Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

BAŞKALLAR OTOMOTİV SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "BAŞKALLAR OTOMOTİV SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ."— Sunum transkripti:

1 BAŞKALLAR OTOMOTİV SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ.
1965

2 BAŞKALLAR OTOMOTİV SAN. Ve TİC. LTD. ŞTİ.
Başkallar Otomotiv Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti yılında kurulmuştur. 1995’te tesisi, organizasyon yapısı, ticari ve kurumsal kimliğini geliştirerek, yeniden yapılanmıştır.

3 BAŞKALLAR OTOMOTİV SAN. Ve TİC. LTD. ŞTİ.
Başkallar; İstanbul–Topçular'daki fabrikasında otomotiv ana ve yan sanayi ile beyaz eşya sektörünün gereksinim duyduğu parçaları üretmektedir.

4 MÜŞTERİLERİMİZ BOSCH MGI MBT HEMA DİĞER

5 BAŞKALLAR OTOMOTİV SAN. Ve TİC. LTD. ŞTİ.
Bugüne dek Türk Sanayine ve ihracatta Almanya, Polonya, Brezilya, Fransa, Hindistan ve Romanya’ ya hizmet vermekte olan Başkallar, yeni hedefleri doğrultusunda ihracat kapasitesini geliştirme yolunda hızla ilerlemektedir.

6 PERSONEL SAYISI 40 KİŞİ CİVARI
FİRMAMIZ ÜRETİM, KALİTE, İDARİ İŞLER ve MUHASEBE BÖLÜMLERİNDEN OLUŞMAKTADIR.

7 ORGANİZASYON ŞEMAMIZ

8 GLOBAL HEDEFLERİMİZ DÜNYA STANDARTLARINA UYGUN, MÜŞTERİ BEKLENTİLERİNİ KARŞILAYAN KALİTE ve PERFORMANSTA İMALAT PARÇALARI ÜRETMEK, TÜRKİYE’DE ve DÜNYADA OTOMOTİV ve BEYAZ EŞYA SEKTÖRÜNE YÖNELİK İMALAT KONUSUNDA İLK AKLA GELEN FİRMALARDAN BİRİ OLMAK.

9 ÜRÜNLERİMİZ BAŞKALLAR'ın ürün paleti; Fren Pistonları, Miller, Somun, Pim, Rakor, Civata gibi bağlantı elemanları , kumanda çubukları ve benzeri parçalardan oluşmaktadır. İşlenebilir ürün özellikleri; Çap Ø 2 mm - Ø 120 mm Boy max 400 mm

10 ÜRETİM Başkallar otomotiv parçalarını ileri teknoloji ile üretmekte olup; modern CNC torna ve otomatları, taşlama ve diğer özel tezgahlarıyla her türlü kompleks parça üzerinde en hassas toleransları yakalayabilecek düzeydedir.

11 ÜRETİM SAHAMIZ GENEL GÖRÜNTÜ

12 ÜRETİM SAHAMIZ GENEL GÖRÜNTÜ

13 MAKİNA PARKIMIZ CNC OTOMATLAR CNC TORNALAR OTOMAT REVOLVERLER
PUNTALI TAŞLAMALAR PUNTASIZ TAŞLAMALAR FREZELER MATKAPLAR TESTERELER BOY TAMAMLAMA TEZGAHLAR ÇUBUK BÜKÜM HATTI KAYNAK HATTI

14 ÜRETİM SAHAMIZ CNC BÖLÜMÜ

15 ÜRETİM SAHAMIZ REVOLVER VE OTOMAT REVOLVER BÖLÜMÜ

16 ÜRETİM SAHAMIZ

17 ÜRETİM SAHAMIZ

18 ÜRETİM SAHAMIZ TAŞLAMA ve YARDIMCI TEZGAHLAR BÖLÜMÜ

19 ÜRETİM SAHAMIZ ÇUBUK BÜKÜM HATTI

20 ÜRETİM SAHAMIZ KAYNAK HATTI

21 KALİTE GÜVENCE Başkallar’da müşteri beklentilerini karşılayan kalite ve performansta, güvenilir ürünler üretmek amacıyla, hata türleri ve etkileri analizi (FMEA), makine, proses ve ölçüm cihazı yeterlilik etüdleri (Cmk,Cpk,MSA) ile proses kontrol kartları (SPC) gibi kalite teknikleri yaygın olarak kullanılmaktadır.

22 KALİTE

23 KALİTE HEDEFİMİZ MÜŞTERİ BAKLENTİLERİNİ KARŞILAYAN KALİTE VE PERFORMANSTA, UYGUN PAZAR FİYATINDA, GÜVENİLİR ÜRÜNLER ÜRETMEKTİR.

24 KALİTE BELGELERİMİZ 1996 yılından beri ISO 9002 belgesi olan Başkallar, yılında ISO/TS :2002 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi almaya hak kazanmıştır.

25 KALİTE BELGELERİMİZ Başkallar Otomotiv yılında DIN EN ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi almaya hak kazanmıştır.

26 KALİTE BELGELERİMİZ Başkallar Otomotiv yılında ISO :2004 Çevre Yönetim Sistemi Belgesi almaya hak kazanmıştır.

27 ÖLÇÜM CİHAZLARIMIZ PROFİL PROJEKSİYON OVALLİK ÖLÇÜM CİHAZI
YÜZEY PÜRÜZLÜLÜĞÜ ÖLÇÜM CİHAZI SERTLİK ÖLÇÜM CİHAZI KAPLAMA KALINLIĞI ÖLÇÜM CİHAZI MİHENGİR MASTARLAR KOMPARATÖRLER PASOMETRELER MİKROMETRELER KUMPASLAR

28 TASHİH VE RED BÖLGELERİ

29 STOK DEPOLAMA

30 SEVKİYAT

31 YIKAMA CİHAZI

32 Başkallar Otomotiv'e göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz..


"BAŞKALLAR OTOMOTİV SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları