Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

GÜVENLE TAŞIYORUZ.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "GÜVENLE TAŞIYORUZ."— Sunum transkripti:

1 GÜVENLE TAŞIYORUZ

2 HAKKIMIZDA 2010 yılında bir aile firması olarak kurulduk. Dinamik, profesyonel, istikrarlı, güler yüzlü ve güvenilir ekibimiz ile hizmet verdiğimiz firmaların marka değerine güç katarak yolumuza devam etmekteyiz.

3 HİZMETLERİMİZ Öğrenci ve Personel Taşımacılığı
Okullara Özel Şehir İçi Tur ve Gezi Programları Okullara Özel Şehirler Arası Tur ve Gezi Programları   Transfer Hizmetleri VIP taşımacılık

4 Özel Okulların En Temel Çözüm Ortakları Servis Hizmetleri
ESV TURİZM; Eğitim öğretim yılı boyunca öğrencilerin sağlıklı ve güvenli bir şekilde taşıma hizmetini sağlayarak eğitimin tamamlayıcı bir unsuru olmayı görev bilmektedir. Hizmet kalitesini veli ve öğrenci memnuniyetini ilk sırada tutarak , marka değerine katkı sağlamaktadır.

5   KURUMSAL yapI

6 ARAÇLARIMIZ Kaliteli Araçlarla Güvenli Sürüş!
Araç filomuz piyasanın önde gelen güvenilir marka araçlarından oluşmaktadır. Filomuzda 5 yaşın üzerinde araç bulunmamaktadır. Güvenlik donanımları eksiksiz bir şekilde hazırlanan araçlarımızda, ABS ADL ASR GPS takip sistemleri mevcuttur.

7 GÜVENLİK Güvenlik En Temel Kaidemiz
Tüm koltuklarımızda bulunan dört nokta emniyet kemerleri ve öğrencilerimizin açamayacağı şekilde çalışan otomatik kapılarımız , özel tasarlanmış camlarımız güvenlik sistemimizin temel unsurlarıdır. Araçlarımızda bulunan, kurumsal telefonlarımız , gps araç takip sistemlerimiz ve tecrübeli rehber personelimiz ile okul yönetimi ve velilerimize hızlı ve kaliteli iletişim imkanı sağlarız.

8 SÜRÜCÜLERİMİZ Biz Birlikte Büyük ve Güçlü Bir Aileyiz!
Trafikte soğukkanlı,sakin ve sorumluluğunun bilincinde hareket eden sürücülerimiz , öğrencilerimizi okullarına ve evlerine en sağlıklı biçimde ulaştırmak için çalışırlar. Trafikteki algılama, yetenek ve becerilerin değerlendirildiği psikoteknik testlerinden geçerek güvenli sürüş teknikleri konusunda eğitim alırlar. Periyodik olarak kontrol edilen; adli sicil kayıtları, ehliyet gbt’leri ve sağlık raporları ile takip altında tutulurlar.

9 REHBERLERİMİZ Tebessümü Eksilmeyenlerimiz!
Her zaman tebessüm ve sıcaklıkları ile öğrencilerimizi karşılayan rehberlerimiz tüm yolculuk süresince çocuklarımızın en yakın yardımcılarıdırlar. Tüm rehberlerimiz düzenli olarak eğitimlerden geçerler.Sürüş esnasında araç içerisindeki düzeni ve huzuru sağlarlar. Dikkat dağıtabilecek her türlü gelişmeyi önleyebilecek tecrübededirler. Öğrencilerimiz araca bindikleri andan itibaren rehberlerimizin gözetimi altında güvenli ve sağlıklı bir yolculuk geçirirler.

10 KURUMSAL EĞİTİMLERİMİZ

11 Düzenli Olarak Uygulanan Eğitimlerimiz
Kurumsal iletişim Kriz yönetimi Profesyonel sürüş teknikleri Partner firmanın marka değerini yükseltmeye yönelik özel eğitimler ( her iki şirketin yönetim kurulu ile ortak olarak her yıl temmuz ayında planlama yapılarak ağustos ayı itibari ile başlayan stratejik eğitimlerdir. Çalışılan her okul için gizlilik ilkesi ile özel olarak yapılır.)

12 ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

13 Güçlü ve Kurumsal İletişim Ağı
ESV TURİZM olarak çözüm ortağımız ; Türkiye’ nin en güçlü gsm operatörü TURKCELL ile ihtiyaçlarımıza özel tasarlanmış kurumsal hatlar sayesinde tüm araç ve personelimizle hızlı ve kolay iletişim ağı, kaliteli ve kesintisiz hizmet vermenin gururunu yaşıyoruz.

14 Online Güvenli Takip Sistemi
“Çocuğum Güvende” ve “Sürücüm Kim” programları sayesinde ESV TURİZM - FİLOTÜRK işbirliği ile okul yönetimi ve veliler araçların trafik sırasındaki seyir kontrollerini akıllı telefonları, tabletleri ve bilgisayarlarından sağlayabilmektedirler. Okul içi servis büro hizmet alanlarında bu takip, hizmet süresince titizlikle yapılmaktadır.

15 ESV TURİZM olarak dünya devi BRİDGESTONE işbirliği ile kullandığımız emniyet lastikleri sayesinde ;
Sağlam yol tutuşu, Sorunsuz viraj alma, Güvenli sürüş, Dış etkenlere karşı duyarlılık ile emniyetli sürüş imkanı ve kalitesi sunmaktayız.

16 ŞEHİR İÇİ VE ŞEHİRLERARASI GEZİ PROGRAMLARI

17 ŞEHİR İÇİ VE ŞEHİRLERARASI GEZİ PROGRAMLARI
Eğitim ve öğretimin vazgeçilmez paydaşı olan yerinde ve görerek uygulamalı eğitimin bir parçası gezi programlarında ESV TURİZM şehir içi ve şehirlerarası gezi turlarıyla eğitim kurumlarının daha kaliteli hizmet vermesini sağladığı gibi kurumsal reklam çalışmalarına katkıda bulunur. Eğitim ve öğretim kurumlarında anlaşma dahilinde yıllık gezilerin planlama ve uygulamaları profesyonel olarak da yapılmaktadır.

18 HALKLA İLİŞKİLER HİZMETLERİ

19 HALKLA İLİŞKİLER HİZMETLERİ
Hizmet alanı içindeki her tür soruna hızlı ve çözümcül yaklaşımlarda bulunarak memnuniyet seviyesi en üst düzeyde tutulmaktadır. Her yıl düzenli olarak yapılan anketlerle kontrol edilen memnuniyet seviyesi %98 in altına düşmemektedir. Bu memnuniyet gücü ve servis ağı sayesinde firmamız, okul kayıt oranlarına gözle görülür ölçüde katkı sağlamaktadır.

20   REFERANSLARIMIZ

21 REFERANSLARIMIZ

22 Adres: Eyüp Sultan Bulvarı No:54 Eyüp/İSTANBUL
İletişim Ofisi: Adres: Eyüp Sultan Bulvarı No:54 Eyüp/İSTANBUL Tel:  (0850) pbx GSM:  (0541)


"GÜVENLE TAŞIYORUZ." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları