Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

REYSAŞ ‘’ Mükemmeli hedefleyen şirketler, ürettiklerinin aynı mükemmellik anlayışıyla pazara ulaştırılmasını talep etmektedir. ‘’

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "REYSAŞ ‘’ Mükemmeli hedefleyen şirketler, ürettiklerinin aynı mükemmellik anlayışıyla pazara ulaştırılmasını talep etmektedir. ‘’"— Sunum transkripti:

1 REYSAŞ ‘’ Mükemmeli hedefleyen şirketler, ürettiklerinin aynı mükemmellik anlayışıyla pazara ulaştırılmasını talep etmektedir. ‘’

2 YÖNETİM KURULU BAŞKANI : DURMUŞ DÖVEN

3 REYSAŞ; 1989 yılında merkezi Ankara' da olmak üzere sınırlı sayıda tır, kiralık oto, sınırlı sayıda personel ve kısıtlı faaliyet alanları ile ticari faaliyetlerine başlamıştır. Takip eden 5 yıl içerisinde hızla büyüyerek faaliyetlerini sürdüren REYSAŞ;müşteri sayısını arttırmış ve daha ilk yıllarında tır sayısını 120' ye çıkarmıştır. Bugün itibariyle, 1500' ün üzerindeki araç sayısıyla faaliyetlerini yurtiçi ve yurtdışında sürdürmektedir.  REYSAŞ; oto taşıma, lojistik, uluslararası taşıma, akaryakıt taşıma, forwarding, depolama gibi lojistik sektöründeki diğer hizmetleri ile yurt içerisindeki faaliyetlerinde, lojistik hizmetlerinin payını arttırmış ve yurt dışı taşımacılığa da başlayarak kısa süre içerisinde büyümüş ve gelişmiştir. 1994 yılı sonunda ulaşılan sefer sayısı 3000' in üzerinde olmuştur. Reysaş, teknoloji yatırımına önem veren bir firma olarak sektörde, araç takibinde uydu sistemi kullanan ilk firmadır. Reysaş; 1989 yılında merkezi Ankara' da olmak üzere sınırlı sayıda tır, kiralık oto, sınırlı sayıda personel ve kısıtlı faaliyet alanları ile ticari faaliyetlerine başlamıştır. Takip eden 5 yıl içerisinde hızla büyüyerek faaliyetlerini sürdüren Reysaş, müşteri sayısını arttırmış ve daha ilk yıllarında tır sayısını 120' ye çıkarmıştır. Bugün itibariyle, 1500' ün üzerindeki araç sayısıyla faaliyetlerini yurtiçi ve yurtdışında sürdürmektedir. 

4

5 Kalite konusundaki hassasiyetini sunduğu hizmete maksimum yansıtan Reysaş, bu konudaki standartlarını ifade eden ve 4 kelimeden oluşan sembolünü HSE_Q ( Health, Safety, Environment - Quality) (SAĞLIK - EMNİYET - ÇEVRE - KALİTE), eğitimli sürücülerinin özel olarak hazırlanmış giysilerine de yazdırarak bu konudaki duyarlılığının sürekliliğini ve kalıcılığını sağlamaktadır.  Reysaş' ın resmi merkezi İstanbul olup ; yönetim şubeleri Adapazarı, İzmir, Bursa, Adana, Ankara, Antalya' dadır.

6 MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ
Uluslarararası arenada lojistik alanda öncü bir firma ve marka olarak 'komple çözüm' hizmeti sunarken, müşteriye özel hizmet alternatifleri üreterek sektördeki hedeflerini sürekli yükseltmek ve yeni teknoloji fırsatlarını değerlendirmek.  VİZYONUMUZ Kaliteli ve eğitilmiş işgücü, yüksek teknoloji araçları ve gelişmiş sistemler kullanarak stratejik iş ortaklıklarımızı arttırmak ve lojistik sektöründe uluslararası marka olmak. 

7

8 ISO 14001 ÇEVRE YÖNETİM SİSTEMİ
REYSAŞ TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ Toplam Kalite Yönetimi yaklaşımı, iş için hayati öneme sahip proseslere odaklanır ve bunun sonucunda kar etmemizi sağlar. SO 9001:2000 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ + İşletme kaynaklarının etkin kullanımı ile zaman ve malzeme kayıplarını azaltır. + Yüksek masraflara yol açan hataları yok ederek , hizmet kalitesini yükseltir. + Artan müşteri memnuniyeti sayesinde etkin rekabet önceliği elde eder. ISO ÇEVRE YÖNETİM SİSTEMİ + Üretim sürecinin sistematik olarak geliştirilmesi ile enerji tüketimini azaltır. + Atıkların etkin olarak kontrol altına tutulmasıyla üretim maliyetlerini düşürür. + Toplum , müşteri ve yatırımcılar üzerinde sağlam bir güven duygusu yaratır.

9 KALİTE BELGELERİ KALİTE BELGELERİ

10

11 PERSONEL VE ÖZLÜK İŞLERİ MÜDÜRÜ ARANAN NİTELİKLER
Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun Ms Office programlarını etkin kullanabilen Lojistik sektöründe personel ve özlük işleri konusunda, en az 5-6 yıl yöneticilik  pozisyonu olmak üzere, asgari 10 yıl deneyimli. FORWARDING OPERASYON MÜDÜRÜ   ARANAN NİTELİKLER Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun İNSAN KAYNAKLARI  Çok iyi derecede İngilizce ve ikinci dil olarak Almanca Aktif araç kullanma,  Seyehat engeli olmaması gerekiyor.

12 TOPLAM 190.000.000 REYSAŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI
REYSAŞ GYO, TL sermayesi ile Türkiye’nin depoculuk alanında uzmanlaşmış ilk ve tek Gayrimenkul Yatırım Ortaklığıdır. ORTAKLIK YAPISI ORTAĞIN ADI / TİCARET ÜNVANI SERMAYE TUTARI / TL REYSAŞ LOJİSTİK VE TAŞIMACILIK A.Ş DİĞER 9 HALKA AÇIK   TOPLAM TOPLAM  

13

14 RAKİPLERİ RAN LOJİSTİK HOROZ LOJİSTİK EKOL LOJİSTİK OMSAN LOJİSTİK
BORUSAN LOJİSTİK MARS LOJİSTİK NETLOG LOJİSTİK GRUBU CEVA LOJİSTİK BALNAK LOJİSTİK MARS LOJİSTİK


"REYSAŞ ‘’ Mükemmeli hedefleyen şirketler, ürettiklerinin aynı mükemmellik anlayışıyla pazara ulaştırılmasını talep etmektedir. ‘’" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları