Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

ŞENER ENDÜSTRİ ÜRETİM VE ELEKTRİK SAN.TİC.A.Ş.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "ŞENER ENDÜSTRİ ÜRETİM VE ELEKTRİK SAN.TİC.A.Ş."— Sunum transkripti:

1 ŞENER ENDÜSTRİ ÜRETİM VE ELEKTRİK SAN.TİC.A.Ş.
Küme Paylaşım Toplantısı ODTÜ OSTİM TEKNOKENT

2 FİRMA KÜNYESİ ÇALIŞAN SAYISI (85 KİŞİ)
Üniversite mezunu sayısı (28 KİŞİ) Mühendis sayısı (4 KİŞİ) Yabancı dil bilen personel sayısı (3 KİŞİ) Firmamız 30 yılı aşkın deneyimi ile kendisini sürekli yenileyen bir vizyona sahiptir.Üretimde aranan en önemli özelliğin kalite olduğunun bilincinde olan mühendis ve teknikerlerden oluşan uzman kadromuz ile 4000 m²’si kapalı olmak üzere toplam 5000 m² alanda müşterilerimizin beklentilerini maksimum düzeyde karşılayan ürünler üretiyoruz. Şener Endüstri Grubu markası olan Maxıpan (elektrik panoları) Lexa (çelik kapı ve yangın kapıları) ürünlerimiz ile hizmet veriyoruz.

3 FİRMA KÜNYESİ SAHİP OLUNAN BELGELER - CE BELGESİ
- HİZMET YETERLİLİK BELGESİ - ISO 9001 - ISO 14001 - OHSAS 18001 - LEXA TSE - LEXA MARKA TESCİLİ - MAXIPAN MARKA TESCİLİ - ŞENERPANO TSE - ŞENERPANO MARKA TESCİLİ - 100 KA KISA DEVRE TESTİ - TÜRK MALI BELGESİ - LEXA YANGIN DAYANIM SERTİFİKASI

4 MAXIPAN (Elektrik Panoları) LEXA (Çelik Kapı ve Yangın Kapıları)
ÜRÜNLERİNİZ NELERDİR? MAXIPAN (Elektrik Panoları) LEXA (Çelik Kapı ve Yangın Kapıları) ÜRETİM SÜRECİNİZDE İHTİYAÇ DUYDUĞUNUZ TEST ,ANALİZ ve LABORATUVARLAR IP sınıfı koruma testi Kısa devre testi Yangın dayanım testi Titreşim testi Yüksek akım kaynağı ile ısı testi Örn; Isı geçirgenlik testi, akışkan mekaniği laboratuvarı gibi.

5 YÜRÜTTÜĞÜNÜZ AR-GE PROJELERİ NELERDİR?
150 KA tip testi Isıl işlemle metalin güçlendirilmesi (OKA destekli) 200 KW Yenilenebilir enerji santrali (OKA destekli devam ediyor))

6 KÜMEDEN BEKLENTİLERİNİZ NEDİR?
Ostim Bölge firmaları ile ortak projeler yürütmek , uygulamak ve işbirliği sağlamak KÜME ÜYELERİ İLE YAPABİLECEĞİNİZ İŞBİRLİĞİ KONULARI NELERDİR? Yenilenebilir Enerji Kaynakları ile ilgili araştırma faaliyetlerinde bulunmak Elektrik panoları ile ilgili projelerde işbirliği yapmak


"ŞENER ENDÜSTRİ ÜRETİM VE ELEKTRİK SAN.TİC.A.Ş." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları