Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

ÖNCÜ SALÇA. 1970 yılında Gaziantep'in yerli halkından rahmetli İbrahim Halil Kozlu ve 5 oğlunun (Fahrettin, Hasan, Mustafa, M. Hanifi ve Bilal Kozlu)

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "ÖNCÜ SALÇA. 1970 yılında Gaziantep'in yerli halkından rahmetli İbrahim Halil Kozlu ve 5 oğlunun (Fahrettin, Hasan, Mustafa, M. Hanifi ve Bilal Kozlu)"— Sunum transkripti:

1 ÖNCÜ SALÇA

2

3 1970 yılında Gaziantep'in yerli halkından rahmetli İbrahim Halil Kozlu ve 5 oğlunun (Fahrettin, Hasan, Mustafa, M. Hanifi ve Bilal Kozlu) birlikteliğiyle salça alım satımıyla salça ticaretine başlanılmış ve böylece Öncü salçanın ilk temelleri atılmış oldu.

4 Gaziantep köylerinden bilinen, güvenilen, işini temiz ve özenli yapan köylülerden alınan yöresel Antep salçasını hem Gaziantep hem de çevre illerde şehir halkına toptan ve perakende olarak satışıyla başlanıldı salça ticaretine. 2013 yılı itibariyle gelinen nokta; Öncü yöresel Gaziantep ev tipi biber salçasıyla başlanılan ürün grubuna pet, teneke ve cam ambalajlarda acı-tatlı biber salçası ve domates salçası, nar aromalı sos, çiğ köfte seti, pul biber üretimiyle Öncü ürün grubu genişletilmiş ve yapılan ar-ge çalışmalarıyla daha da zenginleştirilmeye devam edilmektedir.

5 Sadece Gaziantep ve çevresinde başlayan satışlar ve 1998 yılında kurulan ilk fabrikayla birlikte aynı yıl ilk ihracatını da gerçekleştiren Acemoğlu Gıda kısa süre içerisinde tüm Türkiye'nin yanı sıra Avrupa, Asya, Amerika kıtalarında ve toplamda 20'yi aşkın ülkede Öncü ürünlerini sunarak Öncü Salça'nın alanında lider bir kuruluş olduğunu kanıtlamaktadır. 2009 yılında AB Kalite Ödülü, 2010 yılında Tüketici Kalite Ödülü, 2011 yılında Güvenilir Marka Ödülü ve 2012 yılında Avrasya Kalite Ödülü ile kalitesini taçlandıran tüketicilerine Öncü Salça teşekkürü bir borç bilir.

6

7

8

9

10

11

12 ISO 22000 Sağlıklı ve güvenli gıdaların üretimi ve temini, sağlıklı beslenmenin en temel ve vazgeçilmez unsurudur. Bu amaçla günümüzde üreticiler, işleyiciler, taşıyıcılar, toptan ve perakende satış kuruluşlarının dahil olduğu çeşitli gruplar, akademisyenler ve resmi makamlar tarafından çeşitli kontrol yöntemleri ve yaklaşımları geliştirilmiştir. Gıda güvenliği yönetim sistemi için ISO 22000’in amacı gıda güvenliği ve emniyetini sağlamaktır.

13 ISO 9001 Standardı, zorlayıcı değildir ve genel şartlar içerir. Büyük ya da küçük ölçekli ayrımı olmaksızın her sektör için uygulanabilmektedir. Doğru anlaşılıp, doğru uygulandığında güçlü bir yönetim sistemini temsil eder. ISO 9001 Standardı, Kalite Yönetim Sistemi'nin nasıl oluşturulacağını tamamen kuruluşlara bırakmıştır. Yapılması gereken "standart" bir Kalite Yönetim Sistemi değil, standardın şartlarını karşılayan bir Kalite Yönetim Sistemi oluşturmaktır. ISO 9001

14 İŞLETME KAYIT BELGESİ Kâr amaçlı olsun veya olmasın kamu kurum ve kuruluşları ile gerçek veya tüzel kişiler tarafından işletilen, gıdaların üretildiği/ işlendiği/ muhafaza edildiği/ depolandığı/ dağıtıldığı/ nakledildiği/ satıldığı/ servis edildiği herhangi bir aşaması ile ilgili herhangi bir faaliyeti yürüten işletmeler “Gıda İşletmelerinin Kayıt ve Onay İşlemlerine Dair Yönetmelik’te “Gıda İşletmesi” olarak tanımlanmaktadır.

15 KOSHER SERTİFİKASI Kosher belgesi musevi inancına uygun olarak üretilmiş ürünleri tescilleyen bir belgedir. İşletmelerde üretim yapılırken tüm aşamaların ve kullanılan malzeme ve hatta ekipmanların musevi inançlarına uygunluğu din adamları(haham) tarafından üretim yerinde kontrol edilerek verilen sertifikadır.

16 REGİSTRAR CORP Registrar Corp gıda, içecek, tıbbi cihaz, ilaç ve kozmetik firmalarına ABD FDA düzenlemeleri konusunda yardım eden bir FDA uyum firmasıdır. Firma şirketler için FDA düzenleyici yardım sağlamasıyla bilinir.

17 FCF MOMENT Ürün, süreç, sistem ve hizmetlerinizin, her türlü ulusal, uluslararası standart ve mevzuata ya da müşteriniz tarafından belirlenen standartlara uygun olduğunu belgelemenizi sağlar.

18

19


"ÖNCÜ SALÇA. 1970 yılında Gaziantep'in yerli halkından rahmetli İbrahim Halil Kozlu ve 5 oğlunun (Fahrettin, Hasan, Mustafa, M. Hanifi ve Bilal Kozlu)" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları