Hazırlayanlar: Nurettin Hakan YILDIZ Hamza ÇOLAK Yunus TAŞDEMİR KALİTE GÜVENCESİ VE STANDİZASYON.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Samsung (Korece: 삼성 그룹, Samseong Geurup) Lee Byung- Chul tarafından, 1938 yılında kurulmuş olan Güney Kore merkezli bir şirkettir. Yönetim Kurulu Başkanı.
Advertisements

28 Nisan 2014 EDİRNE Prof. Dr. Naim SAĞLAM Fırat Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi Su Ürünleri Yetiştiriciliği Bölümü 23119, Elazığ.
ÖNCÜ SALÇA yılında Gaziantep'in yerli halkından rahmetli İbrahim Halil Kozlu ve 5 oğlunun (Fahrettin, Hasan, Mustafa, M. Hanifi ve Bilal Kozlu)
Öğr. Gör. MEHMET ALİ ZENGİN
Enerji Taşımacılığı Erce Mola Şehit Kaya Aldoğan Anadolu Lisesi.
UNI-SET Toplantı Notları
T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü
Türk Müşavir Mühendisler ve Mimarlar Birliği 11. Teknik Müşavirlik Kongresi Etkili Süreç Yönetimi ve Teknoloji Yönetim Yeteneği Dr. Ahmet Tunçay 28 Nisan.
KIRSAL KALKINMA EYLEM PLANI ( )
BALSA MOBİLYA. DOĞTAŞ  Hacı Ali Doğanın 1972 de ‘Doğan Mobilya’yı kurması ile başlıyor.  Hızlı gelişimi sayesinde 1993’te Arnavutluk’a ihracatını yaptı.
Müşteri memnuniyetinin artırılmasına yönelik olarak kalite yönetim sisteminin kurulması ve geliştirilmesi konusunda rehberlik eden ve ISO tarafından yayınlanmış.
SUNUCU İŞLETİM SİSTEMİ Öğr. Gör. Ümit ATİLA.  1980’li yıllardan günümüze geldikçe, bilgi toplumuna yönelişte teknolojik rota, telekomünikasyon ve iletişim.
E- Pazarlama Nedir? Pazarlama, bir ürünün tüketici tarafından bilinmesi, talep edilmesi ve alınmasını sağlayan, bu çerçevede, birçok bileşeni bulunan planlanmış.
ERASMUS+ GENÇL İ K KA2 İ L SOSYAL ETÜT VE PROJE MÜDÜRLÜ Ğ Ü.
ÖĞRENCİ GÖZÜYLE BOLOGNA SÜRECİ KAPANIŞ ve DEĞERLENDİRME TOPLANTISI 16 HAZİRAN 2009,ANKARA SULTAN GÜROL BOLOGNA ULUSAL TAKIMI ÖĞRENCİ TEMSİLCİSİ
ÖĞRETİM TEKNOLOJİLERİ VE MATERYAL TASARIMI SKOOOL TANITIMI VE SUNUMU 05 Şubat 2016.
TÜRKİYE EKONOMİSİNİN SEKTÖREL DAĞILIMI
Seyhan Havzası Sektörel Su Tahsis Planı Hazırlanması Projesi Seyhan Havzası Sektörel Su Tahsis Planı Hazırlanması Projesi 3. Yönlendirme Komitesi Toplantısı.
Copyright © Küresel Yazılım. All rights reserved. PROFESYONELLER, KÜÇÜK İŞLETMELER, MARKALAR VE KAMU KURULUŞLARI İÇİN İŞGÜCÜNÜ ARTIRMAYI HEDEFLER.
70 adet ulusal ve yerel LPG şirketinin olduğu tüplügaz pazarında, ev tüpü satışlarında yerel rekabet avantajı sağlamak ve bayi motivasyonunu arttırmak.
ERDEMLİ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ TARIM ALANI.
KYS KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ. 2 İçerik Kalite Nedir? ISO 9001:2000 Hakkında Genel Bilgi Kalite Politikamız Kalite Hedefimiz KYS nin Şirketimizde.
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü
TARİHÇESİ 1868 yılında Jamsetji Tata tarafından Mumbai’de kurulmuş ve 1992 yılından bu yana Ratan Tata yürütmektedir. Tata Motors Limited bir Hint çok.
İHRACAT DESTEK PROGRAMLARI
34 yıl önce kurulduk.. 34 yıl önce kurulduk. Üretim, ihracat ve istihdam rakamları ile aydınlatma sektöründe Türkiye’nin en büyük üreticilerinden biriyiz.
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü
Güncel Teşvik Bilgilendirme Sunumu
1868 yılında Jamsetji Tata tarafından kuruldu.
ERP YAZILIMLARI ERKAN KARATAŞ
Hazırlayan: Mehmet özdemirler
Birim Bilgi Teknolojileri Tic.A.Ş.
Hazırlayan : Recep Gürkan TINÇ n.ö
Tata Motors Limited Hazırlayan: Recep Gürkan TINÇ NO :
YATIRIMLARDA DEVLET YARDIMLARI
BOSNA HERSEK’TE YATIRIM FIRSATI
ISO 9001:2015 standardı – 5. Maddenin Tanıtımı
HAZIRLAYAN MUHAMMED YAYLA
COĞRAFİ İŞARET DENETİMİ
Hedef Pazar Çin Vodafone Yarına Hazır İhracatçı
İhracat Genel Müdürlüğü
Tıbbi bitkilerin kültürünün yapılmasının faydaları
Pazarlama Yönetimi Doç. Dr. Hayrettin ZENGİN.
Bu sorunlar neden çözülmeli?
«Tarımsal Eğitimin Adresi»
Aşağıdaki kavramları açıklayınız
SETUR Setur, 1965 yılında, gümrükten muaf mağazaların ülkemizde faaliyet göstermesine olanak tanıyan kararın çıkarılması üzerine Koç Holding tarafından.
DIANA.
ÖĞRETİM TEKNOLOJİLERİ VE MATERYAL TASARIMI
GÖRSEL SANATLAR DERSİ.
ISO 9001:2015 standardı – 5. Maddenin Tanıtımı
ÇEVRE EĞİTİM VE BİLİNÇLENDİRME

Hakkında Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi 2 Ekim 1979 yılında Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'ne bağlı olarak kurulmuştur. Ülkemizde nitelikli.
İlk hastanesi 1991 yılında kurulan Acıbadem Sağlık Grubu, bünyesinde bulunan 21 hastane ve 16 tıp merkezinde doktor, hemşire olmak üzere.
Erdem Danyer 1,2* , N.Gamze YÖRÜK 2
KALİTE GÜVENCE VE STANDARTLAR
Türkiye HBÖ Eylem Planı ( )
GÜMÜŞOVA MESLEK YÜKSEKOKULU ÜRETİMDE KALİTE KONTROL PROGRAMI
Bologna Sürecinde Öğretim Perspektifi
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİNE HOŞGELDİNİZ
BOLOGNA UZMANLARI 5.DÖNEM ULUSAL TAKIM PROJESİ 1 EKİM 2009,NEVŞEHİR
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİNE HOŞGELDİNİZ
Adana Üniversite-Sanayi Ortak Araştırma Merkezi Genel Kurulu
ISPARTA TİCARET VE SANAYİ ODASI
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
ISO 9001 İrem Gizem SÜRAT Sezin SERT Gülşen DELER Buse Sevgi Yılmaz
TÜRKİYE BİLİMSEL VE TEKNİK ARAŞTIRMA KURUMU
Yasal Çerçeve Yapılan Çalışmalar Yapılması Gereken Çalışmalar
2018 OCAK AYI TÜRKİYE VE MALATYA EKONOMİSİNDEKİ GELİŞMELER
Sunum transkripti:

Hazırlayanlar: Nurettin Hakan YILDIZ Hamza ÇOLAK Yunus TAŞDEMİR KALİTE GÜVENCESİ VE STANDİZASYON

AY YILDIZ HALI Ayyıldız Halı Tekstil Gıda San.ve Tic. A.Ş yılında kurulmuş olup, kısa bir sürede altyapısını iyi hazırlayarak, büyük atılımılar yapmıştır. Profesyonel yönetim ve çalışanlarıyla, bölge halkına istihdamı, ülke ekonomisine katkıyı ve kaliteyi uygun fiyata sunmayı hedeflemiştir.

Ayyıldız Halı ileri teknoloji Wan de wiele dokuma tezgahlarıyla, m2 kapalı, toplam m2 alan üzerinde PP Heat Set halı üretimi yapmaktadır. Firmanın sahip olduğu üretim olanakları ve yetişmiş işgücü sayesinde, müşterilerine öncelikle kaliteyi sunmayı daha sonra müşteri memnuniyetini sağlamayı ve çalıçanlarıyla entegre bir tesis olma yolunu hedeflemiştir. İleriki yıllarda ürün yelpazesini daha da genişleterek, mevcut( m2) kapasitesini artırıp; müşterilerine, bölge halkına ve ülke ekonomisine daha fazla katkı sağlayan şirket olma yolunu hedeflemiştir.

Ayyıldız Halı başta Avrupa, Amerika,Afrika, Doğu Bloğu ve Orta Doğu olmak üzere, dünyanın bircok ülkesine ihracat yapmaktadır.

AY YILDIZ HALI TEŞEKKÜRLER

BELGELER