Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

HÜRMAK Plastik Otomotiv Makina İmalat San. ve Tic. A.Ş

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "HÜRMAK Plastik Otomotiv Makina İmalat San. ve Tic. A.Ş"— Sunum transkripti:

1 HÜRMAK Plastik Otomotiv Makina İmalat San. ve Tic. A.Ş
Marmara Geri Dönüşümcüler S.S. Şekerpınar Mah. Ayçiçek Sk. No:23 Çayırova Kocaeli Tel: PBX - FAX:

2

3 1969 yılından beri ülkemizde plastik ve makine sektöründe faaliyet göstermekte olan HÜRMAK Plastik Otomotiv Makine İmalat Sanayi A.Ş, kurulduğu günden bugüne sektörünün öncü firmalarından biri olmuştur. Ürettiği plastik enjeksiyon makineleri ülkemizdeki üreticilerin yılardır güvenerek tercih ettikleri ve uzun yıllar kullandıkları bir seçenek olmuştur ve bu uzun yıllar boyunca güvenilirliğini ispatlamıştır. Kaliteli ve hızlı servis hizmetleri ile her zaman müşterisinin memnuniyetini birinci sıraya koyarak, 42 yılda ülkemizdeki en güvenilir ve köklü firmalardan birisi haline gelmiştir.

4 2000 yılında girdiği Çin piyasasındaki hakimiyetini 2006 yılında HURMAK Çin ofisini açarak perçinlemiştir. Dostluk, güven ve karşılıklı anlayış çerçevesinde kurduğu sıkı ortaklık bağları ile Çin’deki tedarikçilerinden her zaman için mümkün olan en iyi kaliteyi, en uygun fiyatlara ülkemizdeki tüketicilere 40 yıllık HÜRMAK tecrübesi ile harmanlayarak sunmayı kendisine hedef edinmiştir.

5 2005 yılında ara verdiği plastik enjeksiyon makinesi üretimine, 2010 yılı ile tekrar başlayan HÜRMAK, Gebze Organize Sanayi Bölgesindeki fabrikasında müşterilerine yeniden alışılmış Türk malı HÜRMAK plastik enjeksiyon makinelerini sunmaya başlamıştır.Yerli üretiminin yanı sıra, dileyen müşterilerine Çin’deki fabrikalarda üretilmekte olan makineleri de sunmaktadır. Plastik sektörünün her noktasında varlığını gösteren HÜRMAK, isteyen müşterileri için sipariş üzerine şişirme, granül, panel çekme ve extruder gibi makinaların da teminini yapmaktadır.Kocaeli GOSB içerisindeki ana fabrikasının yanı sıra, Bursa Nilüfer Organize Sanayi içerisinde bulunan HURMAK Bursa şubesinde çiftçilerimizin plastik kasa ihtiyacını karşılamakta ve aynı zamanda çeşitli fason baskı işlerini de yaparak, makine müşterilerimizin de ürünlerimizi çalışır vaziyette, üretimin içerisinde görmesine olanak sağlamaktadır. İsteyen müşterilerimiz, gördükleri tesisin kedi üretim hacimlerine göre ölçeklendirilmiş versiyonlarını anahtar teslimi çalışır bir şekilde temin edebilmektedirler. Ayrıca aynı fabrika içerisindeki granül hammadde üretim tesisi ile bölgedeki üreticilerin ihtiyaçlarına da cevap verilmektedir.

6 ÜRÜNLER Plastik Enjeksiyon Makineleri
Alçak Basınçlı Enjeksiyon Makineleri Plastik Enjeksiyon Kalıpları Ekstrüzyon Makineleri Yan Ekipmanlar

7 Plastik Enjeksiyon Makineleri

8 İki Plaka Zenith Serisi

9 Plastik enjeksiyon kalıpları

10

11 Ekstrürüzyon Makineleri

12

13 Plastikten 9 milyar dolar kazandık!
Türkiye plastik sektörünün yılın 10 ayında doğrudan 4 milyar 162 milyon dolar, dolaylı olarak ise 4 milyar 579 milyon dolar ihracat yaptı. Plastik Sanayicileri Federasyonu (PLASFED) İzleme Raporu'na göre, plastik sektörü üretimi ekim sonunda 5.7 milyon tona ulaştı. Bu dönemde sektör cirosu ise 23,1 milyar lira olarak gerçekleşti. Sektörün Türkiye ekonomisine sağladığı katma değer 9.2 milyar dolara yükseldi.

14 KAÇ ÜLKEYE İHRACAT YAPILDI?
Ocak-Ekim döneminde 203 ülkeye ihracat gerçekleştiren Türkiye plastik sektörü, toplam ihracatın yüzde 50'sini 10 ülkeye yaptı. En fazla ihracat yapılan ülkeler sırasıyla Irak, Rusya, Almanya, Azerbaycan, İngiltere, İran, Fransa, Gürcistan ve Romanya şeklinde sıralandı. Miktar bazında ithalat 4,7 milyon ton plastik hammadde, 400 bin ton mamul olmak üzere 5,1 milyon ton olarak gerçekleşti. Değer bazında ithalat ise 8,3 milyar dolar hammadde, 2,1 milyar dolar mamul olmak üzere 10,4 milyar dolar oldu. Ekim sonu itibariyle mamul bazında 1,2 milyar dolar dış ticaret fazlası, hammadde dış ticaretinde ise 7,4 milyar dolar açık veren Türkiye plastik sektörü, Ocak-Ekim 2012 döneminde 120 ülkeden ortalama fiyatı ton başına 5 bin 226 dolar olan plastik mamul ithal etti. Çin'den ithal edilen mamullerin ortalama fiyatı ise 3 bin 929 dolar olarak gerçekleşti. Toplam ithalatın yüzde 75'ini oluşturan ve en fazla mamul ithal edilen ülkeler sırasıyla Almanya, Çin, İtalya, Fransa, Güney Kore, İngiltere, ABD, Belçika ve İspanya oldu. Sektörün ton başına ihracat fiyatı ise, ithalat fiyatının yüzde 57'si olarak gerçekleşti.

15

16

17

18

19

20 SERHAT SAVİ İSMAİL ÖZDEMİR


"HÜRMAK Plastik Otomotiv Makina İmalat San. ve Tic. A.Ş" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları