E-YEDEKLEME.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Bir asistanın, asistanlık dönemimdeki bilgilerinin sistem üzerinden takibinin yapılmasını sağlamak.
Advertisements

Dosya Yönetimi Dosya, Klasör ve Sürücüler HÜSEYİN ALİOSMANOĞLU.
YEDEKLEME NEDIR? Gülşen Güler. YEDEKLEME NEDIR? Yedekleme, en genel anlamıyla, bir bilgisayar sistemini işlevsel kılan temel birimlerin, üzerinde çalışan.
SUNUCU İŞLETİM SİSTEMİ Öğr. Gör. Ümit ATİLA.  1980’li yıllardan günümüze geldikçe, bilgi toplumuna yönelişte teknolojik rota, telekomünikasyon ve iletişim.
DONANIM VE YAZILIM.
Altı Uygulama Ayakkabısı
NEURON İL SAĞLIK SİSTEMİ Neuron City Health Information System Uludağ Bilişim.
TLS/SSL BILGI İŞLEM ORGANIZASYONU BERKE ÖMEROĞLU
İŞLETİM SİSTEMLERİ ISE 206 DR. TUĞRUL TAŞCI. Dersin Amacı Bilgisayar sistemlerinin temel organizasyonunu tanımak İşletim sistemlerinin ana bileşenlerini.
E-YEDEKLEMELİ SAKLAMA. E-Yedeklemeli Saklama E-Faturalarınız ve e-arşiv faturalarınız EDM e-fatura sistemine kaydolmanız ile beraber sistem üzerinden.
PROXY SERVER Eren AKGÜL Proxy Server  Vekil sunucu veya yetkili sunucu, internete erişim sırasında kullanılan bir ara sunucudur. Adanmış.
Turgutlu Meslek Yüksek Okulu Bilgisayar Programcılığı Öğr.Gör.Ali Osman GÖKCAN Sunucu İşletim Sistemleri-3.
İnternetin Güvenli Kullanımı ve Sosyal Ağlar
BİLGİSAYARINIZA E-İMZA ÜRETİMİ İÇİN
Doküman Yönetİm (DYS) Sİstemİ
İnternet Nedir Bilgisayar Ağları Ağ Çeşitleri
E-MUTABAKAT SUNUM.
Mobil Uygulama Entegrasyonu İle
İŞLETİM SİSTEMİ İşletim Sistemi Nedir İşletim Sisteminin Görevleri
MUTABAKAT SÜREÇLERİNİZDE
İnternet'e Bağlanmak İçin Neler Gereklidir?
BEYANNAME YÖNETİM SİSTEMİ
EBSCOhost ile Arama Hatırlatmaları Oluşturma
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ VE YAZILIM DERSİ
Açık Bulut Nedir ? Neden Açık Bulut ?
MUHASEBE YEDEKLEME.
İŞLETİM SİSTEMLERİ ISE 206 Dr. Tuğrul TAŞCI.
YAZILIM KURULUMU VE YÖNETİMİ
ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ SOSYAL HİZMET BÖLÜMÜ
E-posta Forum Sohbet Sesli Görüntülü Konferans
MUHASEBE YEDEKLEME.
HAZIRLAYAN SEDA KALKANDELEN
BİLSEM NEDİR? “Bilim ve Sanat Merkezi, okul öncesi eğitim, ilkokul, ortaokul ve lise çağındaki özel yetenekli öğrencilerin bireysel yeteneklerinin farkında.
Çiğdem ÇOBAN Bilgisayar Mühendisi
BİLGİSAYAR ÇEŞİTLERİ.
E-FATURA E-ARŞİV E-DEFTER E-İMZA KEP E-BİLET E-BORDRO E-YEDEKLEME
Uçak Bileti Değiştirme
İŞLETİM SİSTEMİ İşletim Sistemi Nedir İşletim Sisteminin Görevleri
Ağ İşletim Sistemleri Öğr. Gör. Arif DAŞ.
Bilgi ve İletişim Teknolojileri
BULUT BİLİŞİM ( CLOUD COMPUTING)
RESİM VE RESİM DÜZENLEME İŞLEMLERİ
Dilek YURTSEVEN Ezgi Arzu GÜNEŞ
STORAGE BÜŞRA KARADENİZ
E-DEVLET AŞKIN KAYA
OZAN TABAKOĞLU
Sunucu Çeşitleri Mehmet Ali Uluekmekçi.
My EBSCOhost Kişisel Klasörünün Kullanımı
E-posta Forum Sohbet Sesli Görüntülü Konferans
İletişim Araştırma İşbirliği
Dosya, Klasör ve Sürücüler
İŞLETİM SİSTEMLERİ Bilişim Teknolojileri Araçlarında
BİLGİ GÜVENLİĞİ Şifreleme
Erdem Danyer 1,2* , N.Gamze YÖRÜK 2
Bilgisayarlara komut verme Remzi ÖZ
Temel Bilgisayar Bilgileri
İnternetin Güvenli Kullanımı ve Sosyal Ağlar
Arkman Bilet 9L Arkman Cari Hesap 9L

Yükseköğretim Kurulu Bilgi İşlem Daire Başkanlığı
SUNUM PLANI Neden Dinamik Bölüm Web Sitesi ? Sistemin Özellikleri Akademisyen Modülü Ders Modülü Öğrenci Modülü İçerik Modülü Takvim Modülü Duyuru Modülü.
Bilgisayar Bilimi Koşullu Durumlar.
ELEKTRONİK BETON İZLEME SİSTEMİ EĞİTİMİ
Bilgi Teknolojileri Hafta 01
Yasal Çerçeve Yapılan Çalışmalar Yapılması Gereken Çalışmalar
Bilgehan Arslan, Süreyya Gülnar
Nedir? E-lmas üniversite bünyesinde çalışan bir laboratuvar için tüm analiz süreçleri kayıt altına alan ve raporlayan bir yazılımdır. Çok kullanıcılı ve.
Bilişim Güvenliği: Güvenli Hesaplama
Bellek içi raporlama sistemleri için denormalizasyon uygulaması
Sunum transkripti:

E-YEDEKLEME

E-Yedekleme EDM e-yedekleme hizmeti ile muhasebenizi tüm veri tabanları ile birlikte güvenli bir şekilde yedekleyebilirsiniz. E-Defterlerinizi de İstanbul ve Ankara yedeklemeli olarak 10 yıl boyunca saklayabilirsiniz. Üstelik tek kullanıcı adı, tek şifre ile online erişim.

Anında & Verimli İsteğinize göre online incremental ya da ayarlanmış zamanlı yedekleme sağlar. Yüksek güvenlikli ve ISO sertifikalı sunucularda, İstanbul ve Ankara Yedekli olarak saklanır. %98 depository arşiv metoduyla yüksek sıkıştırma ve hızlı mobil erişim sağlar. Kötü amaçlı kullanımlar için silinemez içerik özelliği vardır.

Basit & Verimli Sizi ihtiyacınız olmayan kapasite için bedel ödemek zorunda bırakmaz. e-Yedekleme, ihtiyacınız kadar yedekleme sağlar. Şirket belgeleriniz yanı sıra dilediğiniz kişisel belgelerinizi de yedekleyebilirsiniz. Basit ara yüz ve basit kullanımlıdır. 7/24 Kesintisiz hizmet ile desteklenir.

Üstün Şifreleme 3DS 32 bit şifreleme Bilgileriniz yedekleme için aktarılmadan önce en güçlü şifreleme algoritmaları ile korunmaya başlar. SSL Şifreleme ile transfer güvenliği Her bilgi aktarımı sırasında SSL ile şifrelenerek aktarılır. Bu sayede her türlü tehlikeye karşı, yüksek güvenlikli aktarım sağlanır Sunucu Güvenliği Data center da tutulan tüm bilgiler opsiyonel olarak şifrelenerek saklanabilir.

Tam Otomatik Otomatik Çalışma Otomatik Yedekleme E-Posta Bildirim Sizin programı çalıştırmanıza gerek yok, bilgisayar açıldığı zaman otomatik olarak program da açılacaktır. Otomatik Yedekleme Programın yedekleme yapması gerektiği zaman sizin işlem yapmanıza gerek yoktur. Yedekleme işlemi otomatik başlar ve tamamlanır. E-Posta Bildirim Program siz hiçbir şey yapmadan otomatik olarak yedeklemeyi yapar ve sonrasında size e-posta ile bildirim gönderir

Dosya Düzeyinde Yedekleme ve Kurtarma 360 Derece Dosya Düzeyinde Yedekleme ve Kurtarma Sadece belirlediğiniz dosya veya dokümanlarınızı otomatik olarak yedekleyin System State Yedekleme System State veya tüm sistem imajı geri alma özelliği sayesinde donanım değişikliklerinde sorun yaşamayın SQL Server Yedekleme MS SQL Server veri tabanının otomatik olarak belirlenmiş tarihlerde veya manuel olarak yedekleyin Exchange Yedekleme MS Exchange mail bilgileri de dahil.

Kolay Arama  Filtreleyeceğiniz dosyaları seçin  Seçili tüm dosyaları  Sadece belli tip dosyaları  Belli tip haricindeki dosyaları  Boş klasörleri  Sadece seçili günden önce değişenleri  Belirli tarih aralarında değişenleri  Belirli boyut üzerindeki dosyaları  Gizli klasörleri ve sistem dosyaları

Kolay İşleyiş Müşteri için sistemde müşteri kullanıcısı tanımı yapılır. Yedeklenecek sisteme muhasebe yedekleme yazılımı yüklenir. Müşteri sistemleri üzerinden, kullanıcı ile giriş yapıldığında, yedek alma ve yedekten dönme etkinleştirilir. Yedekleme planı oluşturulur (Değişenler, Tümü, Tamamı ve Anlık, Günlük, Aylık gibi) Müşteri, Web Erişim Ara yüzü aracılığı ile dilediği yerden dosyalarına erişim sağlar.

Sertifikalarımız

Sertifikalarımız

Teşekkürler www.edmbilisim.com.tr