Rahmi KOÇ Kurucusu.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
SEAHORSE HAKKINDA Sea Horse Petrokimya 1996 yılında Ali Şafak Akmil tarafından kurulmuştur.
Advertisements

ARVENTO MOBİL SİSTEMLER
GLOBAL MEANING OF INNOVATION IN THREAD ROLLING
Yönetim Kurulu Başkanı Güneş Enerjisi Sistemi
1979 – ASMETAL’in kuruluşu 50’den fazla marka araç için 1600’ü aşkın ürün çeşidi 5.000m2 kapalı alanlı fabrikasında 110 adet, konusunda uzman çalışan.
Üretici firma sayısı 30 Sektörde istihdam edilen kişi sayısı yılı üretim miktarı Ton İhracatın üretime oranı %45-50 Üretim kapasitesi.
Hasan H. YAVUZ Bahar Tekstil İnsan K. Müdürü
TÜRKÇENİN GÜCÜ.
The Eurasia Specialist
ADOPEN.
GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
1982 yılında kurulmuş olan DORÇE Prefabrik Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret AŞ, zorlu ve uzak ortamlarda kaliteli hizmet gerektiren projelerin Mühendislik,
1988 yılında Celal Akpınar tarafından kurulan Filli Boya markasıyla da bilinen Betek Boya  Kimya ve Sanayi A.Ş., sektöre girdiği ilk yıllarda, inşaat malzemeleri.
Elektronik, beyaz eşya ve bilgi teknolojisi alanlarında faaliyet gösteren ve yedi yurtiçi, onbir yurtdışı olmak üzere toplam 18 şirketten oluşan Vestel.
HAYAT HOLDING.
EKONOMİ BAKANLIĞI HİBE DESTEK PROGRAMLARI
KAHRAMANMARAŞ METAL MUTFAK EŞYASI SEKTÖR STRATEJİSİ 27 Eylül 2012 KMTSO.
Avrupa ile İletişim Projesi Mustafa Bayburtlu TOBB AB Müdürü
Günümüzde Abdi İbrahim
TARİHÇEMİZ 1976 yılında İstanbul'da kurulan Polin, bugün su kaydırakları ve su parklarının tasarım, üretim ve montajında her kıtada gerçekleştirdiği 2000.
GRUP ŞİRKETLERİMZ ERKA ENDÜSTRİYEL kurulduğu ilk günden itibaren yılların verdiği deneyimle kağıt ve temizlik sektöründe kaliteli hizmet anlayışını hep.
1985 - TÜRKİYE'NİN İLK ÖZEL ENTEGRE ET TESİSİ OLARAK PINAR ET YAŞAR HOLDİNG TARAFINDAN KURULMUŞTUR … KURUCUSU SELÇUK YAŞAR’DIR.
Uluslararası İşbirliği Faaliyetleri
AKREDİTASYON SİSTEMİNDE BALIKESİR SANAYİ ODASININ KALİTE UYGULAMALARI Konya.
ÜCRET SİSTEMLERİ VE VERİMLİLİK
Müşerref Üstek.
TARİHÇESİ Yataş’ın temelini oluşturan Süntaş A. Ş
ALARKO CARRİER GERÇEK KONFOR 
TARİHÇE Türkiye yalıtım sektörünün öncüsü olarak 1965 yılında kurulan İzocam A.Ş Gebze’deki ilk fabrikasını 1967 yılında camyünü üretimi yaparak faaliyete.
BAŞKALLAR OTOMOTİV SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ.
İTALYAN VE TÜRK TEKNOLOJİSİNİN BULUŞTUĞU NOKTA Şirketimiz 2000 yılında Mimsunar LPG Otogaz Dönüşüm adı altında bir şahıs firması olarak İzmit'de 5 adet.
HÜRMAK Plastik Otomotiv Makina İmalat San. ve Tic. A.Ş
TÜRKİYE’DE BORU TAŞIMACILIĞI VE PROJELER
Türk Tuborg Bira ve Malt Sanayii A
Gürsoy Yem Gıda Hayvancılık Sanayi tic. Ltd. şti.
 Yataş’ın temelini oluşturan Süntaş A.Ş., 1976 yılında kurulmuş, Anadolu’nun ilk sünger fabrikasıdır yılında tesis yatırımlarını büyüterek süngerin.
MERSİN ÜNİVERSİTESİ DENİZCİLİK MESLEK YÜKSEKOKULU AKADEMİK DEĞERLENDİRME ve KALİTE GELİŞTİRME TOPLANTISI NİSAN 2010.
Bosna Hersek’te Yatırım Fırsatı TERPENTİN BOYA FABRİKASI
Metron eğitim araştırma prom gıda tur ltd şti
TARİHÇE Dünden bugüne "Marshall" 1954  Topkapı'da, 20 kişilik küçük bir fabrikada Marshall kuruluyor 1958  Türkiye'nin ilk alkid üretimi Marshall.
ŞENER ENDÜSTRİ ÜRETİM VE ELEKTRİK SAN.TİC.A.Ş.
DÜŞLE,YAP,OLSUN…. KURUCUSU 17 Ocak 1925 tarihinde Rodos'ta doğan Selçuk Yaşar, orta ve lise tahsilini İstanbul'daki Fransız Saint Joseph Lisesi'nde yapmış,
Çelik Kapı Pazar Araştırması
PCcolog ÜLKE BAYRAKLARI PCcolog.
REYSAŞ ‘’ Mükemmeli hedefleyen şirketler, ürettiklerinin aynı mükemmellik anlayışıyla pazara ulaştırılmasını talep etmektedir. ‘’
İNSANLIĞIN İKİ ÖNEMLİ İHTİYACI. Yönetilmezse; Sel Erozyon Heyelan Kontrollü akış Toprağın su ile buluşması Enerji Yönetilirse; Baraj, Gölet ve Setlerle.
CVS 1998 deki kuruluşundan beri Türkiye'nin hem içinde ve hem de yurt dışında çelik endüstrisine hizmet vermektedir.
TÜRKİYE’DEKİ PETROL VE DOĞALGAZ BORU HATLARI
FEN VE TEKNOLOJİ DERS:FEN VE TEKNOLOJİ
TARİHÇE Mensace Mermer Madencilik A.Ş yılında Turhalın tanınmış iki ailesi olan Çenesizler ve Sakmanlar tarafından Tokat-Turhal Organize Sanayi Bölgesi’nde.
KALİTE POLİTİKASI Müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutarak, kendi sahamızda kaliteden ödün vermeksizin eğitilmiş personelimizle birlikte yükümlülüğümüz.
İhracatı Geliştirme Etüd Merkezi
1977 yılında İzmir'de paslanmaz çelik ithalatçısı olarak kurulan Gürçelik, sonraki yıllarda profesyonel mutfak sektörünün öncü kuruluşları arasında.
Ücret Sistemleri ve Verimlilik Dersi Dönem İçi Çalışması
Yönetim Kurulu Başkanı : Mustafa Feridun Uzunyol
Lezzet, Sağlık ve Güven..
ŞİRKET PROFİLİ Gençoğlu ailesi tarafından 1989 yılında, Bursa’da 7 bin 500 m2 alanda kuruldu. Kuruluş amacı tümüyle ihracat olan Penguen Gıda, Avrupa.
Demirdöküm.
Yavuz Altop:Yönetim Kurulu Başkanı
TELEKOMÜNİKASYON SEKTÖRÜ
OYAK RENAULT Yrd.Doç.Dr. Recep KILIÇ Emre ONAY
İÜYÖS NEDİR? İÜYÖS, Türkiye’de ön lisans ve lisans düzeyinde üniversite eğitimi almak isteyen uluslararası öğrencilere yönelik olarak hazırlanan temel.
Anaerobik Arıtma ve Biyogaz Üretim Tesisi
Tükiyenin Dış Ticareti. Ülkelere, bölgelere ve mal grupuna göre dağılımı.
Soğuk Çekme Özel Çelik Profiller Konu Başlıkları Firmamızı Tanıyın Üretimimiz Ürünlerimiz ve Teknik Özellikleri Nasıl Ulaşabilirsiniz?
ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ Tekstil Mühendisliği Bölümü TEK 4070 Seminer II Dersi İNŞAAT SEKTÖRÜNDE KULLANILAN TEKNİK TEKSTİL MALZEMELERİ.
Uluslararası Fuarların Ülke ve Şehir Ekonomisine Katkısı
AETR KONVANSİYONU
Şişecam Ürün Yönetim Şefi
Sunum transkripti:

Rahmi KOÇ Kurucusu

Türkiye yalıtım sektörünün öncüsü olarak 1965 yılında kurulan İzocam A Türkiye yalıtım sektörünün öncüsü olarak 1965 yılında kurulan İzocam A.Ş’nin Gebze’deki ilk fabrikasını 1967 yılında camyünü üretimine başlayarak faaliyete geçmiştir. 1986 yılında Tarsus'ta ikinci bir camyünü fabrikası 10 bin ton kapasiteyle kurulmuş, 1992 yılında bu kapasite iki katına çıkartılarak 20 bin tona ulaşılmıştır. Tarsus'taki fabrikanın camyünü kapasite tevsi nedeniyle Gebze tesislerindeki camyünü üretimi 1993 yılında taş yününe çevrilmiştir. 10 bin ton taş yünü kapasitesi, 1997 yılında 15 bin ton/yıl kapasiteye çıkarılmıştır.

2007 yılı itibari ile camyünü tesislerinde 55 bin ton, taş yünü tesislerinde ise 50 bin ton kapasiteye ulaşılmıştır.. İzocam, 1982 yılında Gebze'de kurulan tesis ile genişletilmiş polistiren üretimine başlamıştır. Toplam kapasite 5.000 tondur. 2000 yılının Nisan ayında 500 ton kapasiteli Eskişehir İzocam Tesisi'nde üretimine başlanılan İzocam Armaflex markal Kauçuk Köpük ürünler üretilmektedir. Tesisin şu andaki kapasitesi 1.900 tondur. Eskişehir İzocam Tesisi’nde 2006 yılı başından itibaren İzocam PEflex markasıyla üretimine başlanan polietilen köpüğün yıllık kapasitesi ise 1.000 tondur. Su yalıtım pazarında da faaliyet gösteren İzocam, İzosu markalı polimerik bitümlü su yalıtım örtülerini piyasaya sunmaktadır.

Gebze, Eskişehir, Tarsus ve Ümraniye tesislerinden sonra yeni açtığı GEBKİM Tesisi ile kapasite artırımına giden İzocam, toplam 18.845 m² kapalı ve 86 dönüm açık alan üzerine kurulu olan GEBKİM Tesisi’nde Foamboard (XPS), İzopor (EPS) ve Tekiz (Sandviç Panel) üretimlerini aynı kampüste toplamayı hedeflemektedir. İlerleyen dönemlerde GEBKİM kampüsüne İzocam’ın halen Gebze Dilovası'nda bulunan 5.000 Ton/yıl kapasiteli ‘Ekspande Polistiren Tesisi’ ile İstanbul Dudullu Organize Sanayi Bölgesi'nde kurulu olan Tekiz Panel Üretim Tesisi taşınacaktır.

Yüksek teknolojisiyle imal ettiği uluslararası standartlardaki ürünlerinin ciddi bir bölümünü ihraç eden ve ülkemize önemli döviz girdisi sağlayan İzocam'ın ihracat yaptığı ülkeler arasında İsrail, Mısır, İran, Suriye, Ürdün, Lübnan, Irak, Yunanistan, Bulgaristan, Romanya, Makedonya, Rusya, Türkmenistan, Kazakistan, Ukrayna, Gürcistan, Kırgızistan, Tacikistan, Özbekistan, Azerbaycan, Sudan, Fildişi, Kamerun, Gana, Gine, Etiyopya, Libya, Pakistan, Afganistan, Kıbrıs, İzlanda ve Malta bulunmaktadır.

İzocam bugün ülkemizde sıcağa, soğuğa, sese, yangına ve suya karşı koruma sağlayan geniş ürün yelpazesi ve teknik danışmanlık hizmetleriyle yalıtım sektöründe lider konumdadır. Müşterilerinin talep ve beklentilerini zamanında ve küreselleşen dünya standartlarına uygun olarak çevreci bir yaklaşımla karşılayan İzocam, bu amaçla ISO 9001 Kalite Güvence Sistemi, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi ve OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Sistemi'ni tesislerinde uygulamaktadır. Binalarda kullanılan İzocam ürünleri, Uluslararası bir yönetmelik olan, Yapı Malzeme Yönetmeliği’nin 6. maddesine göre; “ürünün yönetmelikte belirtilen temel gerekleri karşılamasına imkân veren malzeme” anlamına gelen “CE” işareti ile piyasaya arz edilmektedir. Aynı zamanda, mineral yün ürünler; taşyünü ve camyünü için sadece bio ürün kategorisine verilen EUCEB sertifikasına sahiptir. İzocam'ın ürünleri ayrıca Türk Standartları Enstitüsü (TSE) kriterlerine de uygun üretilmektedir.

MİSYON Tüm yalıtım sektöründe, En son teknolojiler ile, Pazar talepleri ve müşteri tatmini doğrultusunda, Dünya kalitesindeki ürünü, İnsana ve çevreye saygılı tesislerde üreterek, İnsan kaynaklarını devamlı olarak geliştirerek, Pazara yeni ürünler sunarak, izolasyon ürünlerini tamamlayarak, Ürün ve hizmette farklılaşmak, Yalıtım bilincini yayarak büyümek, Yalıtım İzocam'dır imajını ve Sektörde 1 numara olmayı devam ettirmek.

VİZYON Ülkemiz ve çevre ülkelerde yalıtım sektörünün güvenilir lideri olarak, sektörde sağlıklı büyümek, yalıtım ve enerji tasarrufu bilincini yaymak, insanın yalıtım konforundan azami faydalanmasını temin etmek ve böylece çevreyi korumak ana gayemizdir.

“SAĞOLASIN İZOCAM”

ÜRÜNLERİ CAM YÜNÜ

POLİSREN  levha, boru veya önceden şekil verilmiş elemanlar halinde, yapıların ısı ve ses yalıtımında ve ambalaj sanayiinde yoğun bir şekilde kullanılırlar. EPS ürünlerin ayrıca, binalarda duvar malzemesi olarak kullanımından, soğuk hava depolarının yalıtımına, soğuk bölgelerdeki karayolu yapımına, zeminlerin takviyesine, gemiler için can simidi ve can yeleği yapımına kadar sayılması mümkün olmayan; hafifliğin, dayanımın, kolay şekil verebilmenin, kolay uygulayabilmenin ve düşük ısı iletkenliğinin önemli olduğu bütün uygulamalarda sınırsız kullanım alanı vardır.

Yönetim Kurulu Başkanı Samir Mamdouh Kasem GENEL MÜDÜR A.Nuri BULUT FORTUNE 500 2011 VERİLERİNE GÖRE Sırası 282 CİRO: 272.280.174 TL

Üniversite Mezunu Eleman Sayısı162 Toplam Personel Sayısı432 Personel Kompozisyonu Yönetici Sayısı26 Memur Sayısı 160 İşçi Sayısı 246 Personel Eğitim Düzeyi Doktoralı Eleman Sayısı2 Yüksek Lisanslı Eleman Sayısı32 Üniversite Mezunu Eleman Sayısı162 Meslek Lisesi/ Lise Mezunu Eleman Sayısı222 İlk/Ortaokul Mezunu Eleman Sayısı32 Çalışanların Yaş Ortalaması35 Çalışanların Kadın/Erkek Oranı% 10  / % 90 Ortalama Şirkette Kalma Süresi8,5 yıl