Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

BOSNA HERSEK’TE YATIRIM FIRSATI

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "BOSNA HERSEK’TE YATIRIM FIRSATI"— Sunum transkripti:

1 BOSNA HERSEK’TE YATIRIM FIRSATI
PREFABRİK EVLER ÜRETİMİ

2 SEKTÖR HAKKINDA Bosna Hersek inşaat firmaları Avrupa, Yakın Doğu, Kuzey Afrika, Rusya ve Asya gibi önemli pazarlarda çalışmalarını yürütmektedirler. Geçtiğimiz yıllarda Bosna Hersek firmalarının inşaat çalışmaları %131 büyüme göstermiştir İnşaat sektörü söz konusu olduğunda Bosna Hersek her zaman başrollerde olmuştur. Tasarım, inşaat ve mühendisliğin yanı sıra yüksek kaliteli inşaat malzemesinin üretimine kadar her çeşit inşaat projelerinde Bosna Hersek firmaları iyi bir itibar kazanmıştır.

3 FİRMA HAKKINDA Seta İnzinjering inşaat firması 1996 yılında kuruldu. Zavidoviçi merkezli. Firmanın faaliyetleri arasında tasarım, mühendislik, denetleme ve diğer bütün inşaat işleri bulunmaktadır. Firma m2’lik alanda yer almaktadır. ISO 9001:2000 ve ISO 9001:2008 kalite standartları bulunmaktadır.

4 PROJE HAKKINDA Firma uzun yıllar sektör ve pazar tecrübesini kullanarak prefabrik evler üretimine başlamak istiyor, Stratejik ortak arayışı içerisinde, Başta Avrupa olmak üzere ihracat odaklı üretim yapılacak.

5 BOSNA HERSEK Avrupa’ya açılan bir kapı,
Türkiye ve birçok ülke ile serbest ticaret anlaşması, Düşük oranda kurumlar vergisi, Vize yok, Gümrük vergisi yok, Mülk edinme kolaylığı, Vasıflı iş gücü, Yatırımlarda 5 yıl boyunca destek, Türk yatırımcılarına öncelik, Sektörlere yönelik yatırım avantajları,

6 AMACIMIZ Bosna Hersek ile Türkiye arasında ekonomik, kültürel ve bilimsel çalışmaları dostluk çerçevesinde geliştirmek. PROJE İLETİŞİM Cenita Kocaman - BİGMEV Genel Sekreteri Cep: Edin İmamoviç - Proje Sorumlusu Cep:


"BOSNA HERSEK’TE YATIRIM FIRSATI" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları