Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Betül GÜLER 130907005.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Betül GÜLER 130907005."— Sunum transkripti:

1 Betül GÜLER

2 Merkezi Walldorf, Almanya'da bulunmaktadır.
120den fazla ülkede aktif olan SAP şirket yazılım uygulamaları çeşitli büyüklükte firmalara sunmaktadır.  Türkiye’de ise 2001 yılının Temmuz ayında kurulmuştur. 200ü aşkın şirkete hizmet vermekte olan SAP, Türkiye’nin en büyük 500 şirketi arasında yer almaktadır.

3 Tanımlayacak olursak SAP; bir şirketin herhangi bir bölümünün veya herhangi bir sürecinin bilgisayar ortamına dökülmüş hali diyebiliriz. Şirketin; üretimden, stoğa, satılan ürün sayısından alınan malzemeye ve çalıştırılan personelin takibi ve bilgilerinin kontrolünü sağlamaktadır. SAP her ihtiyacı karşılamak için kendi içinde bölümlere ayrılmış ve bunlara modüller demekte ve bu modüller için uzmanlar yetiştirmekte, çalıştırmaktadır.

4 SAP; basit, hızlı ve esnek bir şekilde verinin anlamlandırılmasını sağlayan, dünyayı ve insan yaşamını iyileştirme misyonunu benimseyen teknolojiler sunmakta. Hizmet verdiği işletmeler için büyümeye paralel olarak ‘’sadeleştirme’’ anlayışını da benimsemiştir. Diğer bir deyişle, karmaşık yapılarla mücadele etmekte fakat hızın, kavrayışın ve çevikliğin getirdiği sadeliği savunmaktadır.

5 En değerli 100 markadan biri SAP
2006 yılında Uluslararası ünlü ekonomi dergisi BusinessWeek’de yayınlanan, Interbrand tarafından yapılan araştırmaya göre SAP, dünyanın en değerli 100 markası arasında yer aldı. 2014 yılında ise dünyanın en büyük veri ambarını kuran SAP, Guinnes Rekorlar Kitabı’na girdi.

6 Ayrıca SAP Türkiye merkezi, Türkiye’de en iyi çalışma ortamına ve iş, yaşam dengesine sahip ofislerden biri olarak ödüle layık görülmüştür.

7 Dünya’yı daha yaşanılır bir yer haline getirmek amacıyla birçok sosyal sorumluluk faaliyeti gerçekleştiren SAP son olarak mültecilere yöneldi. Mültecilerin zorluklarla baş etmesine ve yaşamlarını sürdürmek için farklı seçeneklere sahip olmalarına katkıda bulunmak amacıyla hayata geçirilen ‘Mülteci Kod Haftası’, bilgisayar programlamanın temel ilkelerini öğrenme şansı sunarken pazar odaklı beceriler sunarak gelecekteki istihdama olumlu faydalar sağlıyor.

8 Türkiye’deki aktiviteler için SAP, mülteci ve Türk vatandaşlarından oluşan 300 üzerinde kişiyi eğitmen olarak yetiştirdi.  Eğitimlerde başarı gösteren öğrenciler seçilerek 15 haftalık “Bootcamp”lere alınacak. Bootcamp eğitimlerinde başarı gösteren gençlere ise staj veya iş imkânı da sağlanacak.

9 Sosyal sorumluluk projelerinin yanı sıra 21 yıldır düzenlemekte olduğu forumlarla sektörde önemli bir isimdir SAP. İnovasyon forumlarının en sonuncusu Ekim 2016’da gerçekleşti. Türkiye’nin en geniş katılımlı teknoloji buluşması olan SAP forum’da 4000in üzerinde yönetici ağırlandı.


"Betül GÜLER 130907005." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları