Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Www.mepogrup.com.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Www.mepogrup.com."— Sunum transkripti:

1

2 MEPO GRUP olarak; Fabrika ve üretim tesisleri başta olmak üzere Endüstriyel tesis yatırım projelerinin fizibiliteden start-up kısmına ve sonraki revizyon aşamalarina kadar Mekanik, Çelik ve Borulama proje hizmetleri vermekteyiz. Ayrıca MEPO GRUP, mühendislik disiplinlerinde, müşterilerinin gereksinim ve beklentilerini karşılayacak yerel, ulusal ve/veya uluslararası standartlarda etüt, tasarım, imalat, montaj ve danışmanlık alanlarında hizmet vermektedir.

3 HAKKIMIZDA Kaliteli hizmetin tasarım aşamasında sağlanabileceği fikrini benimseyen EMP GRUP, genç ve deneyimli ekibinin, bilgi ve birikimlerini en son teknolojik sistemlerle 2D ve 3D Proje sistemi ile birleştirerek, yurt içi ve yurt dışında modern dünyanın gereklerinden olan mühendislik dizaynlarının projelendirilmesini, imalat-montaj ve danışmanlık hizmetlerini vermektedir. Kurucularının ve ekibinin tecrübeleri sayesinde MEPO GRUP, kuruluşundan bugüne; kısa sürede yurt içi ve yurt dışında yapmış olduğu işlerle, konusunda uzmanlaşmış uluslararası bir proje ve danışmanlık grubu, konumuna gelmiştir. Bu şekilde her zaman güvenli, çevreye duyarlı uluslararası ve yerel kanun ile yönetmeliklere uygun olarak çalışmış ve çalışmaya devam etmektedir. MEPO GRUP için en önemli övünç kaynağı; zor, karışık ve titizlik isteyen projeleri, zamanında, bütçesi dahilinde, müşterilerimizin beklentilerinin üzerinde ve başarılı olarak bitirmesidir. İşlerin planlanması ve yürütülmesi aşamasında çevreye verilecek olumsuz etkileri en aza indirecek önlemleri alarak, dolayısıyla etkin bir çevre bilinci oluşturarak gelecek nesillere daha yaşanılabilir bir dünya bırakmak, hedeflerimiz arasında yer almaktadır. Yaptığımız çalışmalarda, gerek ulusal gerekse uluslararası standartlara uygun, kaliteli bir hizmet anlayışını benimsemekteyiz. Bu sebeple Grubumuz, TS EN ISO 9001:2008 standardına göre Kalite Yönetim Sistemi sertifikası alarak, hizmetlerine devam etmektedir. Bu bilinçle yaptığımız projeler ve seçtiğimiz malzemelerle işin yapımının, şantiyede çalışan firmalar veya uygulayıcı kişiler tarafından rahatlıkla anlaşılabilir, hızlı, güvenli ve uygulanabilir olmaları konusunda hassasiyet göstermekteyiz.

4 Proje Yönetimi Planlama ve Organizasyon,
HİZMETLERİMİZ  Proje Yönetimi Planlama ve Organizasyon, Fizibilite calismasi. Calisma sahasinin projeye uygunluk on calismasi, P&ID ve PFD cizimleri, Boru hatlarinin Layout ve Izometrik olarak 2D-3D projelendirilmesi, Boru hatlari icin support tasima konsolu ve boru köprülerinin tasarimi ve revizyonlarin projelendirilmesi, Boru stress analizi, Çelik konstruksiyon tasarimi ve detay projelendirilmesi, Ekipman yerlesimi, Reaktor, Esanjor, Mikser, Basincli kap ve Tank tasarimlari, yerlesimi ve projelendirilmesi, Bilgisayar ortaminda 2D/3D Modelleme ve gorsel sunum, Elektrik uygulama projeleri. Saha yönetimi (Atölyede celik, ekipman ve boru spool imalatı ve sahada montajı), As-built Resimlerin hazırlanması

5 Misyonumuz;  Takım ruhuna inanmış, verimli-ekonomik ve uygulanabilir çözümler sunan, iş sağlığı ve güvenliği kurallarına uyarak, sürekli iyileştirme prensibi ve müşteri memnuniyetinden ödün vermeyen sistemli bir yaklaşımla, MEPO GRUP adının tanınmasını sağlamak. Vizyonumuz; Kuruluş sözleşmesindeki görevleri yerine getirebilecek alt yapıyı oluşturarak, sektörün gerek projelendirme ve imalat-montaj gerekse danışmanlık konularında bilinen, aranan ve tercih edilen kuruluşlarından biri olmak.

6 MEPO GRUP İLETİŞİM BİLGİLERİ


"Www.mepogrup.com." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları