Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

ŞEKER İLKÖĞRETİM OKULU

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "ŞEKER İLKÖĞRETİM OKULU"— Sunum transkripti:

1 ŞEKER İLKÖĞRETİM OKULU
PROJENİN ADI: EĞİTİMDE BAŞARI İÇİN BULUŞUYORUZ

2 Proje Teklifi Sunmaya Karar verme:
Öğrencilerin eğitim ortamındaki gelişiminde gerekli olan öğretmen,aile,öğrenci ve idarecilerin bu süreçte hep birlikte yer almasıdır.Çocukların okul ortamında kazandıkları becerilerin ev ortamında pekiştirilmesi ,tutarlılığının sağlanması ve öğrencilerin okula uyumu , okul aile ortamının etkili olabilmesi için projeye ihtiyaç duyulmuştur.

3 Projenin Uygulanabilirliği
Proje uygulanabilir projedir. Uygulanabilirliği dikkate alınmış. Şeker İlköğretim Okulu ,idareci,öğretmenleri öğrenci ve okul-aile üyeleri tarafından uygulanacaktır.

4 1 Proje Teklifi ve Proje sahibi: Şeker İlköğretim Okulu
2 Proje Teklifi Kısa Adı: (Eğitimde Başarı için buluşuyoruz. 3 Proje Uygulayıcısı: Şeker İlköğretim Okulu idareci ve öğretmenleri. 4 Projenin uygulanacağı Yerler: Kıyakdede, Başdeğirmen, Aslandoğmuş Köyleri ve Fatih mahallesi

5 5-Süre: Süre sınırı olamayan sürekli geliştirilebilir bir projedir.
6- Projenin kapsamı: Şeker İlköğretim okulu

6 7-Kuruluşun Resmi Adı: Şeker İlköğretim Okulu 8-Kuruluşun Kısa Adı: 9-Adres irtibat Telefonu: Telf : E-posta: meb.k12.tr

7 10-Yasal Statü: Projenin uygulanmasında herhangi bir engel yoktur.

8 11-Projenin Finansmanı:
Bu projede finansmana ihtiyaç duyulmaktadır. 12-Projede Kullanılacak Malzemenin temini: Öğretmenler,Veliler,Okul Aile Birliği Üyeleri

9 13- Proje Hakkında Genel Bilgiler:
Okul-Aile –Çevre işbirliğini geliştirmenin aile ve öğrenciyi yerinde ziyaret ederek geliştirilmesi esası belirlenmiştir.

10 14- Proje Öncesi Durum: Okulumuzun eğitim-öğretim başarısını yükseltmek için aileleri yerinde ziyaret etmeye ihtiyaç duyulmaktadır. Eğitimde Okul-Aile –Öğretmen işbirliğini sağlamak için aileyi ziyaret etmeye ihtiyaç duyulmaktadır. Öğrencilerin yaşadığı yerdeki sosyal-ekonomik kültürel ortamlarını yerinde görmeye ihtiyaç duyulmaktadır Velilerimizi okula gelmeye teşvik etmek için ziyarete ihityaç duyulmaktadır.

11 15-Projenin Amaçları : Okul ile Aileler arası bağı kuvvetlendirmek. Öğrencilerimize temizlik alışkanlığı kazandırmak. Öğrencilerimiz arasındaki uyum probleminin giderilmesi. Öğrencilerimizin yaşadığı ortamının görülmesi. Başarısız öğrencilerin başarılarını yükseltmek.

12 PROJENİN GEREKÇELERİ:
Öğrencilerin eğitim ortamındaki gelişiminde öğrencilerin, öğret -menlerin, ailelerin ve idarecilerin bu süreçte hep birlikte yer almasıdır. Okula ve öğrencisine ilgisiz olan velilerin öğrencilerinin başarı durumunun düşük olması.

13 Taşımalı olan öğrencilerimizin sosyal-kültürel ve ekonomik yönden uyum sağlayamaması.
Taşımalı öğrencilerimizin tertip,düzen ve temizlik yönlerinden yetersiz olması. Çocukların okul ortamında kazandığı becerilerin ev ortamında pekiştirilmesi.

14 16-Projenin hedefleri: Tüm imkanlar seferber edilerek okul-aile-çevre işbirliğin sağlamak.

15 Projenin Mali ve Ekonomik Yönü:
Proje giderleri: Yol masrafı ve ikram Proje için çok az harcamaya ihtiyaç duyulmaktadır.

16 Mali Ve Ekonomik Yönü Maliyet Toplamı Proje Gideri 100 TL

17 18 Projenin Gelirleri: Projeden gelir beklenmiyor. 19 Projenin Gelir-Gider Çizelgesi: Projede kar amacı gözetilmemiştir. 20 Mali Geliri: 21 Geri Dönme Süresi: öğretim yılı sonu.

18 Projenin Maliyeti: Gidiş geliş masrafları öğretmenlerin kendi araçları ile olacaktır. Köylerde yapılan toplu görüşmelerde çay masrafı muhtarlarca karşılanacaktır.

19 PROJE UYGULAMA YERİ: KIYAKDEDE KÖYÜ BAŞDEĞİRMEN KÖYÜ ASLNADOĞMUŞ KÖYÜ FATİH MAHALLESİ

20 İŞBİRLİĞİ YAPILACAK BİRİMLER
KAYMAKAMLIK,İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ OKUL-AİLE BİRLİĞİ YÖNETİM KURULU KIYAKDEDE,BAŞDEĞİRMEN,ASLASLAN-DOĞMUŞ KÖYÜ VE FATİH MAHALLESİ MUHTARLIĞI

21 PROJENİN HEDEF KİTLESİ
ŞEKER İLKÖĞRETİM OKULU VELİLERİ, ÖĞRENCİLERİ VE ÖĞRETMEN VE İDARECİLERİ.

22 UYGULAMA AŞAMALARI Projenin Planlanması, Görüşülecek ailelerin tespiti, Projenin gerçekleştirilmesi, Projenin değerlendirilmesi.

23 PROJE UYGULAMA TAKVİMİ
KIYAKDEDE KÖYÜ: BAŞDEĞİRMEN KÖYÜ : ASLANDOĞMUŞ KÖYÜ: Fatih Mahallesindeki tespit edilen öğrenciler belli programa göre aile ziyareti yapılacak.

24 PROJEDE YER ALAN ÖĞRETMENLER ve GÖREVLİLER
Ekip Lideri : Bilal TANRIVERDİ PROJE EKİBİ: Ramazan GÜLER Tahsin ARIKAN Safinaz PELİT Bayram AVCI Devrim ORUÇ Halil YILMAZ Hüseyin TÜRKER Mehmet KAPLAN Ceyhun ATICI Zehra ŞİRİN İbrahim GEDİK(Okul-Aile Birl.başk.) Abdullah YILDIZ(Kıyakdede Köyü Muht.) Muzaffer DEMİRALAY(Başdeğirmen Köyü Muht.) Ramazan ASLAN(Aslandoğmuş Köyü Muht.) Yüksel UĞUR(Fatih mah.muht.)


"ŞEKER İLKÖĞRETİM OKULU" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları