Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

CVS 1998 deki kuruluşundan beri Türkiye'nin hem içinde ve hem de yurt dışında çelik endüstrisine hizmet vermektedir.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "CVS 1998 deki kuruluşundan beri Türkiye'nin hem içinde ve hem de yurt dışında çelik endüstrisine hizmet vermektedir."— Sunum transkripti:

1

2 CVS 1998 deki kuruluşundan beri Türkiye'nin hem içinde ve hem de yurt dışında çelik endüstrisine hizmet vermektedir.

3 CVS en büyük Türk mühendislik ve imalat şirketlerinden biridir.

4 Dünyaya ’anahtar teslimi demir çelik fabrikaları’ kurma hedefiyle yola çıkan üç mühendis, Gebze’de 20 bin metrekarelik "fabrika yapan fabrika" yaptı. 

5 Makina mühendisleri Cengiz Saygın (Şuan ki CEO), Vedat Çalık ve Elektronik Mühendisi Murat Karatekin’in, kurdukları CVS Makine İnşaat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şirketi, Türkiye’nin büyüyen sayılı şirketlerindendir.

6 İlk projeyi Ürdün’de teslim eden firma, Mısır ve BAE’de de iki fabrikanın inşaatını sürdürüyor. CVS Makine, 20 milyon dolardan 250 milyon dolara kadar değişik büyüklükte anahtar teslimi fabrikalar yapıyor, 60 milyon dolar ciro bekliyor.

7 Vizyon ve Misyon

8 Vizyonumuz Misyonumuz
Yeni teknolojileri yaratmak ve 2020 de kalite, ilerleme hızı, ve insan gücü ile bütünleşmiş müşteri memnuniyeti, teknoloji ve süreç açısından endüstri lideri olmak için, demir ve çelik endüstrisi için standartları küresel olarak düzenleyen bir şirket statüsünü gerçekleştirmek. Vizyonumuz Gelişim ve yenilik arayışı içinde olan güçlü ve başarılı bir ekip olarak ortaklarımız olan bütün sorumluluklarımızı karşılamak için, standartları belirlemekte ve işini mümkün olan en iyi tarzda yapmaktadır. Misyonumuz 

9 CVS esasen şirketler için sürdürülebilir gelişim için temel unsurlar olan ürün kalitesini artırma, enerji tasarrufu, işletim maliyetini düşürme, güvenilir ekipmanlar ve etkili kirlenme azalması alanlarında uğraş vermektedir.

10 CVS Dünyada birçok ülkede faaliyet göstermektedir.

11 CVS Büroları CVS Brezilya –Belo Horizonte CVS Polonya – Varşova
CVS Hindistan –Pune CVS Singapur – Singapur CVS ABD - New York CVS Hollanda – Amsterdam ve daha birçok yerde..

12 Kalite Politikası 1998 den beri demir ve çelik endüstrisinde faaliyet gösteren CVS Makina San. ve Tic. A. Ş. üst düzey ve sürekli Müşteri memnuniyeti oluşturmak için kendisini bütün yerel ve uluslararası Müşterilere en iyi hizmeti ve ürünleri temin etmeye adamaktadır.

13

14 Küresel Pazar

15 CVS Kullandığı teknoloji sayesinde doğaya en az derecede zarar vermektedir.

16

17

18 RIFAT YILMAZ : 201010301059 ESRA AKÖZ : 201010301128
TEŞEKKÜRLER


"CVS 1998 deki kuruluşundan beri Türkiye'nin hem içinde ve hem de yurt dışında çelik endüstrisine hizmet vermektedir." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları