Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

SETUR Setur, 1965 yılında, gümrükten muaf mağazaların ülkemizde faaliyet göstermesine olanak tanıyan kararın çıkarılması üzerine Koç Holding tarafından.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "SETUR Setur, 1965 yılında, gümrükten muaf mağazaların ülkemizde faaliyet göstermesine olanak tanıyan kararın çıkarılması üzerine Koç Holding tarafından."— Sunum transkripti:

1 SETUR Setur, 1965 yılında, gümrükten muaf mağazaların ülkemizde faaliyet göstermesine olanak tanıyan kararın çıkarılması üzerine Koç Holding tarafından kurulmuştur.

2 Duty free hizmetleri veren bir firma olarak faaliyetlerine başlayan Setur, günümüzde de bu alandaki çalışmalarını sürdürmektedir.

3 1960’lı yıllarda yalnızca gümrükten muaf mağazacılık hizmeti veren Setur Servis Turistik A.Ş 1970’li yılların başında Diners Club’in kurduğu Diners Fugazy Travel teşkilatının Türkiye temsilciliğini alarak turizm alanına adım atmış, bir yıl sonra “Setur World Travel” adını alarak çalışmalarına devam etmiştir.

4

5 1970’li yılların sonunda, ismi “Setur Seyahat Acentesi” olarak değiştirilerek turizm faaliyetlerine hız verilmiştir. Turizm alanında her türlü faaliyeti bünyesinde bulunduran Setur, dünya çapında elde ettiği başarılarla, Türkiye’nin ilk ve öncü turizm şirketlerinden biri haline gelmiştir.

6 Yurtiçi ve yurtdışına dönük tur operatörlüğü, uçak bilet satışı, kongre ve etkinlik organizasyonları ve sunulan yerel hizmetler, Setur’un turizm alanında verdiği hizmetlerin çatısını oluşturmaktadır.

7 Firma 2011 yılında Türkiye’nin en büyük online turizm portalı bookinturkey.com’u da bünyesine alarak, e-ticaret faaliyetlerine başlamıştır.

8 Setur, Türkiye2nin çeşitli noktalarında farklı turizm hizmetleri sunan seyahat acenteleri, sayıları 200’e yaklaşan yetkili ve sanal satış acenteleri, duty free mağazaları, 1500’e yakın deneyimli çalışanı ile ülke turizmine ve ekonomisine sağladığı katkının gururunu taşımaktadır.

9


"SETUR Setur, 1965 yılında, gümrükten muaf mağazaların ülkemizde faaliyet göstermesine olanak tanıyan kararın çıkarılması üzerine Koç Holding tarafından." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları