Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Tanıtım Sunumu Mayıs 2008. Biz kimiz ? 1985 yılından bu yana gıda, kimya, boya, tekstil, otomotiv ve ilaç sektörlerine yönelik, kurum ihtiyaçlarına özel.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Tanıtım Sunumu Mayıs 2008. Biz kimiz ? 1985 yılından bu yana gıda, kimya, boya, tekstil, otomotiv ve ilaç sektörlerine yönelik, kurum ihtiyaçlarına özel."— Sunum transkripti:

1 Tanıtım Sunumu Mayıs 2008

2 Biz kimiz ? 1985 yılından bu yana gıda, kimya, boya, tekstil, otomotiv ve ilaç sektörlerine yönelik, kurum ihtiyaçlarına özel makina ve parça üretimi yapan Birlik Makina, yüksek kalite normlarıyla sektöründe öncü firmaların çözüm ortağı olmaktadır.

3 Hijyen Ekipmanlarımız Hava Duşu Ayakkabı Yıkama ve Dezenfekte Makinesi El Dezenfektan Ünitesi

4 Referanslarımız

5 Görünmeyen Tozların Temizliği “Hava Duşu”, özel filtreleri ve basınçlı hava püskürtme tekniği ile kişiyi üzerinde bulunan toz, polen, virüs, bakteri ve kirden arındırır. Temiz oda çalışması gerektiren tüm yerlerin girişlerinde uygulanır.

6 Yüksek Performans, Sessiz Çalışma, Kolay Montaj ! Ön filtreler ile 50 -100 mikron arası, 2. kademedeki hassas Hepa filtreler ile 2 - 5 mikron arası gözle görünmeyen her türlü toz ve kir %99,99 oranında tutulur. Sesi absorbe eden sound - stop ses izolasyonu mevcuttur. 17 metre/sn. hava hızı. 10 – 30 sn. arasında çalışma süresi seçeneği. 5 sn. içersinde kendini yeniden hazır hale getirebilme özelliği.

7 Teknik Özellikler ve Seçenekler Müşteri İhtiyaçlarına Özel / Çeşitli Boy ve Tasarımlarda Üretim İmkanı Kullanıldığı yer ve geçiş yapan personel sayısına göre 1,000 - 4,500 mm. Arası Ayarlanabilir Jet Alüminyum Nozullar Kapı Açılıp Kapandığında Otomatik Çalıştırma Sensörü Elektrikle Kilitlenen Alüminyum Kapılar Polikarbon ve ya Lamine Camlı 24 Volt Mıknatıslı 380 Volt, 3 Faz, 50 Hz. Min. 2,500 m3/h Radyal Fan İstenilen Renkte Malzeme Seçenekleri –AISI 304 veya AISI 316-L Kalite Paslanmaz Çelik Kabin –Galvaniz Saç Üzeri Akrilik Boya –Paslanmaz Taşlanmış Saç

8 Ayakkabı Yıkama ve Dezenfekte Makinesi Hava Duşu içine yerleştirilen “veya ayrı olarak da imal edilebilen” Ayakkabı Yıkama ve Fırçalama Ünitesi sayesinde, personelin ayakkabılarının altı (ıslak ve ya kuru şekilde) dönen fırçalar vasıtasıyla yıkanır ve temizlenir. Temizlenmek istenen maddenin yapısına göre çeşitli dezenfektanlar kullanılabilir. Böylelikle personelin üzeri toz ve kirden arınırken, aynı anda ayakkabı taban hijyeni de sağlanmış olur.

9 El Dezenfektan Ünitesi Hava Duşu içine monte edilebilen, “İki El İçin Dezenfektan Ünitesi” sayesinde, temiz oda çalışması gerektiren birime girmeden önce, personelin elleri de bakterilerden arındırılmış olur. Böylelikle personelin kıyafetleri ve ayak tabanı kirden arınırken, aynı anda el hijyeni de sağlanmış olur.

10 Ürün Bilgileri TÜM İÇ DONANIM TSE STANDARTLARINA UYGUN MALZEMELERDEN VE DÜNYANIN TERCİH ETTİĞİ MARKALARDAN OLUŞTURULMUŞTUR. TESLİMAT SÜRESİ : 30 * Gün GARANTİ SÜRESİ : 24 * Ay

11 Bize Ulaşmak İçin Birlik Makina Sanayi ve Ticaret Çark Sanayi Sitesi Fevzi Paşa Cad. No:37 Adapazarı / Türkiye Tel: +90 264 273 1007 Gsm : +90 535 322 8990 / Satış & Pazarlama Fax: +90 264 273 1008 e-mail: info@birlikmakina.netinfo@birlikmakina.net www.birlikmakina.net

12 Teşekkürler !


"Tanıtım Sunumu Mayıs 2008. Biz kimiz ? 1985 yılından bu yana gıda, kimya, boya, tekstil, otomotiv ve ilaç sektörlerine yönelik, kurum ihtiyaçlarına özel." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları