Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Tanıtım ve Halkla İlişkiler Birimi. Etkinliğin Tanıtımı  Alanya’ nın mükemmel atmosferiyle beraber bir gün boyu sürmesi planlanan ve derneğimizin ‘’Uçmayan.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Tanıtım ve Halkla İlişkiler Birimi. Etkinliğin Tanıtımı  Alanya’ nın mükemmel atmosferiyle beraber bir gün boyu sürmesi planlanan ve derneğimizin ‘’Uçmayan."— Sunum transkripti:

1 Tanıtım ve Halkla İlişkiler Birimi

2 Etkinliğin Tanıtımı  Alanya’ nın mükemmel atmosferiyle beraber bir gün boyu sürmesi planlanan ve derneğimizin ‘’Uçmayan kimse kalmayacak!’’ sloganımıza ek olarak gerçekleştirilecek etkinliğimizdir.

3 Etkinliğin Amaçları  Havacılığı farklı alanlarda tanıtmak ve sevdirmek.  Dernek, temsilcilik ve farklı havacılık topluluklarının birlikteliğini sağlamak, ileride yapılacak projeler için sağlam temeller oluşturmak.  Yamaç paraşütünün ilk organizasyonunu yapmak ve bundan sonraki dönemler (her yıl bahar dönemi 3 part halinde olması) için stabil hale getirilmesini sağlamak.

4 Etkinliğin Hedef Kitlesi  Eskişehir Dernek Üyeleri  Temsilcilikler ve oradaki üyeler  Etkinliğe ilgisi olan üniversite öğrencileri

5 Etkinliğin Organizasyonu  Tanıtım ve Halkla İlişkiler Birimi’ nin Akdeniz Üniversitesi Havacılık Topluluğu ile iletişimde kalması ve gerekli detayların konuşulması.  Gereklilikler, tarihler konusunda önceden AÜHT ile bilgi alışverişinde bulunulması ve Temsilcilikler Birimi’ nin diğer iller ile iletişimde bulunması  Projenin gerçekleşmesinde her bir part için (Mart – Nisan – Mayıs) 50 kişilik kotaya ulaşılması ve gerekli olan tanıtımların yapılması.  Gerekli olan ulaşımın belediye veya sponsorluk tarafından sağlanması için görüşmelerin yapılması.

6 Etkinliğin Maliyetleri  Ulaşım için servis maliyeti (Olağandışı durum)  Paraşüt ve Pilot maliyetleri  Kahvaltı, öğle ve akşam yemeği giderleri  Bir gün konaklama gideri (Gerekli olduğu düşünüldüğü takdirde)

7 Risk ve Olumsuz Durumlar  Belirlenen giderin sağlanamaması  Gerekli izinlerin alınamaması  Gerekli hava koşullarının belirlenen tarihlerde elverişsiz olması  Ulaşım problemleri  Belirlenen kişi sayısına ulaşılamaması  Uçuş materyallerinin ve pilot sayısının yetersizliği

8 Beni dinlediğiniz için teşekkür ederim Tanıtım ve Halkla İlişkiler Birimi


"Tanıtım ve Halkla İlişkiler Birimi. Etkinliğin Tanıtımı  Alanya’ nın mükemmel atmosferiyle beraber bir gün boyu sürmesi planlanan ve derneğimizin ‘’Uçmayan." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları