17 KASIM 2017 SIRHA İSTANBUL KASIM 2017 ISTANBUL KONGRE MERKEZİ

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
B. HUKUK ALANINDAKİ İNKILAPLAR Türkiye’de Anayasalar 1921 Anayasası 1.İnönü Savaşı’ndan sonra yeni Türk devletine işlerlik kazandırmak amacıyla 20 Ocak.
Advertisements

“ UFRS İLE UYUMLU FİNANSAL RAPORLAMA ÜZERİNE BAZI GÖZLEMLER: TÜRK VE AVRUPA SİGORTA ŞİRKETLERİ ” Dr. Can Öztürk 1 Ankara, 6-7 Haziran.
Maliye Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı Operasyonel Planlama Stratejik Yönetim Dairesi.
Ulusal Yayınların Stratejik Önemi Prof. Dr. Çetin Erol Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji AD YÖK Genel Kurul Üyesi.
UNI-SET Toplantı Notları
COĞRAFYA PROJE ÖDEVİ ÖZGÜR SÖNMEZ 10/A Ulaşım Nedir ?
Eğitim Kültür Alanında İnkılaplar 11.Milli Eğitim Tevhid-i Tedrisat(Öğretim Birliği Kanunu) ve Medreselerin Kaldırılması: (3 Mart 1924) Osmanlı Devleti’nin.
Diyarbakır İli Tekstil ve Hazır Giyim Sektörü Küme Yol Haritasının Oluşturulması Projesi Diyarbakır.
Etkinliğe 300 kişinin katılımı hedeflenmektedir. Katılımcı detayı aşağıdaki gibi beklenmektedir. Katılım düzeyi olarak Kamu kurumlarının ilgili Genel.
AİLE İŞLETMELERİNDE ROLLER VE STATÜLER AİLE İŞLETMELERİNDE STATÜLER AİLE ÜYESİAİLE DIŞI Girişimci / Kurucu Veliaht Aile Bireyleri işgören Profesyonel Yönetici.
Almanca Tercüme Hizmetleriyle Mükemmel bir Deneyim Yaşayın.
Profesyonel bir Çevirmen Olmak İster misiniz? Öyleyse bu yazıyı mutlaka okuyun.
KÖK  Kök bitkinin toprağın altında kalan kısmıdır.Aynı zamanda bitkinin toprağa bağlanmasını ve toprakta ki su ve mineralleri alarak bitkinin yaşamasını.
Filiz DİKİCİ Psikolojik Danışman ÜSTÜN ZEKALILAR.
KENDİMİZİ TANIMAK MESLEKLERİ TANIMAK MESLEK SEÇİMİNİN ÖNEMİ SEÇMEK İSTEDİĞİM MESLEKLER HAKKINDA NERELERDEN BİLGİ ALABİLİRİM.
SAKARYA ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ AD-SOYAD: GİZEM YENİLMEZ ÖDEV KONUSU: DOPİNG ve TÜRKİYE’DEKİ DOPİNG OLAYLARI.
ÇERKEZKÖY TİCARET VE SANAYİ ODASI MESSE 2016 FUAR ve İŞ GEZİSİ ORGANİZASYONU NİSAN 2016.
SAĞLIK TURİZMİNDE ÖNEMLİ TIBBİ DESTİNASYONLAR 1. Sağlık Turizminde Öne Çıkan Destinasyonlar Global ölçekte değerlendirildiğinde son yılda bazı ülkelerin.
TÜRKİYE EKONOMİSİNİN SEKTÖREL DAĞILIMI
YAZI TÜRLERİ GURBET DUYMUŞ
SAĞLIK TURİZMİ VE HEMŞİRELİK
Bayramlarımız Hikmet SIRMA.
İŞLETMELER Yapılan araştırmalara göre ilk üç sıradadır. Salça, domatesli ürünler ve ketçap pazarının lider markasıdır. Gıda üretiminde ve dağıtımında.
COĞRAFYA PERFORMANS ÖDEVİ
İhracat Teşvikleri. Türkiye’de İthalat ve İhracat Katma Değerli Üretime Geçiş İhracatçıya Sağlanan Devlet Yardımları.
HAZIRLAYANLAR SEDA NUR GÖK KEMAL ŞAHİN. AÇILIMI Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Türkiye’de bilim ve teknolojiyi teşvik etme Yönlendirme.
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü
GÜVENLE TAŞIYORUZ.
TÜM MOTORLU TAŞIYICILAR KARŞILIKLI SİGORTA KOOPERATİFİ
Güncel Teşvik Bilgilendirme Sunumu HİZMET İHRACAT DESTEKLERİ
İHRACAT DESTEK PROGRAMLARI
SUMMER Work and Travel Program 2012.
Şirketin kurucuları (Dietmar Hopp, Hans-Werner Hector, Hasso Plattner, Klaus Tschira and Claus Wellenreuther) şirketi ilk kurduklarında Imperial Kimyasal.
Hazırlayan ve Sunan Ayşegül ARSLAN
Betül GÜLER
ULUSLARARASI KULUÇKA MERKEZİ ve HIZLANDIRICI DESTEK PROGRAMI
SAHİBİNDEN.COM ve HEPSİBURADA.COM
HAZIRLAYAN ve SUNAN Muhammed DÜNDAR
İNTERNET TEKNOLOJİLERİ
Uluslararası Pazarlama Araştırması
T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük TÜRK DIŞ POLİTİKASI
NİĞDE ZÜBEYDE HANIM SAĞLIK YÜKSEKOKULUNA HOŞGELDİNİZ
BOSNA HERSEK’TE YATIRIM FIRSATI
Ağahan Köse
TARİHTE EUROVISION NUR GÜLER
ULUSAL MESLEKİ BİLGİ SİSTEMİ
Parametrik Olmayan İstatistik
Parametrik Olmayan İstatistik
İhracat Genel Müdürlüğü
SAĞLIK HİZMETLERİ ARZI
Türkiye’nin Alternatif Turizm SWOT Analizi -Tartışma-
SHB-419 DAYANIŞMA MODELLERİ KUŞAK KAVRAMI VE KUŞAK SINIFLAMALARI DOÇ
Prof Dr. Hakan Kahyaoğlu
ABD İÇ GİYİM PAZARI Kaynak: statısta.
MEDYA İlk Sürüşümüzü Gerçekleştirdik YTU Racing Basın Bülteni
3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ
KÜTÜPHAN-E TÜRKİYE PROJESİ
HOŞ GELDİNİZ.
Dr. Abdullah Emili Rechtsanwalt Avukat
Akıllı kart teknolojisini Dünya’da ve Türkiye’de kurumsal harcamalar ve maaş dışı ödenekler alanında kullanan ilk şirket olan Multinet, bu kez okulları.
Türkiye’de Küçük ve Orta Boy İşletmeler
HİZMET SEKTÖRLERİNE YÖNELİK MEVCUT DESTEKLER ve UYGULAMAYA KONULAN
NMSG-86: Simulation Interoperability
Aylık Ton Regenere Elyaf Aylık Ton Regenere Open End İplik
seyahat zeyno zeyno seyahat
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİNE HOŞGELDİNİZ
SHB-221 TÜRKİYE’NİN TOPLUMSAL VE EKONOMİK YAPISI
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Eşleştirme Programı World Wide Mating Service (WMS)
Sayılarla Türkiye’de Atık Yönetimi
Sunum transkripti:

17 KASIM 2017 SIRHA İSTANBUL 16-18 KASIM 2017 ISTANBUL KONGRE MERKEZİ DÜNYA PASTACILIK KUPASI 2017 tÜRKİYE milli seçmelerİ

Dünya Pasta Şefleri Şampiyonası G. Paillasson tarafından başlatılmıştır Pasta şeflerinin olimpik oyunları 60 ülkede ulusal, uluslararası ve kıtasal seçmeler 1989’dan beri Asrın seçilmiş en iyi şefi 50 seneden fazla 3 Michelin yıldızlı

2 Senelik bir süreç

Pastacılık Dünya Kupası Türkiye’de 2015’ten beri Türk Pasta Şeflerinin dünyaya açılan kapısı Kazanan şefler: 2015 Feray Aydoğdu – Fairmont Hotel 2015 Levent Aygün – Four Seasons Hotel Avrupa Finalde Gürcan Gülmez – 17. oldu Avrupa Finalde Mutlu Şevket Yılmaz – 15. oldu

Pastacılık Dünya Kupası’nda Sponsor Olmanın Avantajları Pasta şeflerine ve profesyonellere direkt ulaşma fırsatı Markanız için benzersiz bir görünüm elde etme şansı Gastronomi sektöründeki varlığınıza değer katmak Markanızı ulusal ve uluslararası alanda tanıtmak

Ana Sponsor – 25.800 € Marka ve logo kullanım hakkı Üniforma logo Marka ve logo kullanım hakkı Yarışma esnasında ürün yerleştirme hakkı Yarışmacıların mutfaklarında, jüri masasında, sahnede, VIP lounge’da Sahnede görünürlük Üniforma logo, mutfak duvarı logo, backdrop’ta logo, TV’de kalıcı logo, video gösterme hakkı, VIP lounge’ta logo Ödül töreni Logosunuz backdropta, firma temsilcisi ile röportaj, firma temsilcisine sahnede ödül verme hakkı Diğer görünürlük VIP davetiye ana kapak ve arkasında logo, basın bülteninde logo, yarışma internet sitesinde logo VIP alana giriş ve 600 adet VIP davetiye VIP lounge’ta 12m2’lik stant Stand kiralamada %10 indirim Ayrıntıları excel’de bulabilirsiniz . Mutfak duvarı logo Ürünleriniz jüri masasında Arka fon logo

Partner – 12.800 € VIP alana giriş ve 200 adet VIP davetiye Arka fon logo Marka ve logo kullanım hakkı Yarışma esnasında ürün yerleştirme hakkı 2 yerde Sahnede görünürlük Backdrop’ta logo, TV’de logo, video gösterme hakkı, VIP lounge’ta logo Ödül töreni Firma temsilcisine sahnede yer alma hakkı Diğer görünürlük VIP davetiyede logonuz, basın bülteninde logo, yarışma internet sitesinde logo VIP alana giriş ve 200 adet VIP davetiye «Pazar Yeri'nde» 12 m2'lik stant Stant kiralamada %10 indirim Ürününüz yarışmacının mutfağında Ürününüz jüri masasında Excelde ayrıntılıdır.

Supplier – 5.200 € Marka ve logo kullanım hakkı Yarışma esnasında ürün yerleştirme hakkı 1 yerde Sahnede görünürlük TV’de logo, VIP lounge’ta logo Ödül töreni Firma temsilcisine sahnede yer alma hakkı Diğer görünürlük VIP davetiyede logonuz, basın bülteninde logo, yarışma internet sitesinde logo VIP alana giriş ve 50 adet VIP davetiye «Pazar Yeri'nde» 12 m2'lik stant Stant kiralamada %10 indirim Firma temsilciniz sahnede Ürününüz yarışmacının mutfağında Ayrıntıları excel’de bulabilirsiniz