Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Ekonomiktir Uygulandığı alandan taşınma durumunda sadece bir temizleme ile yeniden defalarca kullanabilme olanağı sunar.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Ekonomiktir Uygulandığı alandan taşınma durumunda sadece bir temizleme ile yeniden defalarca kullanabilme olanağı sunar."— Sunum transkripti:

1 Ekonomiktir Uygulandığı alandan taşınma durumunda sadece bir temizleme ile yeniden defalarca kullanabilme olanağı sunar.

2 Estetiktir Bir çok renk ve desen seçeneğiyle asma tavanlara kattığı estetikle mekanı zenginleştirir. Havalandırma kanalları, sıhhi tesisatı ve elektrik donanımını gizler.

3 Neme Dirençlidir Su emmeyen yapısı ile sudan, nemden etkilenmez. Mutfaklar, ıslak proses alanları, kapalı yüzme havuzları gibi nemli ortamların tavanları için ideal çözümdür.

4 Bakteri ve Mantar Üremesini Önler Bakteri ve mantar üremesine imkan vermez, hijyen sağlar. Hastane, gıda endüstrisi ve laboratuvar için en uygun malzemedir.

5 Temizlenmesi Kolay ve Hijyeniktir Temizlenmesi son derece kolay, bakım istemeyen ve aynı zamanda hijyenik ve sağlıklı bir üründür.

6 Kolay Alev Almaz, Kolay Söner B1 Sınıfıdır; Alev yürütmez. Çok düşük alev alma özelliği sayesinde, kolay alev almaz kendi kendine yanmaz ve alev kaynağının uzaklaştırılması sonucu hemen söner.

7 Hafiftir ve Uygulaması Kolaydır Tavana yük getirmez, montajı kolaydır. Galvaniz yada alüminyum T-24 ve T-15 taşıyıcı sistemleri ile tam entegrasyon gösterir..

8 Işığı İyi Yansıtır, Enerji Tasaruffu Sağlar NTN tavan sistemleri yüksek yansıma sağladığından gereksiz enerji harcamalarını azaltarak tasarruf sağlamaktadır..


"Ekonomiktir Uygulandığı alandan taşınma durumunda sadece bir temizleme ile yeniden defalarca kullanabilme olanağı sunar." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları