Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Eurocert European Academy

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Eurocert European Academy"— Sunum transkripti:

1 Eurocert European Academy
Of Education and certification

2 İÇİNDEKİLER Hakkımızda - Kurum Bilgileri Değerlerimiz
Uzmanlık Alanlarımız Faaliyer Alanlarımız Proje Deneyimimiz İletiğim Bilgileri

3 DEĞERLERİMİZ Vizyonumuz:
Eğitim ve Danışmanlık sektöründe süreklü tercih edilen kurumu olmak; Misynumuz: Eğitim konularda uzmanlığımızı her geçen gün daha da arttırmak; Elde ettiğimz bilgi birikimini ortak ve müsterilerimizle paylaşmak; Strateji: Eğitim Hizmetleri ağı ile alınan eğitimin İlk görüşmelerden sertifikalandırılması ve nihai raporların yazılmasına kadar proje süresünce hizmetlerimizi sunmaktayız. Tercübeli ve profesyonel Ekiibizle ortaklarımızın ve kursiyerlerimizle işbirliği içerisinde olup, aktarılan talepleri doğrultusunda hazırlanmış yüksek kalitede çözümler sunmaktayız

4 Kurum bİlgİlerİ 2012 yılında Berlin’de kurulan EUROCERT – European Academy gGmbH kurumu AB Projelerini uygulayan bir Egitim Merkezidir; Kamu yararına eğitim alanında hizmet veren kar amacı gütmeyen bir eğitim ve danışmanlık kurumudur; Almanya ve diğer ülkelerde bağlantıları ve ortaklıkları bulunmaktadır; Kurumun temel amacı, gerçek, sürekli mesleki teknik bilgi ve yeteneği geliştirmek, mesleki eğitimin gerekliliği olan esnekliği sağlamaktır;

5 UzmanlIk AlanlarI Berlin’de kamu yararı gözetilerek meslek eğitimi, mesleki eğitimi ve okul sonrası eğitim alanlarında hizmet vermek için kurulmuş bir eğitim merkezidir. AB Standartlarına uygun şekilde çalışmalarını başlatan, mesleki Eğitim Merkezi olarak Avrupa'da uygulanan DIN EN ISO 9001:2010 kalite güvence sertifikasını elde etmiştir. Mesleki eğitim alanında birçok mesleki kurs dalı bulunmaktadır. Aynı zamanda bu kurumun, mesleki kültürü pekiştirmek amacı ile, teknik okullar, meslek okulları,meslek akademileri ve yüksek teknik okullar ile ortaklıkları vardır.

6 Faalİyet alanlarI EUROCERT, özellikle her seviyeden bireylere, mesleki eğitimin her alanında iş edindirme amacıyla kurslar düzenlemekte,bu haliyle bir mesleki eğitim merkezi niteliği taşımaktadır. Eğitimlerinde modern ders araç ve metodlarını kullanması bireysel motivasyonu ön plana çıkarması ve kaliteli öğretim kadrosu ile bireysel danışmanlık çerçevesinde iş yaşamına olduğu kadar öğrenim hayatına da etki ve katkısı büyüktür.

7 Proje deneyimi Meslek Eğitim Projesi, Meslek İçi Eğitim ve Avrupa Birliği Hayat Boyu Öğrenme Programları (Grundtving, Erasmus ve Leonardo da Vinci) çerçevesinde öğrenci değişimini sağlamaktadır. Ulusal ve uluslararası kurum ve şirketlerle işbirliği içinde olup, bu güne kadar gerçekleştirmiş ve katılmış olduğu projeler ile 1.000’nin üzerinde katılımcıya hizmet sunmuş, birçok öğrenciye mesleki staj imkanı sağlamış ve eğitim tecrübesi kazandırmıştır. Kurum çalışanları kendi mesleki alanlarında yüksek öğrenim görmüş uzman kişilerdir. Deneyimli olması ve faaliyet alanının proje konusuyla birebir aynı olması ortağı seçmemizde çok etkili olmuştur.

8 eonardo da Vinci ProgramI nedir?
Leonardo da Vinci  (LdV), mesleki eğitimi geliştirmek amacı ile katılımcı ülkeler arasında gerçekleştirilen iyi uygulamaların değişimine olanak sağlayan bir Avrupa Birliği Programıdır. LdV Mesleki Eğitim Programı, temel mesleki eğitimden geçmekte olan gençlerin, eğiticilerin ve eğitim yöneticilerinin; ülkeler arası hareketliliğini artırmak, yenilikleri desteklemek ve eğitim kalitesini arttırmak için eğitim kuruluşları, üniversiteler, işletmeler, ticaret odaları gibi mesleki eğitim alanında yer alan değişik paydaşlar arasındaki işbirliğine dayanan projelere destek vermektedir. LdV Mesleki Eğitim Programı, çalışan veya iş arayan yetişkinleri kapsayan çok geniş bir kitleyi hedef almaktadır.

9 PROJE TÜRLERİ Yenilik Transferi Destek Projeleri Hareketlilik
Ortaklık Ürün Geliştirme Ağ Geliştirme Destek Projeleri

10 LDV Proje TÜRLERİ Hareketlilik Yenilik Transferi Ortaklık

11 İletİşİm Bİlgİlerİ Türkiye temsilciliği:
Celal YILMAZ (Proje Koordinatörü) Cep: Almanya temsilciliği: Ali İLHAN (Genel Müdür) Cep: // Mobil: Tuncay ÖZER (Genel Müdür) Cep: // Mobil:

12 İlginize Teşekkür Ederiz
Euro – CeRt EuroPean Academy


"Eurocert European Academy" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları