Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

GRUP ŞİRKETLERİMZ ERKA ENDÜSTRİYEL kurulduğu ilk günden itibaren yılların verdiği deneyimle kağıt ve temizlik sektöründe kaliteli hizmet anlayışını hep.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "GRUP ŞİRKETLERİMZ ERKA ENDÜSTRİYEL kurulduğu ilk günden itibaren yılların verdiği deneyimle kağıt ve temizlik sektöründe kaliteli hizmet anlayışını hep."— Sunum transkripti:

1

2 GRUP ŞİRKETLERİMZ

3 ERKA ENDÜSTRİYEL kurulduğu ilk günden itibaren yılların verdiği deneyimle kağıt ve temizlik sektöründe kaliteli hizmet anlayışını hep ön planda tutmuştur. Güçlü, zengin ve kaliteli ürün yelpazesiyle müşteri memnuniyetine her zaman önem vermiş ve çalışmalarını bu önde sürdürmüştür. Bünyesinde bulundurduğu profesyonel ve deneyimli kadrosu ile bütün Türkiye' nin kağıt ve temizlik ürünleri kapasitesinin önemli bir kısmını karşılamaktadır. Türkiye'nin sayılı firmaları arasında olan ERKA ENDÜSTRİYEL tesislerinde üretmiş olduğu İNSOFT ve ERKA marka ürünleriyle üstün kalitesini hep korumuştur.

4

5 BİZİ TERCİH EDEN FİRMALARDAN BAZILARI

6 İHRACATLAR DANİMARKA GÜRCİSTAN ROMANYA TÜRKMENİSTAN AZERBEYCAN KIBRIS KIRGIZİSTAN KAZAKİSTAN

7 YURT İÇİ BAYİLERİMİZ VE DAĞITIM


"GRUP ŞİRKETLERİMZ ERKA ENDÜSTRİYEL kurulduğu ilk günden itibaren yılların verdiği deneyimle kağıt ve temizlik sektöründe kaliteli hizmet anlayışını hep." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları