Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

İlk hastanesi 1991 yılında kurulan Acıbadem Sağlık Grubu, bünyesinde bulunan 21 hastane ve 16 tıp merkezinde doktor, hemşire olmak üzere.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "İlk hastanesi 1991 yılında kurulan Acıbadem Sağlık Grubu, bünyesinde bulunan 21 hastane ve 16 tıp merkezinde doktor, hemşire olmak üzere."— Sunum transkripti:

1

2 İlk hastanesi 1991 yılında kurulan Acıbadem Sağlık Grubu, bünyesinde bulunan 21 hastane ve 16 tıp merkezinde doktor, hemşire olmak üzere yaklaşık çalışanıyla sağlık hizmeti vermektedir. Acıbadem, teknolojisi ve altyapısı ile JCI akreditasyonu ile belgelendirilmiş sağlık standartlarında tanı ve tedavi hizmetleri sunmaktadır.

3

4 ACIBADEM DE İLK; 2003 ISO 9001 Kalite Sertifikası 2005
JCI (Joint Commission International) Kalite Akreditasyonu

5 ACIBADEM GRUP ŞİRKETLERİ:

6 Joint Commission International Akreditasyonu
 Sağlık bakım kurumu yönetim standartları kapsamında kalite iyileştirme ve hasta güvenliği, enfeksiyonların önlenmesi ve kontrolü, yönetim, tesis yönetimi ve güvenliği konuları değerlendirilir. Acıbadem Sağlık Grubu hastanelerinden Acıbadem Adana Hastanesi 25 eylül 2010, Acıbadem Maslak Hastanesi ise 2 Ekim 2010 tarihi itibariyle Joint Commission International (JCI) Akreditasyonu’na sahiptir.

7 Sağlık Bakanlığı Sağlıkta Kalite Standartları Değerlendirmeleri
Sağlık kurumlarını kamu, özel ya da üniversite olarak ayırmadan; hizmet standardizasyonunda yakınlık sağlamak, kurumlar arası deneyim paylaşımı için zemin hazırlamak ve sağlıkta ulusal kalite sistemini kurmak amacıyla oluşturulan Sağlıkta Kalite Standartları’na uyumludur.

8 İSO (ULUSLARARASI STANDARTLAR ORGANİZASYONU) ???

9 Laboratuvar Akreditasyon ve Sertifikasyonları
Acıbadem Labmed Tıbbi Laboratuvarı, 20 Ekim tarihinden geçerli olmak üzere DACH (Deutsche Akkreditierungsstelle Chemie) tarafından TS EN ISO standardına göre akredite edilmiştir.

10 19 Ekim 2010 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, TÜRKAK tarafından TS EN ISO standardına göre yeniden akredite olmuştur. TÜRKAK ile ILAC (uluslararası laboratuvar akreditasyon işbirliği)’ın laboratuvarların akreditasyonu ILAC’a üye tüm ülkelerde de tanınır hale gelmiştir.

11 Acıbadem Labgen Genetik Tanı Merkezi 10 Ocak tarihinden geçerli olmak üzere TÜRKAK tarafından TS EN ISO standardına göre akredite edilmiştir. Acıbadem Labvital Özel Gıda Kontrol Laboratuvarı 11 Eylül 2013 tarihinden geçerli olmak üzere TÜRKAK tarafından TS EN ISO standardına göre akredite edilmiştir. Acıbadem Labmed Ankara Doku Tipleme Laboratuvarı ise 09 ocak 2015 tarihinden geçerli olmak üzere ASHI (Histokompabilite ve İmmünogenetik için Amerikan Derneği) tarafından akredite edilerek Türkiye’nin ASHI akreditasyonuna sahip ilk doku tipleme laboratuvarı olmuştur.

12 Nükleer Tıp Avrupa Akreditasyonu
Acıbadem Bursa Hastanesi, Avrupa’da Nükleer Tıp Merkezleri’ni akredite eden Avrupa Tıp Uzmanları Birliği’nin (European Union of Medical Specialists-UEMS) Nükleer Tıp Uzmanlık Bölümü (European Board of Nuclear Medicine-EBNM) tarafından akredite edilmiştir. Acıbadem Kadıköy Hastanesi, Acıbadem Kozyatağı Hastanesi ve Acıbadem International Hastanesi Nükleer Tıp Bölümleri, ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi’ne sahiptir.

13 ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Sertifikasyonu
Acıbadem Mobil Sağlık Hizmetleri A.Ş, kalite yönetim sistemlerinin belgelendirmesine göre ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Sertifikası’na sahiptir. Acıbadem Mobil, 8 Nisan 2016 tarihinde ikinci denetimi de başarıyla tamamlamış ve Kalite Yönetim Sistemi Sertifikası’nı yenilemiştir.

14 Aplus Hastane Otelcilik Hizmetleri A
Aplus Hastane Otelcilik Hizmetleri A.Ş, hizmet verdiği her noktada, üretim ve işletim süreçlerindeki standardizasyonun sağlanması adına 21 Nisan 2017 tarihi itibari ile ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi sertifikasına sahiptir. Standartlar doğrultusunda her ürün mal kabul aşamasından başlayarak tüketilinceye kadar kritik kontrol noktalarınca gözetim altında tutulmakta ve sürekli eğitimlerle personel kalitesi yükseltilerek günlük, haftalık ve aylık denetimlerle farkındalık canlı tutulmaktadır.

15 RAL-GZ 992 Sertifikasyonu
RAL – GZ 992 Profesyonel Kumaş Bakımı Kalite ve Test Spesifikasyonları tarafından standardize edilmiştir. APlus’ın yönetim sistemleri akredite belgelendirme kuruluşları tarafından, çamaşırhane standartları ise uluslararası Frschungsinstitut Hohenstein Enstitüsü tarafından belgelendirilmiştir. Türkiye’de bir ilk olarak, torba sistemi ile tekstiller yıkanmakta ve tam otomasyon sistemi ile ütülenip katlanarak paketlenmektedir.

16 2015 FAALİYET RAPORU Acıbadem Mobil Sağlık Hizmetleri A.Ş, kalite yönetim sistemlerinin kurulması esnasında uygulanması gereken şartların tanımlandığı ve belgelendirme denetimine tabi olan ISO Kalite Yönetim Sistemi Sertifikası’na sahiptir. Acıbadem Mobil, 8 Nisan 2016 tarihinde ikinci denetimi de başarıyla tamamlamış ve Kalite Yönetim Sistemi Sertifikası’nı yenilemiştir.

17 HEALTHGUARD Temizlik Sistemi çapraz bulaşma riskini ortadan kaldırıyor, gerçek anlamda hijyen sağlıyor. Avrupa’nın seçimi HEALTHGUARD Temizlik Sistemi’nin Türkiye’deki ilk uygulayıcısı APlus günümüzün hızla gelişen teknoloji ortamında, hizmet kalitesinde fark yaratmak ve yüksek standartların sürekliliğini sağlamak için hizmetin JCI Akreditasyonlu hastane deneyimleri kapsamında sürdürüyor. ISO 9001:2008 Sertifikası çerçevesinde hijyenik temizlik programları uygulanıyor.

18 TEŞEKKÜRLER…


"İlk hastanesi 1991 yılında kurulan Acıbadem Sağlık Grubu, bünyesinde bulunan 21 hastane ve 16 tıp merkezinde doktor, hemşire olmak üzere." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları