TATA motors limited Tata şirketler grubu 1868 yılında jamsetji tata tarafından mumbai'de kurulmuştur.1992 yılında yönetim kurulu başkanlığına ratan tata.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Samsung (Korece: 삼성 그룹, Samseong Geurup) Lee Byung- Chul tarafından, 1938 yılında kurulmuş olan Güney Kore merkezli bir şirkettir. Yönetim Kurulu Başkanı.
Advertisements

ÖNCÜ SALÇA yılında Gaziantep'in yerli halkından rahmetli İbrahim Halil Kozlu ve 5 oğlunun (Fahrettin, Hasan, Mustafa, M. Hanifi ve Bilal Kozlu)
YATIRIMCILARI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI 28/06/07. Akrilik Elyaf Talebi (t/yıl) ,637, ,560, ,691, ,685, ,778,000.
Enerji Taşımacılığı Erce Mola Şehit Kaya Aldoğan Anadolu Lisesi.
BALSA MOBİLYA. DOĞTAŞ  Hacı Ali Doğanın 1972 de ‘Doğan Mobilya’yı kurması ile başlıyor.  Hızlı gelişimi sayesinde 1993’te Arnavutluk’a ihracatını yaptı.
RUSYA ENERJİ SEKTÖRÜNDE YATIRIMLAR Kasım 2013 A. Yağmur ÖZDEMİR Genel Md. Yrd. Yatırımlar ve Proje Finansman Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş.
Otomotiv Mekatroniği.
 LÖSEV, 24 Eylül 2000 tarihinde, lösemili çocuklara özel, modern tıbbın tüm olanaklarını bünyesinde barındıran 2000'li yılların.
Tarihin En Büyük 10 Devleti
SAĞLIK TURİZMİNDE ÖNEMLİ TIBBİ DESTİNASYONLAR 1. Sağlık Turizminde Öne Çıkan Destinasyonlar Global ölçekte değerlendirildiğinde son yılda bazı ülkelerin.
SAĞLIK TURİZMİ VE HEMŞİRELİK
TARİHÇESİ 1868 yılında Jamsetji Tata tarafından Mumbai’de kurulmuş ve 1992 yılından bu yana Ratan Tata yürütmektedir. Tata Motors Limited bir Hint çok.
1868 yılında Jamsetji Tata tarafından Mumbai’de kurulan Tata Grubun yönetim kurulu başkanlığını 1992 yılından bu yana Ratan Tata yürütmektedir.  
Wal-Mart Stores Inc. Sam Walton tarafından kurulmuş dünya çapında şubeleri olan bir Amerikan perakende satış yapan mağazalar zinciridir. Amerika Birleşik.
TÜM MOTORLU TAŞIYICILAR KARŞILIKLI SİGORTA KOOPERATİFİ
TATA MOTORS.
HAZIRLAYAN Ertuğrul KARAKUŞ Reklamcılık 4. Sınıf
TATA GRUP 1868 yılında Jamsetji Tata tarafından Mumbai’de kurulmuştur.
TATA GRUP 1868 yılında Jamsetji Tata tarafından Mumbai’de kurulmuştur.
TATA GRUP 1868 yılında Jamsetji Tata tarafından Mumbai’de kurulmuştur.
1868 yılında Mumbai’de Jamsetji Tata tarafından kurulan Tata Grubun yönetim kurulu başkanlığını 1992 yılından bu yana Ratan Tata yürütmektedir.
TED Üniversitesi Alt Başlık Tarih:.
1868 yılında Jamsetji Tata tarafından Mumbai’de kurulan Tata Grubun yönetim kurulu başkanlığını 1992 yılından bu yana Ratan Tata yürütmektedir.Firma.
TATA MOTORS HAZIRLAYAN DOĞANCAN DEMİR.
TATA MOTORS HAZIRLAYAN HALİDİN SÖNMEZ
1868’de kurulan şirketini şu anda 80 ülkede operasyon yürüten ve 395 bin kişiye istihdam sağlayan bir üreticiye dönüştüren Tata Group Başkanı Ratan Tata,
TÜRKİYE’DE İLAÇ ETKİN MADDELERİ ÜRETİMİ
Hazırlayan: Hasan ACAR
Hazırlayan ve Sunan Ayşegül ARSLAN
GELECEKTEKİ DÜNYAMIZ.
Hazırlayan: Recep Gürkan TINÇ No:
TCHIBO FULYA KARAYAZI.
1868 yılında Jamsetji Tata tarafından kuruldu.
Betül GÜLER
TATA MOTORS.
SAHİBİNDEN.COM ve HEPSİBURADA.COM
TATA’nın Tarihçesi Tata Motors Limited, Hindistan'ın en büyük otomotiv şirketidir. Ticari araçlarda her segmentte lider olup, pikap ve binek araçlarda.
TATA MOTORS Hindistan’ın en büyük otomotiv kuruluşu Tata Motors Limited, 1945 yılında kurulmuştur. Tata Motors dünyada en büyük beş ticari araç üreticisi.
Grubun borsaya resmen kote edilmiş 27 şirketi vardır.
HAZIRLAYAN VE SUNAN DOĞANCAN DEMİR
Uluslararası Pazarlama Araştırması
Tata Motors Limited Hazırlayan: Recep Gürkan TINÇ NO :
Muhammed YAYLA
TATA MOTORS Limited Tata motors limited, Hindistan'ın en büyük otomotiv şirketidir. Ticari araçlarda her segmentte lider olup, pikap ve binek araçlarda.
Ağahan Köse
HAZIRLAYAN MUHAMMED YAYLA
ELEKTRONİK TİCARET DEVİ: aLİBABA.com
İletişimin Zamanda yolculuğu
1945 yılında Mr. Naval Tata tarafından Hindistan’da kuruldu.
Aşağıdaki kavramları açıklayınız
Su Ayak İzi ve Sanal Su ( ) Bu dersin notları, Water Footprint Network web sayfasında bulunan ve Twente University öğretim üyesi Prof. Dr. Arjen.
Hazırlayan Damla AYDIN WALMART Sunumu.
TUİ TUR OPERATÖRÜ.
BİLGİ TOPLUMU.
TÜRKİYE’DE EKOLOJİK TARIM
İŞLETME TÜRLERİ BÖLÜM 3.
TÜRK EĞİTİM SİSTEMİ ve OKUL YÖNETİMİ
11. Hafta İngiltere Küresel Sisteminin Temel Yapıtaşları
İŞ YÖNETİM STRATEJİLERİ
DÜNYADA ORGANİK TARIM Günümüzden yaklaşık 1,5-2 milyon yıl önce ilk insanların dünya yaşamı içinde yer aldığı sanılmaktadır. Bu zamanda dünyada insan yaşamı.
TARIMDA ÖRGÜTLENME VE KOOPERATİFÇİLİK DERS NOTLARI
Bilgi Yönetimi Uygulamaları II
İŞLETMEDE ARAŞTIRMA VE GELİŞTİRME (AR-GE) İŞLEVİ
SHB-221 TÜRKİYE’NİN TOPLUMSAL VE EKONOMİK YAPISI
En az 6 ay süre ile haftanın 3 günü çalışabilecek,
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
BANKACILIK VE FİNANS bölümü
ULUSLARARASI İŞLETMECİLİK bölümü
KİŞİLİK KAVRAMI, ŞİRKETLER VE DİĞER KURUM VE KURULUŞLAR
Sunum transkripti:

TATA motors limited Tata şirketler grubu 1868 yılında jamsetji tata tarafından mumbai'de kurulmuştur.1992 yılında yönetim kurulu başkanlığına ratan tata geçmiştir. hindistan'ın en büyük otomotiv şirketidir.tata grup olarak 400.000 çalışanı tata motors olarakda bünyesinde bulundurduğu 23.000 çalışına vardır.ticari araçların her segmentinde lider olup,pikap ve binek araçlarda dünyada 3. sırada yer almaktadır.

Dünyanın 4. büyük kamyon ve 2. büyük otobüs üreticisidir Dünyanın 4. büyük kamyon ve 2. büyük otobüs üreticisidir.tata grup bünyesinde 7 iş sektörü bulunur ve 27 şirketi ile faaliyet gösterir. Grup içindeki önemli şirketler arasında  Tata Steel, demir veçelik üreticisidir.  Tata Motors,  Tata Consultancy Services (TCS), küresel bir yazılım şirketidir.  Tata Power,  Tata Chemicals, soda külü üretimi Tata Tea, en büyük ikinci çay üreticisidir.  Tata Communication dünyanın en büyük ses taşıyıcısıdır. Businessweek dergisi, Grubu  ‘Dünya’nın En yenilikçi Şirketleri’ arasında altıncı sıraya yerleştirmiş 

1945 yılında kurulan tata motors hindistan sınırlarını aşmıştır 1945 yılında kurulan tata motors hindistan sınırlarını aşmıştır.1954 yılından itibaren üretilen araçlar şuanda 4 milyondan fazladır. 2004 yılında kore'nin ikinci büyük kamyon üreticisi daewoo şirketini satın almış.kore pazarına bir çok yeni ürün kazandırarak uluslararası pazarada açılmıştır. 2008 yılında jaguar ve land rover'ı satın almıştır. Hindistan'ın ilk yerli üretim hafif aracını,ilk yerli binek aracı ve ilk spor arabasını yani tata ındica'yı üretmiştir.kendi segmentinde en çok satılan arabadır. 2008 yılında  halk otomobilini tata nano'yu üretmiştir.konfor ve güvenliği ailelirin beğenisi sunmuştur.

TAta motors türkiye'de 1997 de isotlar grup ile başlar. Tata, satış ve servis ağı konusunda da hızla ilerlemiş, bugün itibarı ile ülke geneline yayılmış geniş bir satış ve servis ağıyla hizmet vermektedir.  Uzun zaman önce Tata Destek Hattı'nı hizmete geçiren marka, müşterilerine kendisi ile birebir iletişime geçme fırsatı sağlamıştır. Tata, müşterilerine satış sonrasında da etkin hizmet sağlamak amacıyla, tek bir telefondan ulaşılabilen Yol Yardım Servisi ile hizmet vermektedir.