ADOPEN.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ARVENTO MOBİL SİSTEMLER
Advertisements

GLOBAL MEANING OF INNOVATION IN THREAD ROLLING
Middle East Technical University
ADOPEN Yönetim kurulu başkanı:Mustafa SAK
GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
Elektronik, beyaz eşya ve bilgi teknolojisi alanlarında faaliyet gösteren ve yedi yurtiçi, onbir yurtdışı olmak üzere toplam 18 şirketten oluşan Vestel.
“Yenilik ve Yüksek Teknoloji Üretir...”. Kısaca Mobit  Mobit, 1998’den bugüne katma değerli çözümler üreten, sektörel ihtiyaçlara yönelik donanım tedariği.
1 Strateji Komisyonu #2010’da Alınacak Aksiyonlar / Hedefler 1 Türkiye'nin stratejik hedefi ve önceliklerine uygun bir Bilişim stratejisine yüksek katkı.
FİRMA PROFİLİ MİSYON & DEĞERLERİMİZ YAKLAŞIMIMIZ FAALİYET ALANLARI İŞ ORTAKLARIMIZ MARKALARIMIZ REFERANSLAR SATIŞ AĞIMIZ STOK VE TESLİMAT SÜRELERİ ONLINE.
GRUP ŞİRKETLERİMZ ERKA ENDÜSTRİYEL kurulduğu ilk günden itibaren yılların verdiği deneyimle kağıt ve temizlik sektöründe kaliteli hizmet anlayışını hep.
KAREN 2007 yılında mühendislik ve imalat sektöründe faaliyet göstermek amacıyla kurulmuştur. Firmamızın son iki yılda gerçekleştirdiği başarılı mühendislik.
1985 - TÜRKİYE'NİN İLK ÖZEL ENTEGRE ET TESİSİ OLARAK PINAR ET YAŞAR HOLDİNG TARAFINDAN KURULMUŞTUR … KURUCUSU SELÇUK YAŞAR’DIR.
Aksigorta kurucuları aşağıda verilmiştir.
ÜCRET SİSTEMLERİ VE VERİMLİLİK
Müşerref Üstek.
RENKLİ VE EĞLENCELİ BİR YOLCULUĞA ÇIKMAYA HAZIR MISINIZ ?
TARİHÇESİ Yataş’ın temelini oluşturan Süntaş A. Ş
VİP ELEKTRONİK HOŞGELDİNİZ
Perakendenin Yükselen Değeri.  1991 den Bugüne 1993 te Konya nın ilk hipermarketini açan Adese, zamanla Konya merkez ve ilçelerinin yanı sıra, Ankara,
Kütahya Porselen, 1970 yılında temelleri atılan, 1984 yılında %75’i Güral ailesine geçmiş, %26’sı hissesi de halka açık olarak İMKB de işlem görmekte.
BAŞKALLAR OTOMOTİV SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ.
Özel Sektörde İnsan Kaynağının Önemi
HÜRMAK Plastik Otomotiv Makina İmalat San. ve Tic. A.Ş
SANAYİ KURULUŞLARININ YÜSEM’DEN BEKLENTİLERİ ERTAN ÇİMEN İKYS MÜDÜRLÜĞÜ İK UZMANI ERTAN ÇİMEN İKYS MÜDÜRLÜĞÜ İK UZMANI.
Tarihçe Türkiye’nin lider PVC Pencere üreticisi ADOPEN, Türkiye’nin ilk pencere üreticilerinden biri olan Çağlar Plastik’in yarım asırlık bilgi birikimi.
 Yataş’ın temelini oluşturan Süntaş A.Ş., 1976 yılında kurulmuş, Anadolu’nun ilk sünger fabrikasıdır yılında tesis yatırımlarını büyüterek süngerin.
Birtel İletişim Teknolojileri
TARİHÇE Dünden bugüne "Marshall" 1954  Topkapı'da, 20 kişilik küçük bir fabrikada Marshall kuruluyor 1958  Türkiye'nin ilk alkid üretimi Marshall.
Zoru başarırız, İmkansız biraz zaman alır… 1981 yılından bu yana hizmet vermekte olan ŞİMŞEK PANJUR ve 2005 yılından bu yana hizmet vermekte olan METSER.
TEMSA GLOBAL Grup Adı: YEŞİL Grup Üyeleri: Aslınur Dalkılıç
1 ÜNİVERSİTE – SANAYİ İŞBİRLİĞİNDE KOSGEB DESTEKLERİ (Serhan EKER – 2008 Aralık)
TARİHÇESİ Arzum Elektrikli Ev Aletleri Sanayi ve Ticaret AŞ’nin temelleri, küçük elektrikli ev aletleri, radyo, bisiklet ve televizyon gibi geniş bir ürün.
TÜRKİYE’DE SANAYİ SEKTÖRÜ
1 Bilişim ve İletişim Sektörü Neden Stratejiktir ? Bilişim ve İletişim iş yapış şekillerini ve sosyal hayatı doğrudan etkileyen ana-yapıtaşı konumundadır.
TÜRK HAVA KURUMU ÜNİVERVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER FAKÜLTESİ
KALICI ÇÖZÜMLER Sorunlarınıza PROGEM YAZILIM Cover 1
TARİHÇESİ Yataş’ın temelini oluşturan Süntaş A.Ş., 1976 yılında kurulmuş, Anadolu’nun ilk sünger fabrikasıdır yılında tesis yatırımlarını büyüterek.
‘Her işin bir Arzum'u vardır’
REYSAŞ ‘’ Mükemmeli hedefleyen şirketler, ürettiklerinin aynı mükemmellik anlayışıyla pazara ulaştırılmasını talep etmektedir. ‘’
Keskino ğ lu şirketi 1963 yılında İ smail Keskino ğ lu ve o ğ ulları Fevzi ile Mehmet Keskino ğ lu tarafından Manisa’nın Akhisar ilçesinde kurulmuştur.
CVS 1998 deki kuruluşundan beri Türkiye'nin hem içinde ve hem de yurt dışında çelik endüstrisine hizmet vermektedir.
TARİHÇE Mensace Mermer Madencilik A.Ş yılında Turhalın tanınmış iki ailesi olan Çenesizler ve Sakmanlar tarafından Tokat-Turhal Organize Sanayi Bölgesi’nde.
A. Dış Ticaret İşlemleri
KALİTE POLİTİKASI Müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutarak, kendi sahamızda kaliteden ödün vermeksizin eğitilmiş personelimizle birlikte yükümlülüğümüz.
Sola Kimya Firma Sunumu. Sola Kimya Firma Sunumu 2013 Ajanda Biz kimiz? Ürünlerimiz Vizyonumuz / Değerlerimiz Motivasyonumuz Stratejik Çerçeve.
1977 yılında İzmir'de paslanmaz çelik ithalatçısı olarak kurulan Gürçelik, sonraki yıllarda profesyonel mutfak sektörünün öncü kuruluşları arasında.
1 28 Şubat 2008, İzmir. 2 Denizli Avrupa Bilgi Merkezi (ABM-EIC) Denizli Ticaret Odası bünyesinde Aralık 2003 yılından beri faaliyet göstermektedir.
1984 yılında kurulan ve 1994 yılında Zorlu Holding bünyesine katılan Vestel, bugün Holding’in amiral gemisi olarak tüketici elektroniği, dijital ürünler.
Yönetim Kurulu Başkanı : Mustafa Feridun Uzunyol
ŞİRKET PROFİLİ Gençoğlu ailesi tarafından 1989 yılında, Bursa’da 7 bin 500 m2 alanda kuruldu. Kuruluş amacı tümüyle ihracat olan Penguen Gıda, Avrupa.
MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI
Yavuz Altop:Yönetim Kurulu Başkanı
MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI
NANOMAM® a.ş MUSTAFA ÖZMETE.
Bize en çok sorulan soru: Ekip Nakliyat neden yalnız ve yalnız,Türkiye - İtalya - Türkiye arasında taşıma yapan bir kuruluştur? Bize hep bu sorulur. İş.
NANOMAM® a. ş www. nanomam
KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI
VİZYON MİSYON Fırsatlar Tehditler Üstünlükler Zayıflıklar
V- Örgüt Yönünün Belirlenmesi VİZYON, MİSYON, AMAÇLAR-HEDEFLER Örgütler kendilerini tanımlarlar. Bireylerin kişisel özellikleri ve hevesleri gibi örgütler.
TARİHÇE Selçuk Yaşar, üretimin daha çok küçük çiftlik ve atölyelerde gerçekleştiği 1970’lerde tarıma dayalı sanayinin önemini keşfederek, 1973 yılında.
OYAK RENAULT Yrd.Doç.Dr. Recep KILIÇ Emre ONAY
Yenilik ve Yeni Ürün Altunışık-Özdemir-Torlak.
LOBI HOME GAYRIMENKUL BIREYSEL VE KURUMSAL DANı Ş MANLıK HIZMETLERI.
Bilişim Ortağınız.
Tarihçe 1954 yılında kurulan, ısıtma, soğutma havalandırma, su arıtma ve basınçlandırma alanlarında faaliyet gösteren Alarko Sanayi ve Ticaret A.Ş., 1998.
1963 yılında, Manisa’da İsmail Keskinoğlu’nun girişimleriyle kurulmuştur. Tavukçuluk ve yumurta üretimi ile faaliyetlerine başlayan şirket daha sonra.
YOZGAT İLİ 75X100 MODERN HAYVANCILIK PROJESİ
4324 sokak no:25/25/A Karabağlar İzmir Türkiye
Betül GÜLER
SAAB OTOMOBİL HALİDİN SÖNMEZ
Sunum transkripti:

ADOPEN

TARİHÇE Türkiye’nin lider PVC Pencere üreticisi ADOPEN, Türkiye’nin ilk pencere üreticilerinden biri olan Çağlar Plastik’in yarım asırlık bilgi birikimi ve tecrübesi ile birlikte 1997 yılında Antalya’da kuruldu. Pazarın tümüne hızlı bir şekilde hitap edebilmek için İstanbul, İzmir, Ankara, Adana ve Antalya’da kurduğu bölge müdürlükleri ile bayi ve hizmet ağını kısa sürede ülkenin dört bir yanına ulaştırdı. Türkiye’de ve tüm dünyada güvenilir bir marka haline geldi. 2001 yılından itibaren sektörün ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak amacı ile PVC sektörünün öncü ve en eski firmalarından birisi olan Plaspen’i de bünyesine alarak faaliyetlerini ADOPEN Plastik Sanayi A.Ş. adı altında İstanbul’da sürdürdü. 7 gün 24 saat, vardiyalar halinde üretim yapılmakta olup, AR-GE faaliyetlerine son derece önem verilmektedir.

ÜRETİM Adopen, üretimini 2003 yılı başında taşıdığı Antalya Organize Sanayi Bölgesi’ndeki dev tesislerinde gerçekleştirmeye devam etmektedir. 528 bin m² bir alana yayılan fabrika, 185 bin m² bir kapalı alana sahiptir. ISO 14001 Çevre Yönetimi Sistem Belgesi’ne sahip bu teknoloji harikası üretim merkezi 7 gün 24 saat üretim yapmaktadır.Yapılan üretimin büyük çoğunluğu iç pazardaki talepleri karşılarken, bir kısmı dünyanın dört bir tarafında 56′ya yakın ülkeye ihraç edilmektedir. Kısacası Adopen, üretim tesisleri açısından da dünyanın önde gelen PVC profil üreticilerinden biridir.

VİZYON “Dünyanın en kaliteli profili” dendiği zaman, dünya üzerinde akla gelen ilk markalardan biri olmak. Adopen’in ileri teknoloji ürünü profilleri ile ölümsüz bir marka olmasını sağlamak.

MİSYON Adopen’in misyonu, tüketicisini yerli ve yabancı olmak üzere ayırt etmeksizin PVC profil konusunda en kaliteli ürünleri ve hizmeti sunarak, “Dünyanın PVC Profil Üreticisi” olmaktır. Bu doğrultuda Adopen, profil dendiği zaman akla gelen en ileri teknoloji ile üretilen ürünü ve en nitelikli hizmeti global bir düşünce yapısı içerisinde tüm dünyaya sunmayı amaçlar.

ihracatımız Adopen, ileri teknoloji ile ürettiği PVC profilleri Wintech markası ile dünyanın dört bir yanında 56 ülkeye ihraç etmektedir. Antalya Organize Sanayi Bölgesi’ ndeki dev üretim tesislerinde gerçekleştirilen üretimler ile hem yurt içi hem de yurtdışı talepler karşılanmaktadır. Almanya, Rusya, Azerbaycan, Ukrayna, Hindistan ve Tunus’ta üretim tesislerini faaliyete geçiren Adopen, Wintech markası ile “dünyanın pencerecisi” olma yönünde emin adımlarla ilerlemektedir.

ÜRÜNLER Atlantik 750 Atlantik 777 Atlantik 790 Colorado Atlantik Serisi Pasifik Serisi Perge Sürme Serisi Colorado Perge Sürme Serisi Perge Tek Ray Sürme Perge Sineklik Sürme Serisi Adopen Panjur Adopen Colorado Panjur Adopen Kepenk

AR-GE Adopen’in gelişiminin ve rekabette sıyrılmasının arkasında, Ar-Ge’ye verdiği stratejik önem yer almaktadır. Adopen, sürekli olarak yenilikçi ürünler ve katma değerli projeler sunmak için, Antalya, merkez fabrikasında bulunan Ar-Ge merkezindeki mühendis ekibiyle, ürün ve süreçlerde inovasyon yaratmaktadır. Ar-Ge biriminde, hem teknolojik gelişmeler yakından takip ediliyor hem de bu teknolojilerin gelişimine doğrudan katkıda bulunuluyor. Adopen, ürünlerin teknolojik üstünlükleri ve işlevsel özelliklerinin yanı sıra tasarım nitelikleri açısından da sektöre yenilikler katmaya özen gösteriyor. Adopen, her yıl cirosunun önemli bir bölümünü Ar-Ge harcamalarına ayırıyor. Bu yatırımlar, kendi teknolojisini kendisi üreten Adopen’in, dünya insanı için dünya kalitesinin üstünde pencere ve pencere ürünleri yaratma tutkusunu simgeliyor.

İNSAN KAYNAKLARI “Yetkinliği, motivasyonu ve performansı yüksek çalışanlar ile fark yaratmak.” Adopen’de benimsenen İnsan Kaynakları politikaları iki önemli amaca hizmet etmektedir; Bunlar: •Bireyleri sorumluluk üstlenmek, insiyatif kullanmak ve bu şekilde işlerine ve işlerinin sonuçlarına sahip çıkmak için motive etmek. •Bir yandan bireyi geliştirirken, öte yandan ekip çalışmasına teşvik ederek çalışanlarımızın iş hedeflerinde daha başarılı olmasını sağlamak. İnsan Kaynakları Uygulamalarımız; •Adopen değerleri ve iş ilkelerine sadık kalan ve beklentileri karşılayan tüm Adopenlilerin şirkete yarattıkları değer doğrultusunda objektif ve adil bir şekilde ücretlendiriyoruz.

BÖLGE MÜDÜRLÜKLERİ MARMARA 1. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ MARMARA 2. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ MARMARA 3. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ ANTALYA BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ ANKARA BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ EGE BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ ADANA BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ  

YÖNETİM KURUL BAŞAKANI MUSTAFA SAK

Mustafa SAK teşvik ödülü

Bizi dinlediğiniz için teşekkür ederiz İŞLETME 1. SINIF A GRUBU ÖĞRENCİLERİ ESRA KILIÇ AYŞE ÇOBAN