Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Cube Organization Presents.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Cube Organization Presents."— Sunum transkripti:

1 Cube Organization Presents

2 Hakkımızda Faaliyet gösterdiğimiz hizmet sektörünün en büyük eksikliğinin kalifiye iş gücü olduğunun bilinciyle, ‘Aslolan insana verilen değerdir’ anlayışıyla yola çıktık. Kaliteli, zarif, modern-geleneksel misafirperverliğimiz ile geleceğin turizm anlayışını sektöre kazandırmak üzere 2003 yılından bu yana farklı alanlardaki tecrübelerimizle firmamızın temellerini oluşturduk.

3 Misyonumuz Turizm sektörünün geleceğinin şekillendirilmesinde modern ve geleneksel çalışmalarımız ile hem üst düzey bir turizm anlayışı kazandırmak, hem de ülke gelişimine katkıda bulunmak.

4 Vizyonumuz ‘Seyahatlerinize ve hayallerinize yatırım yapın’ sloganımıza uygun olarak gelecekteki yerimizi almak.

5 Cube Organizasyon Nedir?
Ulusal ve Uluslararası çeşitli etkinlik ve organizasyonlar, düğün, banket ve özel davetler planlamaktayız.

6 Cube Organizasyon Ne Yapar?
Şirket toplantıları, eğitim ve bayi toplantıları, lokal ve ulusal kongre organizasyonları, kurumsal gezi ve organizasyonlar, yurt içi ve yurt dışı bilet rezervasyonları sunduğumuz hizmetlerden sadece birkaçını oluşturmaktadır. Özel etkinlikler, seminerler, atölye çalışmaları, basın toplantıları, kurumsal seyahatler, motivasyon ve araştırma gezileri, ürün lansmanları, konserler, sergiler, temel atma ve açılış törenleri, arama konferansları, özel ilgi gruplarına yönelik özgün programlar bulunmaktadır.. Hizmet yelpazemiz; butik oteller, özel mekânlar, kültürel programlar, temalı geziler, şirket çalışanlarına özel iç ve dış mekan aktivitelerine kadar genişlemektedir. Lüks araç, tekne, helikopter ve uçak kiralama hizmetimiz de vardır.

7 Neden Cube Organizasyon?
Yönetim prensiplerimiz olan; iş ahlakı, şeffaflık, güvenilirlik, dürüstlük, profesyonellik ve kurumsal kimliğe bağlı kalarak, operasyon alanında yüksek düzeyde uzmanlık ve yaratıcılıkla hareket etmekteyiz. Birinci önceliğimiz olarak, detay ve verimliliğe özen göstermekteyiz İş ahlakına ve kaliteye verdiğimiz önem, iş ortaklarımızla başarılı bir şekilde ‘bir arada yaşamaya’, dürüstlüğe göstermiş olduğumuz özen, iş ortaklarımızın çıkarlarını ‘kendi çıkarlarımızın üstünde tutmaya’ ilke edinmiştir. Bununla birlikte yurtiçi ve yurtdışındaki iş ortaklarımızın, şirketimizi Türkiye'de uzun dönemli bir iş ortağı olarak görmesini sağlamaktadır.

8 Sonuç olarak Cube Organizasyon
Küresel boyutta tüm teknolojik, kültürel, sosyal ve ekonomik gelişmeleri sürekli takip eden, girişimci, dinamik, vizyon sahibi, bilgili, deneyimli kadrosu ile iş ortaklarının ve çözüm ortaklarının her türlü beklentilerine yaratıcı çözümler sunabilmek, bilgi ve deneyimlerini paylaşabilmek, vizyonlarını genişletebilmek adına bir araya gelmiş güçlü, enerji dolu ve güvenilir bir ailedir. Alım gücümüzle, deneyimlerimizle ve kendini işine adamış dinamik ve verimli ekibimizle desteklenen zengin kaynaklarımızla, Türkiye'nin en güvenilir, hizmet ve kalite odaklı etkinlik yönetimi şirketlerinden biri olmanın gururunu taşıyoruz.

9 Teşekkür ederiz.


"Cube Organization Presents." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları