Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

TARİHÇE Selçuk Yaşar, üretimin daha çok küçük çiftlik ve atölyelerde gerçekleştiği 1970’lerde tarıma dayalı sanayinin önemini keşfederek, 1973 yılında.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "TARİHÇE Selçuk Yaşar, üretimin daha çok küçük çiftlik ve atölyelerde gerçekleştiği 1970’lerde tarıma dayalı sanayinin önemini keşfederek, 1973 yılında."— Sunum transkripti:

1

2 TARİHÇE Selçuk Yaşar, üretimin daha çok küçük çiftlik ve atölyelerde gerçekleştiği 1970’lerde tarıma dayalı sanayinin önemini keşfederek, 1973 yılında Ortadoğu’nun en büyük süt üretim tesisi ve sektörün ilk uzun ömürlü süt fabrikasını kurdu. Pınar Süt,Türk gıda sektörünün sanayileşmesinde öncü rol üstlendi ve hayvancılığı geliştirerek ekonomiye hareket getirdiği gibi özel girşimin de sembolü oldu.

3 TARİHÇE Kurulduğu yıl olan 1973 liderliğini sürdüren PINAR, süt, et, su ürün gamında farklı tüketici ihtiyaçlarını karşılayan ürünlerle çok geniş ürün yelpazesine sahip bir markadır. Dünya trendlerini yakından takip eden PINAR, birçok ürün gamında liderliğini sürdürmektedir. PINAR gıda sektöründe Türkiye’yi ilklerle tanıştırmıştır. Yaşar Holding Gıda ve İçecek Grubu, Pınar Süt, Pınar Et, Yaşar Birleşik Pazarlama, Çamlı Yem Besicilik, Pınar Su, ve Pınar Foods şirketlerinde, 5 binden fazla çalışanı ile faaliyetlerini sürdürmektedir. tarihinden bu yana tüketicilerinin kaliteli tercihi olan ve gıda sektöründe

4 YÖNETİM KURULU Emine Feyhan YAŞAR Yönetim Kurulu Başkanı
İdil YİĞİTBAŞI Yönetim Kurulu Başkan Vekili (CEO)

5 SAHİPLERİ 172.800 adet A Grubu Nama yazılı 1.728 TL.
adet B Grubu Nama yazılı TL. adet C Grubu Hamiline yazılı ,25 TL. olmak üzere toplam adet paydan oluşmakta olup ,25 TL’dir.

6

7 ÜRÜNLERİMİZ

8

9 VİZYONUMUZ Pınar, çalışanları, üreticisi ve tedarikçileriyle birlikte büyümeyi, tüketicisi ile bütünleşerek uluslararası alanda söz sahibi olan bir "bölgesel güç" olmayı, çalışanlarıyla birlikte kârlılığını ve verimliğini arttırmayı ana hedefi olarak belirlemiştir. Pınar olarak felsefemiz, yasalara ve ahlaki kurallara uygun davranan, çevre ve doğaya önem veren, insan kaynağını dikkatle değerlendiren, her zaman AR-GE çalışmaları ile kendini ve ürünlerini geliştiren bir grup olmaktır.

10

11 MİSYONUMUZ Pınar, kurulduğundan bu yana tüketiciye sağlık, lezzet, yenilik kaynağı olan ürünler sundu. Üretimde en modern teknolojileri kullandı. İnsana yatırım yaptı. Ürünlerinde ve sistemlerinde kaliteden hiç taviz vermedi. 40 yıldır süregelen mükemmeliyetçi çalışmalar ile tüketicilerin en güvendiği markalardan biri oldu. Bundan 40 yıl önce özel sektöre ait ilk uzun ömürlü sütü Türk tüketicisiyle tanıştıran Pınar, aradan geçen yıllar boyunca tüketicileriyle kurduğu iletişimi, her zaman yerine getireceğinden emin olduğu vaatler üzerine yapılandırdı. Bu tutumun meyvelerini de Türkiye'nin en iyi, en beğenilen, en çok hatırlanan ve en çok tercih edilen markalarından birisi olarak topladı.

12 RAKİPLERİMİZ

13 SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİ
PINAR KİDO ÇOCUK TİYATROSU 1987 yılından bu yana her yıl oyuncusundan yönetmenine, ışıkçısından sahne tasarımcısına kadar profesyonel kadrosuyla onlarca çocuk oyununa imza atan Pınar Kido Çocuk Tiyatrosu, tüm tiyatro sezonu boyunca İstanbul, İzmir, Bursa ve Eskişehir’de birçok okulu ziyaret etmiştir. SESİME KULAK VERİN PROJESİ Devlet Tiyatroları Opera ve Balesi Çalışanları Yardımlaşma Vakfı (TOBAV) İzmir Şubesi tarafından gerçekleştirilen ve 70 yetenekli çocuk ve genç öğrencinin eğitileceği “Sesime Kulak Verin” projesi Pınar’ın ana sponsorluğunda gerçekleştirilmektedir.

14 SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİ
PINAR KSK(KARŞIYAKA) Pınar, 1998 yılından bu yana Pınar Karşıyaka adıyla Türkiye Basketbol Birinci Ligi’nde mücadelesine devam eden basketbol takımını reklam bazında desteklemektedir. Ayrıca, her yıl sayıları 1.000’e yakın çocuk, Çiğli Selçuk Yaşar tesislerinde spor yapma olanaklarından yararlanmaktadır. YAŞAM PINARIM DERGİSİ Yaşam Pınarım Dergisi 2004 yılından bu yana farklı çizgisi ve içeriğiyle Pınar’ın tüketicileriyle, iş ortaklarıyla, akademik ve bürokratik çevrelerle arasında bir bağ kurmaktadır. Her 3 ayda bir 10 bin adet basılan Yaşam Pınarım Dergisi ücretsiz olarak dağıtılmaktadır.

15 ALDIĞI ÖDÜLLER GfK ve Capital Dergisi tarafından düzenlenen “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri” araştırmasına göre Türkiye’nin süt ve sütlü mamuller sektörünün en beğenilen şirketi Pınar Süt olmuştur. Pınar Süt Faaliyet Raporu LACP Awards tarafından Dünya Çapında Gıda, İçecek, Tütün Tüketim Sektöründe Gümüş, Avrupa, Orta Doğu ve Kuzey Afrika'daki Türk Endüstrilerde ilk 80 Faaliyet Raporu ve Avrupa, Orta Doğu ve Kuzey Afrika'da En İyi Gelişim Gösteren Faaliyet Raporu ödüllerine layık görülmüştür.

16 PINAR SÜT EN VERİMLİ TESİS ÖDÜLÜNÜ ALDI
ALDIĞI ÖDÜLLER PINAR SÜT EN VERİMLİ TESİS ÖDÜLÜNÜ ALDI Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından 15’incisi düzenlenen, Sanayide Enerji Verimliliği Proje Yarışması Enerji Verimli Endüstriyel Tesis kategorisinde, Pınar Süt A.Ş. İzmir Fabrikası, tüm gıda ve içecek sektöründe enerji yoğunluğunu %65,3 ile en çok azaltan endüstriyel işletme olarak birincilik ödülü aldı.

17

18

19

20

21 BİZİ DİNLEDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ. HAZIRLAYANLAR M
BİZİ DİNLEDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ ! HAZIRLAYANLAR M. Erman ERGAMALIOĞLU Ali CEBİR


"TARİHÇE Selçuk Yaşar, üretimin daha çok küçük çiftlik ve atölyelerde gerçekleştiği 1970’lerde tarıma dayalı sanayinin önemini keşfederek, 1973 yılında." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları