DIANA.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Samsung (Korece: 삼성 그룹, Samseong Geurup) Lee Byung- Chul tarafından, 1938 yılında kurulmuş olan Güney Kore merkezli bir şirkettir. Yönetim Kurulu Başkanı.
Advertisements

Bölgelerin özelliği. EGE BÖLGESİ Türkiye'de; · En fazla tütün üretimi, en fazla zeytin üretimi, en fazla üzüm üretimi. · En fazla incir üretimi, en fazla.
ÖNCÜ SALÇA yılında Gaziantep'in yerli halkından rahmetli İbrahim Halil Kozlu ve 5 oğlunun (Fahrettin, Hasan, Mustafa, M. Hanifi ve Bilal Kozlu)
TÜRKİYENİN İKLİMİ Türkiye'de gerek matematik konumun gerekse özel konumun etkisiyle birden fazla iklim görülür. Ülkemizde dört mevsim belirgin olarak görülür.
Profesyonel Proje Yöneticiliği Sertifikası (PMP – Project Management Professional). Yakup KILIÇ Orman Yüksek Mühendisi
Öğr. Gör. MEHMET ALİ ZENGİN
Yönetim biçimi Cumhuriyet olan Türkiye Cumhuriyeti, Mustafa Kemal önderliğinde 1923'te kurulmuştur. Resmî dili Türkçe‘dir. Demokratik, laik, sosyal bir.
KKTC İçme Suyu Temin Projesi Dr. Tuğba Evrim MADEN Hidropolitik Uzmanı
I. TOPLAM GSYİH’DAKİ GELİŞMELER
COĞRAFYA PROJE ÖDEVİ ÖZGÜR SÖNMEZ 10/A Ulaşım Nedir ?
EGE AÇIKDENİZ YAT KULÜBÜ. Mega Yatlar ve geleneksel yelkenli tekneler aynı denizlerde farklı iki oluşumdur. EGE AÇIKDENİZ YAT KULÜBÜ.
EGE BÖLGES İ Ege Bölgesi, Türkiye'nin yedi co ğ rafi bölgesinden biridir. İ smini kıyısında oldu ğ u Ege Denizi'nden alır. Kıyı Ege.
RUSYA ENERJİ SEKTÖRÜNDE YATIRIMLAR Kasım 2013 A. Yağmur ÖZDEMİR Genel Md. Yrd. Yatırımlar ve Proje Finansman Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş.
TÜRK KÜLTÜRÜNÜ OLUŞTURAN UNSURLAR VE TÜRK KÜLTÜRÜ
AİLE İŞLETMELERİNDE ROLLER VE STATÜLER AİLE İŞLETMELERİNDE STATÜLER AİLE ÜYESİAİLE DIŞI Girişimci / Kurucu Veliaht Aile Bireyleri işgören Profesyonel Yönetici.
 Ülkemizdeki nüfusun sayısı ve nüfusla ilgili veriler yapılan nüfus sayımları ile elde edilir. Bu sayımlar sonucunda, toplam nüfus, nüfusun yaş gruplarına.
Türkiyedeki iklim çeşitleri Doğa Sever 10/F Coğrafya Performans.
Türkiye'de Nüfusun Dağılışı Türkiye'de, 1997 nüfus sayımına göre, km2 ye düşen ortalama nüfus yoğunluğu 81 kişidir. Ancak, ülkemizdeki coğrafi bölgeler,
A DRESE D AYALı N ÜFUS K AYıT S ISTEMI S ONUÇLARı, 2015.
TÜRK TARİHİ Anadolu'ya İlk Türk Akınları Malazgirt Savaşı
Turizm Herhangi bir amaç izlemek üzere insanların kendi konaklama yerleri dışında seyahat ve konaklamalarından meydana gelen olaylar,ilişkiler bütünüdür.
ÇERKEZKÖY TİCARET VE SANAYİ ODASI MESSE 2016 FUAR ve İŞ GEZİSİ ORGANİZASYONU NİSAN 2016.
SAĞLIK TURİZMİNDE ÖNEMLİ TIBBİ DESTİNASYONLAR 1. Sağlık Turizminde Öne Çıkan Destinasyonlar Global ölçekte değerlendirildiğinde son yılda bazı ülkelerin.
TÜRKİYE EKONOMİSİNİN SEKTÖREL DAĞILIMI
DÜNYADA SAĞLIK TURİZMİNE GENEL BAKIŞ Öğr.Grv. Dr. Funda AKDURAN.
SAĞLIK TURİZMİ VE HEMŞİRELİK
Hazırlayanlar: Nurettin Hakan YILDIZ Hamza ÇOLAK Yunus TAŞDEMİR KALİTE GÜVENCESİ VE STANDİZASYON.
ERDEMLİ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ TARIM ALANI.
GÜVENLE TAŞIYORUZ.
DOĞUŞ TEKNOLOJİ 20 Mart 2017 Bilkent Üniversitesi.
SUMMER Work and Travel Program 2012.
Şirketin kurucuları (Dietmar Hopp, Hans-Werner Hector, Hasso Plattner, Klaus Tschira and Claus Wellenreuther) şirketi ilk kurduklarında Imperial Kimyasal.
GELECEKTEKİ DÜNYAMIZ.
Yrd. Doç. Dr. Burcu Ilgaz Yıldırım Arş. Gör. Dr. Özlem Sökmen Gürçam
SAHİBİNDEN.COM ve HEPSİBURADA.COM
HAZIRLAYAN ve SUNAN Muhammed DÜNDAR
ÜLKEMİZ VE DÜNYA.
BOSNA HERSEK’TE YATIRIM FIRSATI
Ağahan Köse
DÜNYANIN GEZİLECEK YERLERİ
ADI :Kuzey Eftal SESLİOKUYUCU
SBEP ÜLKEMİZİN KAYNAKLARI TARIM
Bitkiler * Diğer taraftan sebzecilikte iklim elemanlarından özellikle ışık, sıcaklık, yağış ve rüzgar önemli etkiye sahiptir. * Sebzelerde kuvvetli.
Bu sorunlar neden çözülmeli?
«Tarımsal Eğitimin Adresi»
Türkiye’nin Alternatif Turizm SWOT Analizi -Tartışma-
Yayla Turizmi.
BÖLÜM 3 ÖĞRETMENLİK MESLEĞİ. BÖLÜM 3 ÖĞRETMENLİK MESLEĞİ.
TANTUR.
Ets tur.
THOMAS COOK TRAVEL.
PEGAS.
SETUR Setur, 1965 yılında, gümrükten muaf mağazaların ülkemizde faaliyet göstermesine olanak tanıyan kararın çıkarılması üzerine Koç Holding tarafından.
TUİ TUR OPERATÖRÜ.
Cube Organization Presents.
HLK 222 SOMUT OLMAYAN KÜLTÜREL MİRAS (SOKÜM) ve KORUMA YAKLAŞIMLARI
DÜNYANIIN YEDİ HARİKASI HAZIRLAYAN:EDANUR CERİTLİ NUMARA:
TT HOTELS SENSİMAR MARMARİS IMPERIAL ÇEVRE EĞİTİM VE BİLİNÇLENDİRME
4. ÜNİTE : ÜRETTİKLERİMİZ
2017 YILI SWISSÔTEL RESORT BODRUM BEACH MAVİ BAYRAK ÇEVRE EĞİTİM ve BİLİNÇLENDİRME ETKİNLİKLERİ DOSYASI Hazırlayan: Pınar Doker- Kalite Müdürü.
Dünyada ve Türkiye’de Su Ürünleri Üretimi
Akıllı kart teknolojisini Dünya’da ve Türkiye’de kurumsal harcamalar ve maaş dışı ödenekler alanında kullanan ilk şirket olan Multinet, bu kez okulları.
5. SINIF SOSYAL BİLGİLER 3. ÜNİTE: Bölgemizi Tanıyalım
YAT VE MARİNA İŞLETMELERİ
4. ÜNİTE : ÜRETTİKLERİMİZ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ turizm mevzuatı
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
TÜRKİYE BİLİMSEL VE TEKNİK ARAŞTIRMA KURUMU
Sayılarla Türkiye’de Atık Yönetimi
DEMOKRASİ YOLUNDA TÜRKİYE
Sunum transkripti:

DIANA

HAKKINDA… Temelleri 1977 yılında atılmış olan Diana Travel, Kuşadası'nda kurulmuştur. Tarihi ve doğal güzellikleriyle Türkiye’de turizm açısından önemli bir yeri olan ilçe Efes, Meryem Ana, Artemis Tapınağı, Didim, Milet ve Priene gibi birçok tarihi yapıya yakın konumda bulunan değerli bir liman olma özelliğine sahiptir.

Türkiye’ye charter uçuşlarının henüz başlamadığı yıllarda Kuşadası, bu tarihi yapılara yakın olan konumunun verdiği avantajı kullanarak, cruise gemilerinin en önemli duraklarından biri olmuş, hemen karşısında olan Samos Adası'nda kalan turistlerin feribotlarla günübirlik ziyaretlerinden faydalanılmıştır.

Diana Travel, Samos ve Kuşadası arasında feribot seferi yaparak ve bu yolla Kuşadası bölgesindeki tarihi yerleri görmeye gelen tur operatörü misafirlerine günübirlik çevre turları düzenleyerek iş dünyasına önemli bir adım atmıştır. İlk charter uçuşlarının İzmir Havalimanında başlaması, Türk turizm tarihine yön veren önemli gelişmelerden biri olmuştur.

Geçmişten Günümüze Faaliyetler 1977 yılında hizmet vermeye başlayan Diana Travel, 1998 yılına geldiğinde, turizmin diğer sahil kentlerinde, özellikle de Antalya bölgesinde hızlı gelişmesi sonucu şirket merkezini Antalya’ya taşımıştır.

Firma merkez ofisi Antalya’da olmak üzere İstanbul, Side, Beldibi, Alanya, Kuşadası, Marmaris, Bodrum ve Fethiye ile toplam 9 şubede ülkemizi ziyaret eden turistlere en yüksek profesyonellik standartlarında servis sağlamaktadır.

1979 Yılında, Paloma Hotels markasıyla otelcilik sektörüne adımını atan Diana Travel, günümüzde Side’de Sentido Perissia ve Paloma Oceana Resort, Belek’ te Paloma Grida Resort & Spa, Kemer’de Renaissance Antalya Beach Resort & Spa ve Sentido Sultan Beldibi, Kuşadasın’da Sentido Marina Suites, İzmir’de Paloma Pasha Resort ve Paloma Club Sultan olmak üzere 5 ve 4 yıldızlı delux resort otellerinin sahibi ve işletmecisidir.

38 Yıllık Tecrübe Turizm potansiyeli açısından önemli bir yere sahip olan Türkiye’de, kurum olarak daima en iyiyi hedefleyen Diana Travel, tatil yapmayı herkesin hakkı olarak görmekte ve adının temsil edildiği her yerde güvenilir ve aynı kalitede hizmet sunmaktadır.

1977 Yılından 2015 yılına kadar gelinen süreçte, Türk turizminin ilk beş firmasından biri olarak yaşamına devam eden Diana Travel, her yıl kendisi üzerinden Türkiye’ ye gelen 1.200.000’ in üzerinde ziyaretçiye, 130 araçlık son model otobüs filosu ve 3000’nin üzerinde çalışanı ile profesyonel standartlarda servis sağlamaktadır. Kurulduğu günden itibaren değişen dünyanın izlerini takip ederek 38 yılı geride bırakan Diana Travel, emin adımlarla yoluna devam etmektedir.

KAYNAKÇA !!! http://www.aktob.org.tr/pdf/PAKETTUR2013.pdf