Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

TARİHÇE Dünden bugüne "Marshall" 1954  Topkapı'da, 20 kişilik küçük bir fabrikada Marshall kuruluyor 1958  Türkiye'nin ilk alkid üretimi Marshall.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "TARİHÇE Dünden bugüne "Marshall" 1954  Topkapı'da, 20 kişilik küçük bir fabrikada Marshall kuruluyor 1958  Türkiye'nin ilk alkid üretimi Marshall."— Sunum transkripti:

1

2

3 TARİHÇE Dünden bugüne "Marshall" 1954  Topkapı'da, 20 kişilik küçük bir fabrikada Marshall kuruluyor 1958  Türkiye'nin ilk alkid üretimi Marshall çatısı altında gerçekleştiriliyor . 1964  Marshall bünyesinde ilk kez emülsiyon boya üretimi yapılıyor 1966  Marshall polyester üretimine geçiyor. 1967  Marshall bugünkü tesislerinin bulunduğu Gebze'ye taşınıyor 1976  Marshall ilk telemaye üretimini gerçekleştiriyor 1990 Halka arz gerçekleşiyor. 1993 Marshall ISO 9000 kalite belgesine sahip, Türkiye'nin ilk boya kuruluşu oluyor. 1997  Türkiye'de ilk Üçlü Sorumluluk Belgesi alan boya kuruluşu. 1999  Yine bir ilk gerçekleşiyor, Marshall ISO belgesi alıyor.

4 Yönetim Sistem Belgeleri
ISO Kalite Yönetim Sistemi ISO Çevre Yönetim Sistemi ISO Çevre Yönetim Sistemi Kapsamı ISG-OHSAS İş Sağlığı ve Güvenliği ISG-OHSAS İş Sağlığı ve Güvenliği Kapsamı

5 VİZYON Değerlerimiz, bilgimiz ve çalisanlarimizla, müsterilerimizin, tedarikçilerimizin, toplumun ve ortaklarimizin memnuniyetini saglamak ve gelisime pararel olarak hem iç pazarda hem de ihracatta üstlendigimiz lider konumu sürdürmektir. 

6 MİSYON  Sürekli gelisim anlayisi ile, üstün bilgi ve ileri teknoloji avantajlarimizdan yararlanarak, ürün ve hizmetlerimizi toplumun beklentilerine uygun hale getirmek. Müsterilerimiz ve tedarikçilerimizle köklü ve uzun süreli iliskiler kurmak.  Tüm çalisanlarimizi tesvik etmek ve basarilarini desteklemek.  Olasi tüm firsatlari degerlendirerek ortaklarimiza ve yatirimcilarimiza ekonomik deger katmak.

7 Genel müdür Patros Katsampourıs Yönetim Kurulu Başkanı Feridun Uzunyol

8 MarsHall istanbul  Türkiye’nin bir numaralı ve sektörünün en beğenilen boya markası Marshall, kuruluşundan bu yana geçen 58 yıllık bilgi birikimi ve kültürel uzmanlığına, dünyanın en büyük küresel boya ve kaplama şirketi AkzoNobel’in küresel gücünü de ekleyerek, yenilendi.  Hayata renk katma misyonu ve yenilenmeye odaklı vizyonu ile AkzoNobel Marshall, Türkiye’nin ve dünyanın efsane küresel markalarından biri olma yolunda ilerliyor.

9 Şirketin Ürün Bölümleri
 İnşaat bölümü  Mobilya bölümü  Oto bölümü  Ticari ürünler bölümü  Sanayi bölümü Şirketin Ürün Bölümleri

10 Marshall Clup Card bedava boya kazandırıyor..
Marshall Clup Card bedava boya kazandırıyor.. Türkiye dekoratif boya pazarının lider firması Marshall, Türkiye'de bir ilki daha gerçekleştirdi. Yapı Kredi işbirliği ile tüm boya tüketicileri için Marshall Club Card'ı piyasaya süren Marshall, nalburlara, boyacılara ve tüketicilere harcadıkları kadar kazanma olanağı sunuyor. ..

11 RAKİPLERİ

12

13

14 Kadıköy Rasimpaşa Mahallesi Marshall ile renkleniyor
Renklendir Hayatı sloganıyla insanların hayatına renk katan AkzoNobel Marshall, ÇEKÜL Çevre ve Kültür Değerlerini Koruma ve Tanıtma Vakfı ile Kadıköy Belediyesi öncülüğünde yürütülen “Rasimpaşa-Yeldeğirmeni Mahalle Yenileme Projesi”ni destekliyor.

15 MUHTEŞEM GECE Korunmaya Muhtaç Çocuklar Derneği yararına, Marshall ana sponsorluğunda, Muhteşem Yüzyıl oyuncularının da katılımıyla düzenlenen geceye ilgi büyüktü...

16 Renk Hareketi YILDIZ SARAYI na Ulaştı 25.05.2012
Marshall Osmanlı Renkleri Dış Cephe Çarşılar Koleksiyonu, Yıldız Sarayı duvarlarını renklendirdi...

17 TRAMVAY Antalya'da yapılan açıkhava reklam çalışmasında giydirdiğimiz tranvay, Antalyalıların hayatına renk katıyor...

18 Renk Hareketi "Engelsiz" devam ediyor - 23.10.2010
Marshall Renk Hareketi, 23 Ekim Cumartesi günü yapılan aktivite ile Türkiye Omurilik Felçlileri Dernek binasının renklendirilmesi ile devam etti

19

20

21

22

23

24

25 İŞLETME I Beyza BİLGİN & Selahattin TURGUT


"TARİHÇE Dünden bugüne "Marshall" 1954  Topkapı'da, 20 kişilik küçük bir fabrikada Marshall kuruluyor 1958  Türkiye'nin ilk alkid üretimi Marshall." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları