Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sürekli gelişen ve hızla büyüyen Gölbaşında artan nüfusumuzun en önemli ihtiyaçlarından biri olan barınma sorunlarının giderilmesine yönelik sosyal devlet.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Sürekli gelişen ve hızla büyüyen Gölbaşında artan nüfusumuzun en önemli ihtiyaçlarından biri olan barınma sorunlarının giderilmesine yönelik sosyal devlet."— Sunum transkripti:

1 Sürekli gelişen ve hızla büyüyen Gölbaşında artan nüfusumuzun en önemli ihtiyaçlarından biri olan barınma sorunlarının giderilmesine yönelik sosyal devlet anlayışı içinde belediye olarak «SOSYAL KONUT YAPIMI» projeleri yapılacaktır. Bu proje kapsamında öncelik dar gelirli vatandaşlarımıza Aylık 300-400 TL ödeme ile 76 ile 100 m2 arasında değişen büyüklükteki evler dar gelirli vatandaşlarımıza verilecektir. (Ankara-Mamak ve Çubuk- Yukarıcavundur TOKİ örneği)

2 Mogan ve Eymir Gölleri, arasında Vuslat adını verdiğimiz bir kanal oluşturulacak ve bu kanalda teknelerle dolaşılacaktır. Aynı zamanda Mogan ve Eğmir Gölü’nün doğu aksı, rekreasyon alanına dönüştürülerek Ankara'nın cazibe merkezi hâline getirilecek. Tüm Ankaralılar gibi Ankara’ya gelen tüm turistler de huzuru ve mutluluğu yaşamak Vuslat Kanalında gezinti yapmak için Gölbaşı’nı tercih edecektir. Günlük ziyaretçi sayısının artırılması sağlanacaktır. Göl kıyı kullanım uzunluğu 7 km’den 15 km’ye çıkarılacaktır.

3 GÖLÜN MADDİ VE MANEVİ İKİ YAKASINI BİR ARAYA GETİRMEK (DOĞU VE BATI ARASINDAKİ BÖLÜNMÜŞLÜK ENGELİ ORTADAN KALDIRILACAK, DEĞER OLARAKDA BİRBİRİNE YAKLAŞTIRILACAKTIR.

4 Ulaşılabilirliği yüksek uygun sanayi alanları ve üniversiteler iş birliği ile ülke genelinde çevre dostu ileri teknoloji, temiz üretim ve teknopark/arge yatırımlarının öncelikli merkezi Gölbaşı olacak şekilde çalışmalara destek verilecektir.

5  İlçemize yeni katılan mahallelere kaliteli ve kesintisiz hizmet götürülecek. Genelde belediyecilik hizmetlerinde sorun olarak görülen merkez, çevre dengesi gözetilecektir.  Mahalli ziyaretler standart hâle getirilerek sorunlar taraflarla yerinde tartışılıp çözüme kavuşturulacak. Ayrıca izleme ölçütleri belirlenip istenilen sonuca ulaşılıp ulaşılmadığı ile ilgili adım adım değerlendirme yapılacaktır.  Uzak mahallelerin ulaşım ve diğer problemleri çözülecek.  Semt pazarlarının sayısı artırılacak.


"Sürekli gelişen ve hızla büyüyen Gölbaşında artan nüfusumuzun en önemli ihtiyaçlarından biri olan barınma sorunlarının giderilmesine yönelik sosyal devlet." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları