Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

BANKACILIK VE FİNANS bölümü

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "BANKACILIK VE FİNANS bölümü"— Sunum transkripti:

1 BANKACILIK VE FİNANS bölümü

2 BANKACILIK VE FİNANS BÖLÜMÜ kimlerden oluşuyor?
DOÇ.DR. MEHMET İSLAMOĞLU – bölüm başkanı DOÇ.Dr. MUHAMMET BELEN – bölüm başkan yardımcısı Dr. ÖĞR. ÜYESİ CANAN YILDIRAN ARŞ. Gör. Feyzullah Esad şekkeli

3 Eğitime ve öğrenmeye nasıl bakıyoruz?
Eğitimde bilimselliği ve yenilikçiliği referans alan bölümümüzde bireylerin kaliteli ve nitelikli eğitim almalarının onların gelecekteki kariyer hedefleri açısından son derece yararlı olacağını biliyoruz. Bu düşünce ile bireylerin hem teorik bilgileri kazanmalarına hem de bu bilgiyi pratiğe dönüştürmelerine destek olmaktayız. Üniversite-özel sektör işbirliği çerçevesinde hem bireylerin staj yapmalarını teşvik etmekteyiz hem de özel sektör temsilcileri interaktif dersler işlemekteyiz.

4 Hayata ve iş dünyasına nasıl hazırlıyoruz?
İş hayatı ve günümüzün değişen koşullarına hızla ve kolaylıkla uyum sağlayabilen, Bankacılık, finansal danışmanlık, finansal aracılık, yatırım proje yönetimi ve finans yöneticiliği gibi uzmanlık alanlarında hem teorik, hem de uygulama bazında gerekli bilgi altyapısı ile donatılmış, Günümüz mesleki gereksinmeleri çerçevesinde, ileride çalışacağı özel ve kamu kurumlarına bilgi ve deneyimleri ile katkıda bulunabilen, Finansal piyasalar, finansal teknikler, türev ürünler, bankacılık işlem ve ürünleri, finansal risk yönetimi, işletme finansmanı gibi finansın çeşitli alanlarında inovasyon yeteneği olan, Yüksek etik değerlere ve sosyal sorumluluğa sahip, çevreye duyarlı, takım çalışmasına yatkın, iletişim becerisi yüksek ve uygulama deneyimi kazanmış nitelikli kişiler yetiştirilmesi hedeflenmektedir.

5 Neler kazandırmak istiyoruz?
Mezunlarımızın ileride bankacılık, finansal yatırım, sigortacılık, danışmanlık gibi ülkemizde ve dünyada çok hızlı gelişme gösteren finansal alanların yanı sıra, kamu kuruluşları ve özel teşebbüslerde görev almaları hedeflenmektedir.

6 Bizimle nasıl iletişime geçebilirsiniz?
Bize aşağıdaki iletişim kanallarından ulaşabilirsiniz. bir merhaba kadar yakınız… ADRES: Karabük Üniversitesi, Demirçelik Kampüsü, Kardemir Blok A Girişi, İşletme Fakültesi, Kat: 2, KARABÜK Telefon: (0370) / 6427


"BANKACILIK VE FİNANS bölümü" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları