Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Bilişim Ortağınız.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Bilişim Ortağınız."— Sunum transkripti:

1 K@RTECH Bilişim Ortağınız. www.kartekiletisim.com

2 HAKKIMIZDA 2002 Yılında kurulan K@RTECH Bilişim Türkiye'nin önde gelen Bilişim ve Çözüm firmalarından birisidir. Temellerini attığımız bilişim sektöründe kısa sürede bir çok projeyi başarılı şekilde teslim etmiş ve müşteri memnuniyetini her zaman ilke edinerek, GÜVENİLİR iş ortağınız olmak için ! Siz değerli Dostlarımızın yanında olmayı ve teknolojik gelişmelerde sizinle birlikte en yakından takip etmeyi hedef olarak belirledik. 2000’li yıllarda gelişen sektörümüzde bizde gelişerek Dünyanın önde gelen markalarıyla iş ortaklığı yapmış bulunmaktayız. Bununla birlikte daha iyi hizmet sağlamak amacıyla konularında uzman yeterlilik belgelerine sahip personellerimiz ile siz müşterilerimize doğru hizmeti en GÜVENİLİR yoldan vermeyi ilke ediniyoruz. www.kartekiletisim.com K@RTECH Bilişim Ortağınız.

3 www.kartekiletisim.com Bakım Ve Destek Hizmetleri Sunucu odalarımızın çalışır durumda olması ve IT alt yapımızın en yüksek aşamada verim alabilmeniz için ihtiyaçlarınız doğrultusunda Bakım ve Destek hizmeti veriyoruz. Buna bağlı olarak yazılım ve donanım hizmetlerin en iyi şekilde yapılandırılması, doğabilecek sorunlardan şirketinizi minimum derecede etkilenmesi ve konusunda uzman personelimiz ile yerinde ve uzaktan siz saygıdeğer müşterilerimizin memnuniyeti firmanızın bize kazandırmış olduğu en büyük katma değerimizdir. Periyodik olarak sizleri ziyaret ediyoruz.

4 www.kartekiletisim.com Yedekleme Firmaların gelişen teknoloji ile birlikte büyük öneme sahip verilerinizi SAN ve NAS çözümlerimiz ile sizlere en düşük maliyeti sunuyoruz. Günümüzde veri şirketlerin en önemli kaynaklarından biri haline gelmiştir. K@RTECH olarak verilerinizi en iyi şekilde analiz edip size planlı bir şekilde yedekleme çözümleri sunuyoruz.

5 www.kartekiletisim.com NETWORK VE FIREWALL IT Yapımızın temeli oluşturan network alt yapısı ve firewall ( güvenlik duvarı ) iyi planlanmış, tasarlanmış, projelenmiş ve sonlandırılmış olması firmanıza en hızlı bilgi akışını ve bu akıştan geçen bilginin güvenliğini sağlamak amacıyla partneri olduğumuz yazılım ve donanım ile verilerinizi hızlı ve güvenli hale getiriyoruz. Firmalar hantal alt yapı ile değil güçlü ve dinamik alt yapılar ile ayakta durmaktadır. Bunun için siz müşterilerimiz çalışırken dahi uzman alt yapı ekibimiz sizi yormadan rahatsız etmeden bütün yenilikleri doğru şekilde ve projelendirerek siz müşterilerimize teslim ediyoruz. En önemlisi ise verilerimizin dış dünyaya kapalı halde güvenliğini sağlamak, Bu konuda size en iyi çözümleri sunuyoruz.

6 www.kartekiletisim.com SUNUCU VE SUNUCU ODASI Şirketimizin kalbi olarak adlandırılan sunucu odaları uzman ekibimiz ile gelişen teknolojiye uygun halde tasarlıyor ve kullanılabilir hale geliyor. İş yükümüzü sunucularımızda doğru olarak konumlandırmak performans ve çalışma prensibi olarak sizlere ne kadar katkı sağladığının farkındayız. Bunun için günümüz teknolojinin bize sunduğu sanallaştırma teknolojisinde önde gelen yazılımların, buna bağlı olarak bunların yedeklemesini sağlamak amacıyla partneri olduğumuz yazılım ve donanımlar ile uygun maliyetlerde çözüm sunmanın arzusundayız. Sunucu odalarımız kolay yönetilebilen, genişlemeyen uygun yapıları sayesinde size ileride kolaylık sağlayacak çözümlerimizi sunuyoruz.

7 www.kartekiletisim.com DONANIM Şirketimizin olmazsa olmazı printer, scanner, server, computer, vb. ürünleri siz dostlarımıza en uygun fiyat ile sunmayı ilke edinmiş olan K@RTECH bilişim doğru ürünleri sizlere sunmayı hedefliyoruz. Bu aşamada bir çok önde gelen markaların partner programlarına katılarak projelerinizde en iyi fiyatı almayı ve hızlı bir biçimde sonlandırmaya gayret ediyoruz. Satış ekibimizden arzu etmiş olduğunuz ürün yada ürünleri siz dostlarımıza temin ederken zorlaşan piyasa şartlarını göz önünde bulundurarak sizlere artı katmaya çalışıyoruz.

8 İŞ ORTAKLARIMIZ www.kartekiletisim.com


"Bilişim Ortağınız." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları