Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Laser TAG NEDİR ? Laser tag 1980'lerden beri oynanan, oyuncuların infrared ışınları gönderen silahlarla birbirlerini vurmaya çalıştıkları elektronik oyuna.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Laser TAG NEDİR ? Laser tag 1980'lerden beri oynanan, oyuncuların infrared ışınları gönderen silahlarla birbirlerini vurmaya çalıştıkları elektronik oyuna."— Sunum transkripti:

1

2 Laser TAG NEDİR ? Laser tag 1980'lerden beri oynanan, oyuncuların infrared ışınları gönderen silahlarla birbirlerini vurmaya çalıştıkları elektronik oyuna verilen addır. İlk olarak gelişmiş ordular tarafından eğitim amaçlı kullanılan bu sistem daha sonraları eğlence sektörüne uyarlanarak kullanılmaya başlanmıştır. Silahlar boya , plastik mermi ve benzeri bir madde fırlatmadığından tamamen zararsızdır. Etrafı kirletmediğinden ve kimseye zarar vermediğinden halka açık yerlerde de oynanabilir.  LASER S.W.A.T. nedir? :  Oyuncular oyuna başlamadan önce silahtaki mermi, şarjör sayısını, enerji ve can seviyesini BİLMEKTEDİRLER. Silahların ses efektleri bilgisayar oyunlarındaki gibi BİLİM KURGU seslerle birebir aynıdır.

3 Gerçek ses efektleri sayesinde oyun ambiansını güçlendirir.
Laser S.W.A.T NEDİR ? Laser SWAT ,LASER TAGIN KENDİ ÜRETİMİMİZ OLAN silahlarla ve yazılımımızla DAHA GERÇEKÇİ SİMULE EDİLMİŞ HALİDİR. Sunmuş olduğumuz titreşim ve elektro şok moduyla oyunculara vurulma hissiyatı yaşatır. Gerçek ses efektleri sayesinde oyun ambiansını güçlendirir.  üzerindeki dijital ekran sayesinde oyuncu tüm verilerini sürekli görebilir. Tüm fonksiyonlar silah üzerinde olduğu için oyuncu günlük kıyafetleri ile rahatca oyununu oynayabilir.

4 Laser S.W.A.T nerelerde oynanır ?
Laser SWAT , açık ya da kapalı 200 ila 1000 m2 alan içerisinde her yerde oynanabilir. Sabit kurulu arenalarda Otel etkinliklerinde  okul piknik ve eğlencelerinde İstenilen her yere zahmetsizce kurulup etrafa hiçbir zarar vermeden oynatılabilecek yegane real time strategy oyunudur.

5 LASE SWAT ÜRÜN RESİMLERİ

6 PLAYWORLD MEDYA VE EĞİTİM HİZMETLERİ SAN.DIŞ.TİC.LTD.ŞTİ.
CUMHURİYET CAD. CEMAL BEY APT. KAT 1 NO 4 MURATPAŞA ANTALYA


"Laser TAG NEDİR ? Laser tag 1980'lerden beri oynanan, oyuncuların infrared ışınları gönderen silahlarla birbirlerini vurmaya çalıştıkları elektronik oyuna." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları