Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Uçak Bileti Değiştirme

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Uçak Bileti Değiştirme"— Sunum transkripti:

1 Uçak Bileti Değiştirme
Kullanım Kılavuzu Uçak Bileti Değiştirme Ekim, 2017

2 Seyahat Sayfası _______
Uçuşunuzu değiştirmeniz gerekiyorsa: Seyahat sayfanıza giderek “Değişikilik Talep Et” düğmesinin olup olmadığını kontrol edin. Şayet “Değişiklik Talep Et” düğmesi varsa biletinizi online olarak değiştirmenize izin verilir. “Değişiklik Talep Et” düğmesine tıkladığınızda Uçuş Seçim Sayfasına yönlendirilirsiniz.

3 Uçuş seçim sayfası _______
Bu sayfada biletinizi değiştirebileceğiniz diğer uçuşları görebilirsiniz. Değiştirmek istediğiniz uçuşu buradan seçin. Uçuşunuzu seçtikten sonra “yeni uçuş ara” düğmesini tıklayın.

4 Tarih seçme sayfası _______
Uçuşunuzu seçtikten sonra yeni bir tarih seçebilirsiniz. Ayrıca aynı gün içinde uçuş değişikliği yapabilirsiniz. Yeni uçuş tarihinizi seçtikten sonra şimdi yeni uçuşunuzu seçebilirsiniz.

5 Sonuç sayfası _______ Bu sayfada size orijinal olarak rezervasyonunu yapmış olduğunuz uçuş gösterilir. Orijinal uçuşunuzun alt bölümünden yenisini seçebilirsiniz.

6 Bilet Değişiminizi Sonuçlandırın _______
Neredeyse bitirdiniz! Oldukça kolaydı! Tüm detayları bir kez daha kontrol edin. Bilet değiştirme masrafı: Bilet ücreti koşullarına bağlı olarak hava yolu şirketinin koyduğu ceza ve bilet ücret farkını gösterir. Eğer tüm detaylar doğru ise “değiştir” düğmesine tıklayın. Bitti! Uçuşunuz değiştirildi!

7 Seyahat sayfası _______
Değiştirilmiş uçuşunuzla ilgili tüm bilgiler burada bulabilirsiniz.

8 E-posta bileti _______

9 SSS _______ Uçuşumu ve kabin sınıfımı değiştirebilir miyim?
Hayır. Aynı kabin sınıfı, aynı rota, aynı hava yolu şirketi ve aynı ücret tipi olması şartıyla bilet değişikliği yapabilirsiniz. Uçuşumu değiştirdiğimde onaylama özelliği mevcut mudur? Hayır, henüz değil. Ücretler nelerdir? Müşteri veya seyahat danışmanı tarafından Online olarak yapılan uçuş bileti değişikliklerinde çevrim dışı ücretleri uygulanır. Uçuşumu istediğim herhangi bir zamanda değiştirebilir miyim? Hayır. Uçuşunuzdan en az 2 saat öncesine kadar değişik yapabilirsiniz. Eğer uçuşunuz için giriş yaptıysanız hava yolu şirketi değişiklik yapmanıza izin vermeyebilir. Böylesi bir durumda, Müşteri Hizmetleriyle veya hava yolu firmasıyla doğrudan irtibata geçebilirsiniz. Şayet orijinal rezervasyon mobil, managerim veya seyahat danışmanı aracılığıyla gerçekleştirildiyse site üzerinden değişiklik yapabilir miyim? Evet, Bu kanallar üzerinden yapılmış olan rezervasyonlar site üzerinden bilet değişikliği yapabilir.

10 SSS _______ Uçuş biletimi cep telefonu üzerinden değiştirebilir miyim?
Evet, Mobil site üzerinden değiştirebilirsiniz fakat Uygulama üzerinden henüz bu değişikliği yapamazsınız. Seyahat uçuş biletimin değiştirmeye uygun olduğunu nereden bilebilirim? Şayet “Değişiklik Talep Et” düğmesini görebiliyorsanız değişiklik yapabilirsiniz. Uçuş biletimi kaç defa değiştirebilirim? Bu hava yolu şirketine göre farklılık gösterebilir. Mümkün olduğunda uçuş bileti değişikliği önerilir. Uçuş biletini değiştirmek için hangi ödeme yöntemi kullanılır? İlk rezervasyonunuzu yaparken kullandığınız ödeme yöntemini kullanırız. Farklı bir ödeme yöntemi veya bir kullanımlık kredi kartları desteklenmemektedir.

11 SSS _______ Uçuş bileti değişikliği için uygulanan herhangi bir Seyahat Politikası mevcut mudur? Şu an için değil, buna rağmen uçuşunuz aynı kabin sınıfıyla sınırlıdır. Örneğin; Eğer biletinizi ekonomi sınıfı olarak aldıysanız sadece ekonomi sınıfındaki bir biletle değiştirebilirsiniz. Bilet değişikliği sırasında farklı bir koltuk seçebilir miyim? Hayır, oturacağınız koltuğu görüntüleyemezsiniz fakat yolcu profilinde var olan tercihleriniz koltuk seçimi yapılırken dikkate alınır. İndirimler bilet değişikliği sırasında hesaplanır mı? Hayır, indirimler sadece ilk rezervasyonunuzu yaptığınızda hesaplanır. Sınırlamalar: Bilet değişikliği, birden çok taşıyıcı olduğunda, birden çok yolcu olduğunda veya birden çok çok varış noktası olduğunda desteklenmemektedir. Ayrıca indirimli hava yolu veya ekstra servisin dahil olduğu rezervasyonlarda da desteklenmemektedir. Bu durumlarda yardım almak için Müşteri Hizmetlerine yönlendirilirsiniz.

12 TEŞEKKÜRLER


"Uçak Bileti Değiştirme" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları