Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

SAHILLER MASA TEN İ S İ İ LE Ş ENLEN İ YOR PROJES İ » Kastamonu Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "SAHILLER MASA TEN İ S İ İ LE Ş ENLEN İ YOR PROJES İ » Kastamonu Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü."— Sunum transkripti:

1 SAHILLER MASA TEN İ S İ İ LE Ş ENLEN İ YOR PROJES İ » Kastamonu Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü

2 PROJENİN AMAÇLARI ANA AMAÇ: «Sosyal aktivitelerin kısıtlı olan ilçelerimizde spor yapmayan ilk ve ortaokul öğrencilerinin sporla tanışmasını sağlamak ve onları spor yapmaya teşvik etmek. Eğitimde ve sporda fırsat eşitliği sağlamak.»

3 PROJENİN AMAÇLARI DİĞER KAZANIMLAR: 1.Sahil kesimlerdeki öğrencilerimizin Eğitimin kalitesinin artırılmasına destek olmak. 2.Sağlıklı ve ahlaki değerlere sahip nesiller yetiştirmeye katkıda bulunmak. 3.Kendini ifade edemeyen, sosyalleşemeyen çocukların sosyal hayata adaptasyonuna fırsat sağlamak.

4 PROJENİN AMAÇLARI DİĞER KAZANIMLAR: 4. Okullarda spor sayesinde şiddeti önlemeye yardımcı olmak. 5. Daha önce spor yapmamış olan öğrencilerden yeteneklilerinin tespit edilerek, onları sportif faaliyetlere yönlendirmek. 6. Öğrencileri spor yapmaya teşvik ederek, kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını sağlamak. 7. centilmenlik, sportmenlik ve sporcu ahlakı kazanımın önemini vurgulama.

5 PROJENİN SÜRESİ Başlangıç: 27 Ocak 2014 Bitiş : 10 ŞUBAT 2014 Toplam:14 GÜN

6 KAPSADIĞI KİŞİLER VE KURUMLAR Kapsadığı Kişiler : Daha önce Hiç Spor Yapmamış İlk ve Ortaokul Öğrencileri. Kapsadığı Kurumlar: Kastamonu sahil içeleri (inebolu,Abana,Bozkurt,Çatalzeytin )ilk ve ortaokulları. Hedef : 500 öğrencinin katılımını sağlamak Gerçekleşen :27 Ocak 2014 tarihi itibariyle 500 öğrenciye ulaşılmıştır

7 MAALİYETİ Projenin toplam maliyeti: 10.000 TL. dir.

8 Projede kullanılan spor malzemesi 1.1500 adet masa tenisi topu 2.500 adet raket 3.10 adet masa tenisi masası) 4.500 adet katılım belgesi.

9 Proje kapsamındaki çalışmalarımız

10 Proje için destek olan kurumlar 1. Kastamonu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü


"SAHILLER MASA TEN İ S İ İ LE Ş ENLEN İ YOR PROJES İ » Kastamonu Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları