Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü"— Sunum transkripti:

1 Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü
Mezuniyet İşlemleri Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü

2 Tez savunma sınavından başarı ile geçen lisansüstü öğrencilerin mezun olabilmeleri için aşağıdaki BELGE VE DOKÜMANLARI hazırlayıp kendi Anabilim Dalı’na teslim etmeleri gerekmektedir. ANABİLİM DALI, bu belge ve dokümanları ÜST YAZI İLE ENSTİTÜMÜZE gönderir. Tez Kitapçığı Kompakt Disk (CD/DVD) Tez Veri Formu İlişik Kesme Belgesi Öğrenci Kimliği Tez savunma sınavından sonra hazırlanan Tez, Enstitü tarafından SON KEZ İNCELENİR ve Enstitümüz internet sayfasındaki Tez Cilt kapak formatına uygun olarak YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA İÇİN 3’ER ADET ciltlenir ( BAP Projesi olanlar ve II. Danışmanı olanlar 1’er adet fazla.)

3 Tez savunma sınavından başarı ile geçen lisansüstü öğrencilerin mezun olabilmeleri için aşağıdaki BELGE VE DOKÜMANLARI hazırlayıp kendi Anabilim Dalı’na teslim etmeleri gerekmektedir. ANABİLİM DALI, bu belge ve dokümanları ÜST YAZI İLE ENSTİTÜMÜZE gönderir. Tez Kitapçığı Kompakt Disk (CD/DVD) Tez Veri Formu İlişik Kesme Belgesi Öğrenci Kimliği Tezin ciltlenmiş son hali (imzalanmış tez onay sayfası taranıp pdf olarak tez içerisine yerleştirilecektir.) tek bir pdf dosyası olarak 1 CD içerisine kopyalanacaktır (3 KOPYA). Türkçe ve yabancı dildeki özet sayfaları ayrı ayrı pdf dosyaları şeklinde hazırlanarak tek bir cd içerisine kopyalanacaktır (3 KOPYA). (BAP Projesi olanlar ve II. Danışmanı olanlar 1’er adet fazla.)

4 Tez savunma sınavından başarı ile geçen lisansüstü öğrencilerin mezun olabilmeleri için aşağıdaki BELGE VE DOKÜMANLARI hazırlayıp kendi Anabilim Dalı’na teslim etmeleri gerekmektedir. ANABİLİM DALI, bu belge ve dokümanları ÜST YAZI İLE ENSTİTÜMÜZE gönderir. Tez Kitapçığı Kompakt Disk (CD/DVD) Tez Veri Formu İlişik Kesme Belgesi Öğrenci Kimliği YÖK’ün Merkezi/ adresinden “Tez Veri Giriş Formu” doldurularak imzalanır (3 adet). (Her bir tez veri formu ve tezin tam metni ile özetlerin olduğu her bir CD, 3 ADET ŞEFFAF DOSYA içerisinde hazırlanmalıdır).

5 Tez savunma sınavından başarı ile geçen lisansüstü öğrencilerin mezun olabilmeleri için aşağıdaki BELGE VE DOKÜMANLARI hazırlayıp kendi Anabilim Dalı’na teslim etmeleri gerekmektedir. ANABİLİM DALI, bu belge ve dokümanları ÜST YAZI İLE ENSTİTÜMÜZE gönderir. Tez Kitapçığı Kompakt Disk (CD/DVD) Tez Veri Formu İlişik Kesme Belgesi Öğrenci Kimliği Gerekli birimlere “İLİŞİĞİ YOKTUR” ibaresi yazılıp imzalatılır. Enstitü ve BAP ile ilgili kutucuklar boş bırakılır. C:\Documents and Settings\user\Belgelerim\Down loads\ilisik-kesme-belgesi docx

6 Tez savunma sınavından başarı ile geçen lisansüstü öğrencilerin mezun olabilmeleri için aşağıdaki BELGE VE DOKÜMANLARI hazırlayıp kendi Anabilim Dalı’na teslim etmeleri gerekmektedir. ANABİLİM DALI, bu belge ve dokümanları ÜST YAZI İLE ENSTİTÜMÜZE gönderir. Tez Kitapçığı Kompakt Disk (CD/DVD) Tez Veri Formu İlişik Kesme Belgesi Öğrenci Kimliği Öğrenci kimliği teslim edilir. Öğrenci kimliğini kaybedenler Isparta’daki yerel bir gazeteye verilen zayi ilanının olduğu sayfanın tümünü teslim eder.


"Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları