANSTAN SONRA BELEDİYE BAŞKANLIĞILOGOSU VE TİYATRO OTOBÜSÜ LOGO BASKILI BALON, HER İZLEYİCİ ÇOCUĞA İZLEMİŞ OLDUĞU OYUNUN OYUNCULARI TARAFINDAN İMZALANMIŞ AFİŞ HEDİYE.

7 HER İLÇEDE 1 HAFTA SÜRELİ ÇALIŞMA. İLÇENİN MERKEZİ İLE BAŞLAYIP SÜRE GELEN HAFTA BOYUNCA İLÇE SINIRLARI İÇİNDE FARKLI ALANLARDA TİYATRO OTOBÜSÜNÜN KONUŞLANARAK İLÇE İÇERİSİNDE YAŞAYAN ÇOCUKLARA ÇOCUK TİYATROSU VEYA GELENEKSEL KUKLA TİYATROSU SUNUMU. TAM GÜN SÜRELİ ÇALIŞMA, HER SEANS SONRASINDA İZLEYİCİ ÇOCUKLARA BELEDİYE BAŞKANLIĞI LOGOSU VE TİYATRO OTOBÜSÜ LOGO BASKILI BALON, HER İZLEYİCİ ÇOCUĞA İZLEDİĞİ OYUNUN OYUNCULARI TARAFINDAN İMZALANMIŞ AFİŞ HEDİYE. TÜM SEANSLARDA SEMBOLİK BİLET UYGULAMASI.

8 Tiyatro Otobüsü Ekip Dağılımı İki kişiden oluşan 2 ayrı gösterim ekibi ( 4 kişi ) Bir teknik oyun sorumlusu ( 1 ki ş i ) Bir araç kaptanı ( 1 kişi ) Bir araç sorumlusu ( 1 kişi ) Bir hediye ve balon dağıtımlarını organize etmek üzere araç dış mekan elemanı ( 1 kişi ). Aynı eleman çocukların araç içine giriş ve çıkış düzenlerini de organize etmekle görevlidir. Tiyatro Otobüsü ekibi 8 kişiden oluşmaktadır. Tüm ekip sigortalı olarak ve daimi personel olarak görev almaktadır.

9 Tiyatro Otobüsünün 1 günlük hareket planı Araçların gideceği uzaklığa göre sabah 8.30 itibariyle hareketi 3 aracın saat 10.00 da okullara varışı Tiyatro Otobüsünün uygunsa okul bahçesinde, bahçe müsait değilse okul giriş kapısı yakınında konuşlanması, Gerekli dekor ve oyuncu hazırlıklarının tamamlanması. Saat 11.00 itibari ile sabahçı ana sınıfının ilk gösterimi. Öğlen saatinde gelecek olan İlköğretim öğrencilerini beklemek üzere çalışmanın durdurulması. Saat 13.00 öğlenci grubun ilk gösterimi 13.30 oyun bitimi 13.45 ikinci seans 14.15 oyun bitimi 14.30 üçüncü seans 15.00 oyun bitimi 15.15 dördüncü seans 15.45 oyun bitimi 16.00 beşinci seans 16.30 oyun bitimi 16.45 altıncı seans 17.15 oyun bitimi 17.30 dekorların toplanması ve aracın dönüşe hazırlanması Çalışma tutanağının imza altına alınarak Tiyatro Otobüsünün ve ekibin okuldan ayrılışı. Okul çalışmasını bitirmiş aracın park alanına gelişi ve bir sonraki gün için Gerekli hijyen temizliği. Gün içinde tespit edilen eksiklerin tamamlanması. Aracın yakıt ve bakım ihtiyaçlarının tamamlanması,dekor, kostüm,ses ve ışık Sistemleri ile klima ve jeneratör sistemlerinin kontrolü. Aracın bir sonraki güne hazır hale getirilmesi,

10 TİYATRO OTOBÜSÜ PROJE BÜTÇE DEĞERLENDİRMESİ Bütçe detayları ekli sayfada belirtilmiş olan proje bütçelerinin her biri kendi içinde ve paket program olarak değerlendirilmiş olup başka bir açıdan bakılarak BÜTÇE / GÜN taksimatı yapılarak değerlendirmeye alınmamalıdır. Belirlenen proje bütçeleri içinde; Araç kaptanı Oyuncular Teknik ekip Araç sorumlusu Araç yakıt ve bakım giderleri,jeneratör giderleri,tüm ekibin yiyecek,içecek ve günlük ihtiyaçları,araçların park masrafları,hijyen bakım masrafları,ekibin aylık ödemeleri ve sigorta giderleri dahil edilmiş durumdadır. Tüm proje bütçeleri için %40 ön bedel talep edilecek olup,sözleşme proje başlangıcından 1 ay önce imza altına alınıp,%40 tutarındaki bedel firma banka hesabına yatırılmış olmalıdır. Sözleşme geçerliliği banka dekontu ile sabit olup imza altına alınmış sözleşme % 40 tutarındaki banka dekontu olmadan geçerli sayılmayacaktır. Sözleşme ile proje başlangıcı arasındaki 1 aylık süre oyuncu ekibinin hazırlanması ve araçların proje için hazır duruma getirilmesi için gerekli olan süredir. Bakiye bedel proje yapısına göre eşit aralıklarla ve aylara bölünerek veya kısa süreli çalışmalarda proje süresi sona ermeden tamamlanacaktır.

11 İLETİŞİM 3eventproduction@gmail.com tiyatrobus@gmail.com Küçükyalı V.D. 16067348702 İst. Ticaret Odası Ticari Sicil No: 811353 Kurumsal Gsm: 0 535 727 56 63 Antalya Şb. 0 242 323 44 48 MERKEZ OFİS Çınar Mah. Adnan Kahveci Cad. Havesoğlu Pasajı No: 1/107 Küçükyalı-Maltepe/İSTANBUL


"TİYATRO OTOBÜSÜ İLÇEMİZİN ÇOCUKLARI İLE BULUŞUYOR ……………………………. SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ İLÇE HARİTASI KURUM LOGOSU." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları