Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

MİM Platform kuruluşudur.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "MİM Platform kuruluşudur."— Sunum transkripti:

1 MİM Platform kuruluşudur.

2 MAKASLI PLATFORM (MANLİFT)
Birçok firma tarafından sağladığı faydalar bilinmediğinden, Avrupa’ya kıyasla kullanımı geride kalan makaslı platformların (manlift)kiralamada müşterilere sunacağı önemli avatajlar var.

3 Türkiye'de kullanımı yaygınlaşan makaslı platformlar inşaatlarda, kaba işler bittikten sonra daha çok elektrik taahhüt firmaları, mekanik tesisat firmaları, çelik konstrüksiyon firmaları, alçıpan ve boya işleri vs.yapan firmalar tarafından kullanılmaktadır. 

4 İşte Makaslı platformların size sağlayacağı avantajlar;

5 Zaman’dan Tasarruf Birçok firma Makaslı platformları ilk kiralama yaptıklarında kiralama süresini uzun tutar çünkü uzun süreler iskelede çalışmıştır ve zamanı kabaca hesaplar ama makaslı platformlar taşımak, kurmak, nakliye sorununu ortadan kaldırdığı için planlanandan çok daha kısa sürede işini çözecektir. 

6 İş Güvenliği Makaslı platformlar ile çalışırken gerekli güvenlik tedbirleri alındığında iskelerde yaşanan hiçbir güvenlik sıkıntısını yaşamazsınız. Platformundaki korkuluklar sayesinde düşme riski ortadan kalkmaktadır . Makine hareket ettiğinde uluslararası kurallar gereği yürüyüş sinyal sesi ve ışıklı ikaz vermekte ve çevredeki çalışan kişileri uyarmaktadır. İş güvenliği kurallarına ait tüm özellikleri taşımaktalar.  Hem platformda  hem de platform çevresinde çalışanın bütün güvenlik önlemleri alınmıştır.

7 İş Gücü   Makaslı platform (manlift)  ise demir iskeleye kıyasla  12 metre yükseklikteyken bile  makinenin yürütilebilmesi  sayesinde iş gücünü en performanslı bir şekilde  kullanılmasını ve iş gücüne olan yoğun ihtiyacı azaltmayı hedefler.

8 Enerji Tasarrufu   Akülü makaslı platform kullandığınızda, Mazot ya da benzin kullanılmadığından  yakıttan tasarruf sağlar.


"MİM Platform kuruluşudur." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları