Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

GÜMÜŞOVA MESLEK YÜKSEKOKULU ÜRETİMDE KALİTE KONTROL PROGRAMI

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "GÜMÜŞOVA MESLEK YÜKSEKOKULU ÜRETİMDE KALİTE KONTROL PROGRAMI"— Sunum transkripti:

1 GÜMÜŞOVA MESLEK YÜKSEKOKULU ÜRETİMDE KALİTE KONTROL PROGRAMI
T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ GÜMÜŞOVA MESLEK YÜKSEKOKULU ÜRETİMDE KALİTE KONTROL PROGRAMI

2 PROGRAM HAKKINDA Üretimde Kalite Kontrol Programı, belirlenen standartlara göre işletmeye ait üretim girdilerini en verimli şekilde kullanan, yüksek kaliteli, düşük maliyetli ürün veya hizmet elde edilmesi için planlama yapan, uygulamaları kontrol eden, sonuçların ölçülerek veri toplanması ile değerlendirilmesini sağlayan kişileri yetiştirmeyi, işletmelerin ihtiyaç duyduğu kalite kavramına sahip eleman boşluğunu doldurmayı amaçlamaktadır. Bölüm mezunları, kamu kurum ve kuruluşları ile özel sektörde iç denetim sistemlerini geliştirme, iç denetim birimlerinin etkinliğini artırma gibi alanlarda çalışabilirler. İşletmelerin Ar-Ge, tasarım, üretim, paketleme, satış ve pazarlama, tedarikçi ilişkileri gibi tüm birimlerde süreçlerle ilgili ölçme ve değerlendirme işlemlerini yapabilirler.

3 AMAÇ En küçük detaylarda bile kaliteyi yaşatan Düzce Üniversitesinin öncüsü olmak. Davranış, iş ahlakı ve nitelikleri bakımından iş hayatında aranan ve ilk tercih edilen öğrenciler mezun ederek markalaşmayı sağlamak.

4 HEDEF Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, çağdaş ve demokratik bir üniversite olarak;  ülkenin gelişmesine ve çağdaş uygarlık seviyesine ulaşmasına katkı sağlayacak meslek insanları yetiştirmek. Sosyal sorumluluk projeleri ile toplumsal ve bölgesel katma değer üretmek. Sanayi ile işbirliği içerisinde Ar-Ge faaliyetlerinde bulunarak bilgisini değere dönüştürmek. Avrupa üniversitelerine akademik ve alt yapı kalitesi açısından denkliğini sağlamak. Ulusal ve uluslararası düzeyde işbirlikleri kurarak, sürdürülebilir kalkınmaya üniversitemizde katkı sağlamak.

5 Üretimde Kalite Kontrol Programı
Öğretim Elemanları Öğr. Gör. Önder ULU Program Koordinatörü Öğr. Gör. Onur ÖZBEK Öğr. Gör. Canan ÇELİK

6 Üretimde Kalite Kontrol Programı; İşletmelerin ihtiyaç duyduğu kalite kavramına sahip eleman boşluğunu dolduracaktır. Bu üretimde ölçülebilir düzeyde kalite artışı ve bunun sürekliliğinin sağlanmasına katkıda bulunacaktır. Mezun öğrenciler Dikey Geçiş Sınavı (DGS) ile, 4 yıllık lisans programlarından; Endüstri Mühendisliği, İmalat Mühendisliği, İstatistik, Makine Mühendisliği bölümlerine geçiş yapabilmektedirler. Öğrenci sayısı : 106

7 ÜRETİMDE KALİTE KONTROL
TEŞEKKÜRLER!


"GÜMÜŞOVA MESLEK YÜKSEKOKULU ÜRETİMDE KALİTE KONTROL PROGRAMI" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları