ECZACIBAŞI İLAÇ.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİ: Sosyal Güvenlikte Yeni Bir Dönemin Başlangıcı R.Hakan ÖZYILDIZ Müsteşar Yardımcısı Hazine Müsteşarlığı “Bireysel Emeklilik.
Advertisements

İÇERİK  İMKB Göstergeleri  Faaliyet Bilgileri  Konsolide  Sağlık  Tüketim Ürünleri  Gayrimenkul  Geleceğe İlişkin Stratejiler.
Gayrimenkul Geliştirme Geleceğe İlişkin Stratejiler
9 Kasım 2007 Fuat Öksüz H.Ö. Sabancı Holding A.Ş. Denetim Daire Başkanı Küresel Birikimlerle Ulusal Değerler Yaratmak “Küreselden Ulusala, Ulusaldan Küresele”
GRAND HYATT İSTANBUL 29 MAYIS 2012 İSTANBUL GRAND HYATT İSTANBUL 29 MAYIS 2012 İSTANBUL.
KAHRAMANMARAŞ METAL MUTFAK EŞYASI SEKTÖR STRATEJİSİ 27 Eylül 2012 KMTSO.
İÇERİK Faaliyet Bilgileri Eczacıbaşı-Zentiva Süreci Portföy Yönetimi
Avrupa Birliği Ortak Tarım Planı -AB OTP-
1985 - TÜRKİYE'NİN İLK ÖZEL ENTEGRE ET TESİSİ OLARAK PINAR ET YAŞAR HOLDİNG TARAFINDAN KURULMUŞTUR … KURUCUSU SELÇUK YAŞAR’DIR.
AVİVASA EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş.

AKREDİTASYON SİSTEMİNDE BALIKESİR SANAYİ ODASININ KALİTE UYGULAMALARI Konya.
Müşerref Üstek.
Eczacıbaşı Topluluğu ve Sürdürülebilirlik
Türk Oda ve Borsaları Akreditasyon Projesi 2009 John Lockett.
Türk Patent Enstitüsü Tarafından Düzenlenen Eğitim Programları
İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı
Kütahya Porselen, 1970 yılında temelleri atılan, 1984 yılında %75’i Güral ailesine geçmiş, %26’sı hissesi de halka açık olarak İMKB de işlem görmekte.
ŞEKER PİLİÇ.
Girişimcilik.
ÜNİVERSİTELERDE İŞ MÜKEMMELLİĞİ MODELİ 2 MART 2003.
Ulusal Ar-Ge Proje Destekleri
T. C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı Meral ŞENGÜL İhracatı Geliştirme Uzman Yardımcısı Kasım.
Uluslararası Muhasebeciler Federasyonu
İÇERİK Genel Bilgiler  Genel Bilgiler Faaliyet Bilgileri  Faaliyet Bilgileri Konsolide  Konsolide Sağlık  Sağlık  Kişisel Bakım  Gayrimenkul Geliştirme.
6 MAYIS MAYIS KURULUŞ GENEL BİLGİLERİ Ticari Unvanı :Eczacıbaşı Yatırım Holding Ortaklığı A.Ş. Çıkarılmış Sermaye : TL Kayıtlı.
FARMALİFE GROUP ‘ A HOŞGELDİNİZ….
GRAND HYATT İSTANBUL 15 NİSAN 2014 İSTANBUL. KURULUŞ GENEL BİLGİLERİ Ticari Unvanı : Eczacıbaşı Yatırım Holding Ortaklığı A.Ş. Çıkarılmış Sermaye :
TEMSA GLOBAL Grup Adı: YEŞİL Grup Üyeleri: Aslınur Dalkılıç
KURUMSAL İTİBAR YÖNETİMİ ve SOSYAL SORUMLULUK
TÜRK HAVA KURUMU ÜNİVERVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER FAKÜLTESİ
2010/8 SAYILI ULUSLARARASI REKABETÇİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ DESTEĞİNE YÖNELİK URGE PROJE YÖNETİMİ EĞİTİM PROĞRAMI T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü.
T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI.
T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI.
İhracatta Devlet Yardımları -Uluslar arası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (2010/8 sayılı Tebliğ) -Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği.
DÜŞLE,YAP,OLSUN…. KURUCUSU 17 Ocak 1925 tarihinde Rodos'ta doğan Selçuk Yaşar, orta ve lise tahsilini İstanbul'daki Fransız Saint Joseph Lisesi'nde yapmış,
ATATÜRK İLKELERİ.
KOÇ GRUBU STRATEJİK YÖNETİMİ. Koç Topluluğu Stratejik Planı Sürdürülebilir:  Büyüme  Karlılık  Rekabetçi Avantaj için Sürdürülebilir:  Büyüme  Karlılık.
Eczacıbaşı Holding Kurumsal İletişim Direktörü
YENİ İHRACAT DESTEKLERİ - Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (UR-GE) -Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği İhracat Genel.
CVS 1998 deki kuruluşundan beri Türkiye'nin hem içinde ve hem de yurt dışında çelik endüstrisine hizmet vermektedir.
Döner Sermayelerin Yeniden Yapılandırılması Prof. Dr. Davut AYDIN ANADOLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ Mart 2010 Asya Thermal Resort Otel.
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI
Bu proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir. "Sofra bir kazanç ve öğrenme kuruluşudur." Hüseyin Özer.
Afrika Sanayici ve İşadamları Derneği «Türk Özel Sektörünün Afrika’ya Açılan Kapısı» THE GATEWAY TO AFRICA.
TARİHÇE 1990 yılında Anadolu Hayat Sigorta A.Ş Anadolu Anonim Türk Sigorta Şirketinin yürüttüğü hayat sigortacılığı faaliyetlerini devraldı.Böylece ülkenin.
İŞLETME İLKELERİ Küresel Ortamda İşletmecilik ve Rekabet
Yavuz Altop:Yönetim Kurulu Başkanı
Bize en çok sorulan soru: Ekip Nakliyat neden yalnız ve yalnız,Türkiye - İtalya - Türkiye arasında taşıma yapan bir kuruluştur? Bize hep bu sorulur. İş.
ENM 307 YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMLERİ Dersin Koordinatörü:. Prof. Dr
Kalite Yönetimi Genel Tanımlar.
KOSGEB ve KOBİ’ler. KOSGEB KOSGEB, 1990 yılında 3624 sayılı Kanun ile kuruldu. Amacı; ülkenin ekonomik ve sosyal ihtiyaçlarının karşılanmasında küçük.
Topluluk İnovasyon Girişimi Süreç Açıklaması ve Yol Haritası Dokümanı 26 Mayıs
KOSGEB ve Kuruluş Amacı KOSGEB, 1990 yılında 3624 sayılı Kanun ile kuruldu. Düzce’de 2012 yılında faaliyete başlamıştır. Amacı; ülkenin ekonomik ve sosyal.
KAMU KURUMLARINDA SÜREÇ YÖNETİMİ ve
MALİ POLİTİKALARIN KAMU HASTANELERİNE YANSIMALARI
Tarımsal Üretici Örgütlerin Rekabet Gücünün Geliştirilmesi Projesi Kasım 2015-Şubat 2023 İzmir, Adana.
KONU BAŞLIKLARI BİLGİ EKONOMİSİ GELİŞİMİ BİLGİ EKONOMİSİ ÖZELLİKLERİ
Stratejik İKY ve Örgüt Performansı İlişkisi
İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ
Yükseköğretim Kurulu Kalite Çalışmaları
SÜREÇ YÖNETİMİ İNŞAAT ŞİRKETLERİ İÇİN PERFORMANS DEĞERLENDİRME VE YÖNETİMİ.
ARAŞTIRMA GELİŞTİRME VE YAZILIM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
Kaynak göstererek kullanabilirsiniz.
Eczacıbaşı Holding Kurumsal İletişim Direktörü
Yükseköğretim Kalite Kurulu DIŞ DEĞERLENDİRME SÜRECİ
İŞLETME FAKÜLTESİ İŞLETME BÖLÜMÜ TANITIMI
2018 Yılı Performans Sunumu
Eurocert European Academy
Sunum transkripti:

ECZACIBAŞI İLAÇ

Türkiye'nin ilk modern ulusal ilaç üretim tesisini 1952 yılında kuran Eczacıbaşı İlaç Sanayi'nin temelleri, Dr. Nejat F. Eczacıbaşı'nın 1942 yılında eğitimini tamamlayıp yurda dönmesiyle atıldı. Kuruluş, benimsediği yüksek standartlar ve getirdiği yeniliklerle Türk ilaç endüstrisine öncülük etti. Türkiye ve küresel ilaç pazarlarındaki değişimlerin değerlendirilmesiyle stratejik ortak arayışına giren Eczacıbaşı İlaç Sanayi, 2007 yılında bağlı ortaklıklarından Eczacıbaşı Sağlık Ürünleri ile Eczacıbaşı Özgün Kimya'daki ortaklık paylarının yüzde 75'ini, eşdeğer ilaç alanında Avrupa'nın önde gelen kuruluşlarından Zentiva N.V.'ye devretti.

Bir Eczacıbaşı Topluluğu kuruluşu olan Eczacıbaşı İlaç Sanayi, sağlık sektöründe faaliyetlerini iştirakleri aracılığıyla sürdürüyor. 2002 yılında Kanyon projesi ile gayrimenkul geliştirme projelerini başlatan Eczacıbaşı İlaç Sanayi, İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Kanyon Ofis Bloğu'ndaki %50 hissesini 2007 yılında satın alarak ofis bloğunun tümünün sahibi oldu.

Eczacıbaşı İlaç Sanayi, gayrimenkul geliştirme faaliyetleri kapsamında İstanbul Zekeriyaköy’de konut ve ticari alan inşasına uygun yaklaşık 200 bin metrekare arsayı 2007 yılında Eczacıbaşı Holding A.Ş. ile %50 ortaklık halinde satın alarak bu alandaki faaliyetlerini genişletti. Eczacıbaşı İlaç Sanayi'nin unvanı "EİS Eczacıbaşı İlaç, Sınai ve Finansal Yatırımlar Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi" olarak değişti ve yeni unvanı Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi'nin 24 Kasım 2008 tarih, 7195 sayılı baskısında yayınlandı.

Vizyonu: Türk toplumunun sağlıklı geleceğine katkıda bulunmayı temel hedef olarak görmüştür Misyonu : Çalışmalarını sürekli değiştirebilmek amacıyla bünyesindeki kuruluşlardan sağlıklı bir yapıya sahip olmalarını sağlayacak rekabet üstünlüğünü kalıcı kılmayı hedef alan bir yönetim anlayışına sahip olmak

YÖNETİM KURULU BAŞKANI : BÜLENT ECZACIBAŞI

YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI : FARUK ECZACIBAŞI ÜYE: DR.ERDAL KARAMERCAN ÜYE: SAİT BASMACI ÜYE: SEDAT BİROL ÜYE: LEVENT ERSALMAN

ECZACIBAŞI İLAÇ SANAYİ İNSAN KAYNAKLARI POLİTİKASI  Kuruluş Stratejik Planı ve Hedefleri doğrultusunda, organizasyonel olarak esnek ve değişim gerekliliklerine açık bir yapılanma sağlamak,   İnsan kaynaklarının, Kuruluş Hedefleri doğrultusunda etkin ve verimli kullanılmasını sağlamak, İnsan kaynakları süreç ve sistemlerini düzenli olarak gözden geçirerek iyileştirmek

Öğrenme faaliyetlerinin özendirilmesi ve çalışanların bilgi, beceri ve davranışlarının geliştirilmesi yoluyla birey, takım ve Kuruluş düzeyinde performansı artırmak, Çalışanların memnuniyet algılamalarının ve ilgili diğer performans göstergelerinin ölçümlenmesi paralelinde gerekli iyileştirmeleri yapmak

SEÇME-YERLEŞTİRME (ELEMAN ALIMI) Kuruluşta seçme yerleştirme etkinlikleri, eğitim düzeyi yüksek, iyi yetişmiş, yeniliklere ve değişimlere açık, girişimcilik yeteneğine sahip, enerjik, dinamik, kendisini ve işini geliştirme potansiyeli bulunan, eleman yetiştiren, takım çalışması yapabilen, Topluluk değerlerini benimseyip sahip çıkacak kişileri kazandırmayı amaçlar.

Seçme ve yerleştirmede ana ilke hiçbir ayırım yapmadan ve ayrıcalık tanımadan işin gerektirdiği yetkinliklere (bilgi, beceri, davranış) sahip ve Topluluk değerlerini benimseyip yaşatacak kişilere eşit fırsat vermek ve ilerleme olanağı sağlamaktır.

Eczacıbaşı İlaç Sanayi’nde çalışma olanağı bulunan temel çalışma alanları şunlardır • Üretim, • Kalite Güvence, • Kalite Denetim, • Geliştirme, • Ruhsat İşleri, • Bakım Onarım / Yardımcı İşletmeler, • Üretim Hizmetleri, • Mali İşler, • Satın Alma, • İnsan Kaynakları, • Dışsatım,

SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİ EĞİTİM ALANINDA : ECZACIBAŞI HİJYEN PROJESİ BİLİM ALANINDA:ECZACIBAŞI TIP ÖDÜLLERİ VE BİLİMSEL ARAŞTIRMA DESTEKLERİ KÜLTÜR VE SANAT: İSTANBUL MODERN SANAT MÜZESİ SANAL MÜZE DR.NEJAT F.ECZACIBAŞI VAKFI VİTRA SERAMİK SANAT ATOLYESİ

SPOR ALANINDA: ECZACIBAŞI SPOR KULUBÜ EKONOMİK VE SOSYAL KURULUŞLAR :TÜRKİYE BİLİŞİM VAKFI BİLİŞİM ALANINDA:TÜRKİYE BİLİŞİM VAKFI

TÜKETİM ÜRÜNLERİ Tüketim Ürünleri Grubu, temizlik kağıtları, cilt bakımı, kişisel bakım, kozmetik ürünleri, deterjan ve ev temizliği kategorilerinde faaliyet gösteren kuruluşlardan oluşuyor.