Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Bize en çok sorulan soru: Ekip Nakliyat neden yalnız ve yalnız,Türkiye - İtalya - Türkiye arasında taşıma yapan bir kuruluştur? Bize hep bu sorulur. İş.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Bize en çok sorulan soru: Ekip Nakliyat neden yalnız ve yalnız,Türkiye - İtalya - Türkiye arasında taşıma yapan bir kuruluştur? Bize hep bu sorulur. İş."— Sunum transkripti:

1

2 Bize en çok sorulan soru: Ekip Nakliyat neden yalnız ve yalnız,Türkiye - İtalya - Türkiye arasında taşıma yapan bir kuruluştur? Bize hep bu sorulur. İş felsefemizi anlatarak cevaplayalım. İş ve yaşam hayatını iyi tanıdığınız ülkede hizmet verirseniz, o ülke ile çalışan kurumların iş ortağı, o ülkedeki taşımalarda da bir güvence olursunuz.

3 Şimdi sizlere düşünce yapımızı anlatabiliriz… 60’lı yılların sonlarına doğru Türkiye - İtalya arasında dış ticaret gelişmeye başladı. Ekip Nakliyat, bu iki ülkede yaşayarak, eğitim görmüş, insan özelliklerine, yaşam tarzlarına, lisanlarına onlar kadar sahip olan Alpaslan ailesinin düşünce, gözlem ve tecrübeleri sonucu gelişen ticari ilişkilere katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirdiği bir kuruluştur.

4 Ekip Nakliyat ilk çalışmalarına, 1970’lerin başlarında Türkiye’nin ana ihracatı olan önce pamuk, iplik ve kumaşla karayolu taşımacılığına başladı. Sonraki yıllarda Türk sanayisinin gelişimi içerisinde, hazır giyim tekstil ürünleri, cam eşya ve kimyevi maddeler ihracatında karayolu taşıma sorunlarına bir çözüm oldu. İtalya ile ülkemiz arasında artmakta olan sanayi yatırımlarının hacmi sonucunda, dokuma, tekstil, seramik sektörü gibi ve yan sanayi üreten büyük kuruluşların ve Türkiye’de doğmakta olan İtalyan orijinli otomotiv firmalarının da taşımalarının lokomotifi oldu. Konusunda dünya devleri arasında yerini alan Türk seramik sanayii kuruluşlarının ilk yatırımlarının taşımalarını yaptı. İşte bu kuruluşların ilk karayolu taşımalarındaki gelişmeler, 1971’den beri bizim yaşam felsefemizi yönlendirmiş, ülkemizin gelişmesine paralel olarak kara taşımacılığı sektöründe büyümüş, enerjisi ve bilgi donanımıyla yalnız ve yalnız Türkiye - İtalya - Türkiye arasında hizmet vermeyi görev edinmiş bir kuruluşuz. 45 yıldır bu sektöre hizmet vermenin gururunu taşımaktayız. Ülke ekonomisinin yarım asıra yakın bir zamandır bize inanması ve güvenmesi bu sektörde kazanmış olduğumuz en büyük servet olarak hanemizde yerini almıştır.

5 Kalite Politikamız Ekip Nakliyat olarak, üstün hizmet kalitesiyle hızlı ve güvenli nakliye hizmeti vermek ve sektöre artı değer katarak, kaliteyi daha da ileriye taşımak politikamızdır. Hedefimiz, sunduğumuz hizmetle yaşam kalitenizi yükseltmektir. Aynı idealde, aynı ilkelerle, yeniliklerle büyümek, sahip çıktığımız gelenek ve inandığımız değerler, bizi 1971’den beri Türkiye’nin en saygın, en güvenilir nakliye şirketlerinden biri yapıyor. Bize olan güveniniz, gücümüze güç katıyor.

6 Müşteri odaklı hizmet anlayışı, Verimli çalışmak ve artı değer yaratmak, İşlerimizde “Sürekli Gelişme” ilkesine göre hareket etmek, Tüm çalışanların katılımı yeteneklerinin kuruluşun yararına kullanılmasını sağlamak, Müşterimizin şimdiki ve gelecekteki ihtiyaçlarını anlama, beklentilerini de aşmaya çalışmak, Çalışanlarımız, tedarikçilerimiz ve hizmet vereceğimiz kuruluşlara çalışmalarımızda uyumlu, etkin ve yaratıcı çalışma ortamını oluşturmak. Bize olan güveniniz, gücümüze güç katıyor.

7 Hizmetlerimiz: Parsiyel-Komple-Ağır ve Garabi dışı Özel Taşımalar olmak üzere 3 ana esasda odaklanmaktadır.

8 Komple ve Proje Taşımalarımız: Komple taşımalarımız, senenin her döneminde araç talebinizi karşılama ortalamamız 36 saattir. Parsiyel Taşımalarımız: Türkiye / İtalya; Çarşamba ve Cuma günleri deponuzdan / depomuzdan İtalya / Türkiye; Pazartesi ve Cumartesi günleri Modena depomuzdan ve yükleme yerlerinden her gün yapılmaktadır.

9 Ağır ve Garabi Dış Özel Taşımalar: Yükleyici ve Alıcı firmayı, İtalyan kanunlarına göre koruma açısından gerekli izin alınarak yapılmaktadır. İtalyan makamlarının, yükün özellik ve güzargahına göre gerekli izinler için temin müddeti 21 ila 28 gün içerisindedir.

10

11

12

13

14

15

16

17 İstanbul Merkez Ofis: Mecidiye Cad. Cansızoğlu İş Merkezi No. 7/51 K.3 34387 Mecidiyeköy İstanbul - Türkiye T. 0090 212 332 04 48 F. 0090 212 332 04 60 E. info@ekipnakliyat.com.tr W. www.ekipnakliyat.com.tr


"Bize en çok sorulan soru: Ekip Nakliyat neden yalnız ve yalnız,Türkiye - İtalya - Türkiye arasında taşıma yapan bir kuruluştur? Bize hep bu sorulur. İş." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları