Yenİ NESİL IŞIKLI REKLAM SİSTEMLERİ

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Thinking ahead. Focused on life. PenCure Kablusuz LED Işınlı dolgu cihazı.
Advertisements

∑ ∑ ∑ SİGMA ELEKTRİK PROJE-TAAHHÜT
∑ ∑ ∑ SİGMA ELEKTRİK PROJE-TAAHHÜT
MARDİN HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ SOBA ZEHİRLENMELERİ
FAALİYETLERİMİZ Yüzme & Süs Havuzu Ekipmanları ve Kimyasalları İmalatı ve İthalatı, Sauna ve Ekipmanları ithalatı, Buhar Odası ve Ekipmanları ithalatı,
GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
IŞIK Karanlıkta cisimleri göremeyiz.Uzayda ve
VİP ELEKTRONİK HOŞGELDİNİZ
Tanıtım Sunumu Mayıs Biz kimiz ? 1985 yılından bu yana gıda, kimya, boya, tekstil, otomotiv ve ilaç sektörlerine yönelik, kurum ihtiyaçlarına özel.
MANAGEMENT INFORMATION SYSTEMS GRUP PROJE SUNUMU IŞIKLA VERİ AKTARIMI
Silgili Kurşun Kalem. Tahta kısım. Şekillendirme – Donanım (Makine, teçhizat vb) Metal – Hammadde » Madencilik » Yerküre oluşumu » ENERJİ » İşgücü-GİT.
İNŞAAT TEKNOLOJİSİ YAPI TESİSAT BİLGİSİ.
HAZIRLAYAN: CEM GÜRSES
İş sağlığı ve güvenliğiniz için vazgeçilmez çözüm. Elektrik kesintilerinde, çalışanlarınızı ve iş yerinizi riske atmayın.  Elektrik kesintilerinde otomatik.
Suyun Serüveni Sıvı hâlde bulunan yeryüzü suları güneş enerjisinin etkisiyle hâl değiştirerek su buharı olarak atmosfere yükselir. Su damlaları ağırlaşır.
DÜNYA ve UZAY.
FEN VE TEKNOLOJİ DERSİ 6. SINIF
 Su doğada hangi hallerde ve nerelerde bulunur?
T R Z TRZ.
CANLILAR ve ENERJİ İLİŞKİLERİ
ALTERNATİF ENERJİ KAYNAKLARI TEKNOLOJİSİ
GÜNEŞ ENERJİSİ SİSTEMLERİ Enerji Verimliliği Uzmanı
HAFTA III KISIM 2. Uluslararası Seramik Fuarı – TÜYAP 2010.
Meydana gelişi Yayılması Özellikleri Yalıtımı Kaydı
FİBER OPTİK AYDINLATMA Oğuzhan PİRE
ELEKTRON IŞINI İLE İŞLEME
SES Ses Bir Enerji Türüdür Mustafa ÇELİK.
Sensörler Yrd.Doç.Dr. İlker ÜNAL.
Tahta + Grafit uç + Silgi + Silgi tutucu + Tasarım Rev 0 –
Hotelimiz….. Yurtiçi turizm amaçlı yapılmış, dört yıldır faal, sempatik, çok temiz on iki ay çalışan kent oteli… 26 oda, 60 yatak ve 85 kişi kapasiteli.
KORONA OLAYI VE Y.G ŞEBEKE TESİSLERİNDEKİ ELEMANLARIN SEMBOLLERİ
ISI VE SICAKLIK.
GİRİŞ. YENİLENEBİLİR ENERJİ ÜRETİM PROJESİ KOFERMENTE, ANEOROB, BİYOGAZ ÜRETİM SİSTEMİ.
DENEYLERİN ABC’si. Ağaç lifleri Bitkilerde bulunan ağsı yapılardır.
AHŞAPTAN FAZLASI.
Ekonomiktir Uygulandığı alandan taşınma durumunda sadece bir temizleme ile yeniden defalarca kullanabilme olanağı sunar.
ALIN TERİ EN BEREKETLİ YAĞMURDUR. “Sanat Altın Bileziktir” SÜREÇİSTATİSTİK VERİLER (ÇIRAK) ŞUBAT SON TOPLANTIDAN SONRA ÇIRAK SAYISI 102.
BORU ORTAKLIĞI Çözüm.
Kapalı mekan ve açık hava reklam mecralarında yenilikçi ve vurucu çözümler sunar. Düşük enerji tüketimi ile ledden ortalama %80 oranında daha.
MEVSİMLER Hikmet Sırma.
7.SINIF Hazırlayan: Taner BULUT Fen ve Teknoloji Öğretmeni
GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE AYDINLATMA TEKNOLOJİSİ
Anaerobik Arıtma ve Biyogaz Üretim Tesisi
AYDINLATMA TEKNOLOJİLERİ YAŞAMIMIZI NASIL ETKİLER?
IŞIK VE SES
GEZER ELEKTRİK- MÜHENDİSLİK
OLED Teknolojisi Cem KEFELI [dot] cemkefeli [dot] com Cem [at] cemkefeli [dot] com.
GIDA TEKNOLOJİSİ ALANI TANITIMI ALANIN TANIMI: Gıda teknolojisi alanı, tarım ve hayvancılığa dayalı ham maddeleri modern teknolojileri uygulayarak işleyen.
Abdülkadir KOÇER, İsmet Faruk YAKA, Afşin GÜNGÖR Akdeniz Üniversitesi Bir Konutun Elektrik İhtiyacının Yazılım Desteği İle Tespit Edilmesi.
Yeryüzü Suları Durgun sular Okyanus Deniz Göl BuzullarAkarsular Nehir Irmak Çay Dere.
Evaporatif Klima Erdinç Klima Düşük Maliyet Enerji Tasarrufu Çevre Dostu Çok Kolay Montaj Tüm hakları saklıdır © Erdinç Klima 2009.
İŞLETME YÖNETİMİ-I Öğr. Gör. Dr. İnanç GÜNEY Adana MYO.
FOTOSENTEZDE YAPAY IŞIKLANDIRMA
HIGH TECH MİMARİ.
FUAR TALEPLERİNİ BELİRLEME ANKET SONUÇLARI
Laser TAG NEDİR ? Laser tag 1980'lerden beri oynanan, oyuncuların infrared ışınları gönderen silahlarla birbirlerini vurmaya çalıştıkları elektronik oyuna.
MİM Platform kuruluşudur.
Mobİlya ve İç Mekan TasarImI AlanI
SOLAR FOTOVOLTAİK (‘’PV’’) SİSTEMLERİ
TÜRKIYE’NIN EN INCE LCD LED NEGATOSKOPU Uzaktan Kumandalı En İnce Ultra Slim Led Negatoskop.
KAT HİZMETLERİNİN TANIMI ve ÖNEMİ
BİTKİSEL LİFLER.
Teknolojinin Çevreye Olumlu Ve Olumsuz Etkenleri
Turizm Türlerinin Oluşmasında Çevrenin Etkisi
I Ş IK K İ RL İ L İĞİ. TANIMI Işık kirliliği yanlış yerde ve zamanda gerektiğinden fazla ve yanlış yöne yapılan aydınlatmadır.
VRF SİSTEMLERİ MMO ADANA ŞUBE / MERVE ECEMİŞ
POLYÜREA MASTİK.
ENERJI DÖNÜŞÜMLERI. ENERJI NEDIR ?  Enerji kısaca iş yapabilme yeteneğidir. Tıpkı uzunluklar gibi skaler büyüklüktür. Toplamda 8 ana enerji çeşidi vardır.
Medical Device Tıbbi Cihaz Eğitimi TCESİS R adyasyon Güvenliği Eczane Eğitim Haftası :14 Fahri Yağlı (Medikal Device Expert)
ELEKTİRİK NASIL DAHA VERİMLİ ELDE EDİLİR. Enerji kaynaklarının hepsi bize yaşantımızı devam ettirmek için gerek duyduğumuz enerjiyi sağlarlar.Enerji kaynakları:
Sunum transkripti:

Yenİ NESİL IŞIKLI REKLAM SİSTEMLERİ Dünyanın en ince eve en az enerji harcayan kablo ve plaka tipi ışıklı reklam ürünü

NedİR elektro poster? Açık ve Kapalı Hava Reklamcılığına yenilikçi ve faydalı bir çözümdür. Düşük enerji verilerek elektro-ışıma tekniğinin kullanıldığı ışıklandırma sistemidir. Dünyanın en ince (0,7mm) ışık yayan ürünüdür. Esnektir ve kolay şekil alır. Plaka ya da kablo biçimindedir. İstenilen türde «Animasyon» yapılır. Sese duyarlı animasyonlar yapılabilir.

ÇALIŞMA ve Ürün ÖZELLİKLERİ Teknolojisi ısıya ihtiyaç duymadan ışık üretir. Düşük elektrik tüketimi ile yumuşak bir ışık verir. UV ışınlarından etkilenmez. Hiçbir gaz ya da ısı yaymaz, insan sağlığına zarar verici kimyasallar barındırmaz. Kesilerek tekrar şekillendirilebilir, esnekliği sayesinde her türlü alana uyum sağlar. Düşük karbon salımı. Sisli havalarda görünür. Açık havada geceleri 8KM’den görülebilir. Hafif, kolay taşınılabilen ve kurulumu kolaydır. -30° + 70° dört mevsim hava koşullarına uygundur.

Düşük EnerJİ TÜKETİMİ 10.0000 saatten fazla çalışma ömrü Elekto Poster 1 metrede 1 watt enerji tüketir. Elektrik Frekansı: 50HZ-2000HZ / 400-1000HZ Güç: 0.8MW / CM2  Akım: 0.15MA / CM2 

Düşük EnerJİ TÜKETİMİ

UYGULAMA ALANLARI Mimari Bina iç ve dış dekorasyonlarında, Tabela, poster, fuar, reklam panoları, Tente sistemlerinde, Mobilya ve aksesuarlarda, İç mekan dekorasyonlarında, İskele ve yatlarda, Merdiven basamaklarında, Bahçe, havuz içi ve kenarlarında, Otel, Bar ve gece kulüplerinde, Yürüyüş Yolları, Araç Giydirmelerinde, Ve hayal gücünüzün ulaştığı her yerde!...

Örnek Uygulamalar

Örnek Uygulamalar

Örnek Uygulamalar

Örnek Uygulamalar

FaBRİKAMIZ 1998'den 2005'e; Türkiyede plastik ürünlerin üretimi,toptan ve perakende pazarlama satışını yapmakta olan firmamız, 2005 yılından bu yana; Çin'in Shandong eyaletinin doğusunda, Sarı Deniz kıyısında bulunan Qingdao şehrinde; Qingdao Delta Industrial Machinery adı ile extruder tabanlı yenilikçi ve son teknoloji 3000m²'lik makina üretim parkurunu kurarak, bayrağımızı gururla dalgalandırıyoruz. 2015 yılı ile birlikte; Makina üretim parkurunun dışında, yeni yatırımıyla elektroposter® üretimine başlamıştır. Bu yeni ve son teknoloji üretimi ile yurt içi ve yurt dışı pazarına hizmet vermeye başlamıştır.

ÜRETİM

www.elektroposter.com info@elektroposter.com