T.C KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ Yüksek Lisans ve Doktora Öğrencileri İçin Akış Şeması Tuşları Kullanarak akışı takip.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
YÜKSEKÖĞRETİM KURULU BAŞKANLIĞI
Advertisements

YÖNETMELİKLERDE YETERİNCE AYRINTININ VERİLMEDİĞİ BAZI MADDELER İÇİN
Yrd. Doç. Dr. İsmail SEZER ÖYP KURUM KOORDİNATÖRÜ
Erhan AKKAŞ Araştırma Görevlisi
YÜKSEK LİSANS PROGRAMI AKIŞ ŞEMASI
ÖĞRENCİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
Ö Ğ R E T İ M Ü Y E S İ Y E T İ Ş T İ R M E P R O G R A M I (Ö Y P ) Ö Z E T Ş E M A S I • Şemada, Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı (ÖYP) ile ilgili aşamalar.
Bilgi Paketi Çalışmaları
Farabi Değişim Programı Bilgilendirme Toplantısı
BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
Bitirme Çalışması Çevre Mühendisliği Bölümü Bölüm Başkanı Prof. Dr. Yüksel ARDALI
Erasmus Koordinatörler Toplantısına Hoşgeldiniz
ÖYP SÜREÇ. AMAÇ Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı kapsamında, lisansüstü eğitim verme imkânına sahip olan yükseköğretim kurumlarında, öğretim üyesi ihtiyacı.
FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
Lİsansüstü Yönetmelİğİne İntİbakta Boğazİçİ Ünİversİtesİ UygulamalarI
HÜTF TIP-BİLİM DOKTORU (MD-PhD) BÜTÜNLEŞİK PROGRAMI YÖK’nin tarihli sayılı yönetmeliği ile açıldı ve eğitim yılında faaliyete.
Çankaya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü
Ö ğ retim Üyesi Dı ş ındaki Ö ğ retim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalar PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI ERZ İ NCAN ÜN İ VERS İ TES İ REKTÖRLÜ Ğ Ü.
Ardahan ÜNİVERSİTESİ Yaz Okulu YÖNETMELİĞİ
(OFMAE) Fizik Eğitimi Anabilim Dalı
SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
Farabi Değişim Programı Tanıtım Toplantısı Öğrenci Değişimi Prof. Dr. Ş aban ÇALI Ş ’ın tarihli sunumundan alınmı ş tır.
SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YÖNETMELİĞİ
KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ
Erasmus Staj Hareketliliği Programı Akademik Yılı Verileri Akademik Yılı Programı Uygulanışı.
Farabi Değişim Programı Tanıtım Doç. Dr. Esra UZER ÇELİK İKÇÜ Farabi Koordinatörü.
İŞLETME YÖNETİMİ TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMINA ÖĞRENCİ KABULÜ.
KADRO TALEP FORMU DOLDURULMASINA İLİŞKİN AÇIKLAMA
18 Mart Yalova.  22 Mayıs 2008 tarih ve 5765 sayılı kanun ile kurulmuş olan Yalova Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Eğitim Öğretim.
Doç. Dr. F. Kemal Sönmez Dr. Halit Apaydın Dr. Orgun Deveci
ERASMUS DEĞİŞİM ÖĞRENCİLERİ İÇİN ÖNEMLİ VE TESLİM EDİLECEK BELGELER Yrd. Doç. Dr. Sevinç HATİPOĞLU İstanbul Üniversitesi Erasmus Kurum Koordinatörü
Ege Üniversitesi Yeni Bilgi Sistemi
Hayat Boyu Öğrenme –LLP (Lifelong Learning Programme) ERASMUS PROGRAMI Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları DEÜ Mühendislik Fakültesi 2011/2012.
Hacettepe Üniversitesi Nüfus Etütleri Enstitüsü
HÜTF TIP-BİLİM DOKTORU (MD-PhD) BÜTÜNLEŞİK PROGRAMI YÖK’nin tarihli sayılı yönetmeliği ile açıldı ve eğitim yılında faaliyete.
TEOG (TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ) TERCİH VE YERLEŞTİRME İŞLEMLERİ 1.
Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü
Eğitim Öğretim ve Sınav Yönetmeliği. Sınavlar: Bir dersin yarıyıl sonu veya yılsonu sınavına girebilmeniz için; a) O derse kaydınızı yaptırmış olmanız,
ULUSLARARASI ÖĞRENCİ YURDU İŞLEMLERİ İŞ AKIŞ SÜRECİ.
SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2015/2016 BAHAR DÖNEMİ PROGRAMLARI.
TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Tez Çalışması Orijinallik Raporu Alınması ve Kullanılması Uygulama Esasları.
FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI FARABİ GİDEN - GELEN ÖĞRENCİ VE ANLAŞMA SORUMLUSU BİL. İŞL. GÖKHAN ÖZDEMİR.
Ö ğ retim Üyesi Dı ş ındaki Ö ğ retim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalar GÜMÜ Ş HANE ÜN İ VERS İ TES İ REKTÖRLÜ Ğ Ü PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI.
 Staj süresi, toplam 50 işgünüdür. Bu sürenin 25 işgünü ENT 200 fabrika stajını, 25 işgünü de ENT 300 büro stajını kapsar. Öğrenci, bölümde geçirdiği.
 Staj süresi, toplam 50 işgünüdür. Bu sürenin 25 işgünü ENT 200 fabrika stajını, 25 işgünü de ENT 300 büro stajını kapsar. Öğrenci, bölümde geçirdiği.
ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ DOKTORA PROGRAMI İŞ AKIŞ ŞEMASI ( YÜKSEK LİSANS DERECESİYLE KABUL EDİLENLER) 1.Yarıyıl: Ders Aşaması 1. yarıyıl.
BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ERASMUS+ ÖĞRENCİ DEĞİŞİM PROGRAMI Yrd. Doç. Dr. Derya Yılmaz EEM Erasmus Koordinatörü.
Muğla Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI 28 Nisan 2010 Muğla.
EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YÜKSEK LİSANS/DOKTORA KAYIT YENİLEME Lisansüstü Kayıt Yenileme Tarihleri: 29 Ağustos-02 Eylül 2016 Lisansüstü.
Ö ğ retim Üyesi Dı ş ındaki Ö ğ retim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalar GÜMÜ Ş HANE ÜN İ VERS İ TES İ REKTÖRLÜ Ğ Ü PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI.
İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YÖNETMELİĞİ
ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ
ERASMUS HAZIRLIK VE DESTEK PROGRAMI MART 2017
Bilgisayar Mühendisliğine Giriş Ders-2
STAJ İŞLEMLERİ STAJ YAPACAK ÖĞRENCİLERİMİZ AŞAĞIDA BELİRTİLEN ADIMLARI TAKİP EDEREK STAJ İŞLEMLERİNE BAŞLAYABİLİRLER.
KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
TEZ SAVUNMA SINAVINDA BAŞARILI OLAN ÖĞRENCİLERİN YAPACAKLARI İŞLEMLER
EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ FARABİ KURUM KOORDİNATÖRLÜĞÜ
YÜKSEK LİSANS DERS SEÇME İŞLEMLERİ
Sakarya Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü
MEZUNİYET TEZİ AKIŞ ŞEMASI
SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜNE HOŞGELDİNİZ
Evet (60 AKTS GAB NO 2,50 tamamlandı mı ?) Evet Evet
İÇERİK Giriş Parçalı Geçiş Sistemi
Kayıtta kullandığınız mail adresine gelen bilgileri giriniz.
YÜKSEK ÖĞRETİM KURUMLARI ARASINDA
Evet (60 AKTS GAB NO 2,50 tamamlandı mı ?) Evet Evet
ÖNLİSANS VE LİSANS EĞİTİM-ÖĞRETİM VE
Sunum transkripti:

T.C KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ Yüksek Lisans ve Doktora Öğrencileri İçin Akış Şeması Tuşları Kullanarak akışı takip ediniz http://www.ksu.edu.tr/index.php?afile=home&birim=SBE

Mülakat Sınavını Kazanan Öğrenci Kesin Kayıt Yaptırmaya Hak Kazanır

UDS-KPDS den 50 Puan alamayanlar İngilizce Sınavına Girerler İngilizce Sınavından Başarılı Başarısız

İngilizce Hazırlık Programına kayıt yaptırır Birinci Yarıyıl kayıt Yaptırır Kayıt Yaptırmaz Başarılı İkinci Yarıyıl Kayıt Yaptırır Seçim Başarılı Seçim Başarılı

Yüksek Lisans Programına Alınır Farklı Anabilim Dalından kayıt yaptıran Öğrenciler Bilimsel Hazırlık Kaydı yaptırır Diğer Öğrenciler Ders Kaydı yapar Seç Seç

Bilimsel Hazırlık Programı En az 12 en Fazla 18 Kredi Ders alır. Bir veya birkaç dersten DD den düşük Not alması halinde Başarılı Olması Durumunda

Ders Aşaması İki yarıyıl içerisinde en az 21 kredi ders almalıdır. Seminer Çalışmasını ders aşamasında sonuçlandırır. İlk Yarıyıl Ortalaması 1.80 in altında olursa Seminer ve Derlerini başarıyla tamamlayan öğrenci Seçim Seçim

Tez Önerisi Aşaması Tez Öneri formu düzenlenir Anabilim dalı teklifi ve Enstitü Yönetim kurulu kararı ile tez konusu belirlenir.

4 yarıyılda tezini tamamlayamayan öğrenci için Danışman önerisi ve Anabilim dalı olumlu görüşü ile ek süre istenir

Tezin Tamamlayan Öğrenci İçin Yüksek Lisans Tez jürisi Oluşturulur Tez jürisi Yönetim kurulu tarihinden itibaren bir ay içerisinde öğrencinin savunmasını alır. Düzeltme Ret Başarılı

Üç ay İçerisinde Aynı Jüri Önünde Tezini savunur. Başarılı Ret

Kaydınız Silindi

Öğrenci Mezuniyete Hak Kazanır. Bir ay içerisinde Tez ve istenen diğer belgeleri Enstitüye Teslim eder.

Belgeleriniz Tamam ise İstenen Belgeler Tez Yazım Kontrol Formu [ ] (Enstitümüz Müdür Yardımcısı Yrd.Doç.Dr.Çağatay TANRIVERDİ tarafından verilen tezin ciltlenmesi için izin belgesidir.Kontrol Edilmeden Tezinizi Ciltletmeyiniz.Tarımsal Yapılar ve Sulama Anabilimdalında odosı bulunmaktadır) Tez Kitapçığı (10 Adet ) [ ] CD(ÜÇ CD Yök-Enstitü-Kütüphane) [ ] (Tek CD lik Muhafazalı kutuda teslim edilecektir.) Dosya isimleri ad_soyadı_tez.pdf (Tezin Tamamı)     ad_soyadı_ozet_tr.pdf (Tezin Türkçe Özeti)       ad_soyadı_ozet_en.pdf      (Tezin İngilizce Özeti)            Tez Onay Sayfası (İki Kopya ) [ ] (Tezin Kapağında Bulunan Jüri Üyelerinin İmzalarının Bulunduğu Sayfa ASLI) Telif Hakkı Belgesi (Yök) (İki Kopya ) [ ] (Üniversitemizin Araştırma Projeleri Yönetim Birimi tarafından Desteklenmeyen tezler için Düzenlenecektir.) Telif Hakkı Belgesi (KSU) (İki Kopya ) [ ] (Enstitüden Alınacaktır) Tez Veri Giriş Formu (İki Kopya ) [ ] www.yok.gov.tr/yoktezform Sayfasından Doldurulup İmzalanacaktır Tez Teslim Tutanağı [ ] Öğrenci Kimliği [ ] (Enstitüye Teslim Edilecektir. Kaybedilmesi Halinde Bir Gazeteye Kayıp İlanı Verilecektir.) Harç Makbuzu ve dilekçe [ ] (Sağlık Kültür Ve Spor Daire Başkanlığı Veznesine yatırılacak) Belgeleriniz Tamam ise

Tebrikler Mezun Oldunuz