Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

ULUSLARARASI İŞLETMECİLİK bölümü

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "ULUSLARARASI İŞLETMECİLİK bölümü"— Sunum transkripti:

1 ULUSLARARASI İŞLETMECİLİK bölümü

2 Uİ kimlerden oluşuyor? Dr. Öğr. Üyesi hakan vargün – bölüm başkanı
Dr. Öğr. Üyesi neşe yıldız – bölüm başkan yardımcısı Doç. Dr. Mustafa halid karaarslan Dr. Öğr. Üyesi ali başaran

3 Eğitime ve öğrenmeye nasıl bakıyoruz?
Eğitimde bilimselliği ve yenilikçiliği referans alan bölümümüzde bireylerin kaliteli ve nitelikli eğitim almalarının onların gelecekteki kariyer hedefleri açısından son derece yararlı olacağını biliyoruz. Bu düşünce ile bireylerin hem teorik bilgileri kazanmalarına hem de bu bilgiyi pratiğe dönüştürmelerine destek olmaktayız. Okul – sanayi işbirliği çerçevesinde bireylerin staj yapmalarını teşvik etmekteyiz.

4 Hayata ve iş dünyasına nasıl hazırlıyoruz?
Meseleleri makro ölçekte ele alan, özgün bir bakış açısına sahip, dünyadaki gelişmelere kayıtsız kalmayan ve bunun yanında müşteri ve sonuç odaklı düşünebilen, araştırmacı, ekip çalışmasına yatkın, iletişim yeteneği yüksek, dinamik çalışma ortamına uyum sağlayabilecek, yenilikçi, girişimci, gelişime açık bireyler yetiştirmek adına açılmış olan bölümümüz bu anlamda Türkiye’de ilklerden bir tanesidir. Dünyayı daha iyi tanıma adına dil bilmenin önemli olduğuna inanan üniversitemiz bu anlamda 7 farklı dil seçeneğiyle öğrencilerimizin daha donanımlı bireyler haline gelmelerine yardımcı olmayı amaçlamaktadır.

5 Neler kazandırmak istiyoruz?
Küreselleşme olgusunun dinamiklerine uygun bir şekilde türk ve dünya ekonomisinin ihtiyaçlarına cevap verebilecek nitelikteki bilgi ve beceri ile donatılmış analitik düşünebilen ve sosyal sorumluluk bilincine sahip bireyler yetiştirmeyi hedefliyoruz.

6 Bizimle nasıl iletişime geçebilirsiniz?
Bize aşağıdaki iletişim kanallarından ulaşabilirsiniz. bir merhaba kadar yakınız… ADRES: Karabük Üniversitesi, Demirçelik Kampüsü, Kardemir Blok A Girişi, İşletme Fakültesi, Kat: 2, KARABÜK Telefon: (0370) / 6427 E-Posta:


"ULUSLARARASI İŞLETMECİLİK bölümü" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları