Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Bosna Hersek’te Yatırım Fırsatı TERPENTİN BOYA FABRİKASI

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Bosna Hersek’te Yatırım Fırsatı TERPENTİN BOYA FABRİKASI"— Sunum transkripti:

1 Bosna Hersek’te Yatırım Fırsatı TERPENTİN BOYA FABRİKASI
Bosna Hersek’in Vişegrad şehrinde bulunmaktadır. Terpentin fabrikasının yer aldığı kapalı alan m2 ve açık alan m2 olmak üzere toplam alan m2’dir.

2 FABRİKANIN VARLIKLARI
Üretim alanı; vernik üretim tesisi (yıllık kapasitesi ton), boya pigmentleri tesisi (yıllık kapasitesi ton), Alkid reçine sentezi tesisi (yıllık kapasitesi ton), Emülsiyon boya üretim alanı, 1m3’lik üç reaktör), Depo alanı, Laboratuvar, Bakım bölümü, yangınla mücadele bölümü, yönetim odaları, sosyal standart alanları, Ayrıca fabrikada 51 su hidratı bulunmaktadır. Altyapı ve yer altı bağlantılar ve tesisat açısından değerlidir.

3 Bosna Hersek – Sırbistan – Hırvatistan ülkeleri gibi tüm Balkan pazarı boya üretiminde oldukça zayıftır. TERPENTİN Balkan, Avrupa ve Orta Doğu pazarlarına hitap edebilecek kapasite ve konumdadır.

4 Toplam gerçek değeri 15 mil €.
Alıcıdan sadece istihdam sağlayıp fabrikayı faaliyete geçirilmesi beklenmektedir. 24 ay boyunca eşit taksitlerle ödeme imkanı. Satış fiyatı €.

5 BOSNA HERSEK Avrupa’ya açılan bir kapı
Türkiye ve birçok ülke ile Serbest Ticaret Anlaşması Düşük oranda Kurumlar Vergisi Vize yok Gümrük Vergisi yok Mülk edinme kolaylığı Vasıflı iş gücü Yatırımlarda 5 yıl boyunca destek Türk yatırımcılarına öncelik Sektörlere yönelik yatırım avantajları

6 AMACIMIZ Bosna Hersek ile Türkiye arasında ekonomik, kültürel ve bilimsel çalışmaları dostluk çerçevesinde geliştirmek İLETİŞİM Proje Müdürü Samir VİLDİÇ Cep: Tel: Mail:


"Bosna Hersek’te Yatırım Fırsatı TERPENTİN BOYA FABRİKASI" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları