Www.spotniq.com info@spotniq.com (C) 2007 SPOTNIQ NAVIGATION www.spotniq.com info@spotniq.com (C) 2007 Tanıtım.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
•Size verilen Kullanıcı adı’nı giriniz TAB tuşu ile şifre alanına geçiniz. Şifrenizi girdikten sonra ENTER tuşuna iki kez basınız. •Size verilen kullanıcı.
Advertisements

Kuşman Programında çalışabilmek için öncelikle, havuzdan Dr
Konu: Windows Sistem Araçları
PUSULA Doğa yürüyüşünde yolları ve patikaları izlemek istemiyorsan bir pusulaya ihtiyacın olacak. Pusula enerji hatlarından 55 metre, telefon hatlarından.
Yolbil Navigasyon ve İzlemeYazılımı
Bilgilerimi sunuyorum
turRUS® Otomasyon Sistemi
DEM MUHASEBE PROGRAMI EĞİTİM SUNUMU
ŞAHİN AKDAĞ.
Microsoft® Lync™ 2010 Temsilci Eğitimi
Kayıt olun’a tıklayın…
Web Bilgi Girişi Kullanım Rehberi
Tarayıcınızı açıp, web sayfası adresinizi giriniz. (1) Sayfa düzenleyebilmeniz için “Giriş” bağlantısına tıklayınız. Giriş yaptıktan sonra sayfaların içeriğini.
PROSHOW KULLANIM.
PROTEUS 8.
BİLGİSAYAR İŞLETMENLİĞİ
Azrael Online Hasta Takip Programı
Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Wordpress 2. Not
OGM SİTESİNDEN GİRİLEREK E-POSTA HESAP ŞİFRESİ DEĞİŞTİRME
Oxford Learn – Online Practice Öğretmenler için Kayıt Süreci
Digital Maps & Navigation Market in Turkey Sayısal Haritalar ve Türkiye Navigasyon Pazarı Alim KÜÇÜKPEHLİVAN.
Support.ebsco.com EBSCOhost Android Uygulaması Kullanıcı Kılavuzu.
ÖĞRENME FAALİYETİ 3. PARAGRAF DÜZENLEME.
PUSULA Doğa yürüyüşünde yolları ve patikaları izlemek istemiyorsan bir pusulaya ihtiyacın olacak. Pusula enerji hatlarından 55 metre, telefon hatlarından.
BDEM105 Ünite 5: Word
Sisteme kaydedilen otel kartları yandaki listede görülmektedir. Burada ki kaydın üzerine çift tıklayarak otel kaydında değişiklik yapılabilir. Listenin.
Tools İlk olarak bir tane İnternet Explorer sayfası açarak “Tools” (Araçlar) butonuna tıklıyoruz.
WİNDOWS 7 KURULUM.
Support.ebsco.com EBSCOhost iPhone Uygulaması Kullanıcı Kılavuzu
Size verilen Kullanıcı adı’nı giriniz TAB tuşu ile şifre alanına geçiniz. Şifrenizi girdikten sonra ENTER tuşuna iki kez basınız. Size verilen kullanıcı.
Temel Bilgisayar Bilimleri Dersi (Microsoft Powerpoint)
ATC Araç Takip Sistemleri
XxPFL2908H/12 – xxPFL30x8x/12 – xxPFL31x8x/12 Modelleri için Pratik Bilgiler Emin Büyükmumcu 1.
Bilgisayarda Ofis Programları
TEFBİS DÖNER SERMAYE İŞLETMELERİ MODÜLÜ KULLANICI EĞİTİMİ
Bilgisayarda Ofis Programları
Temel Bilgisayar Bilimleri Dersi
Avrupa okulları içi a ğ eTwinning Türkiye Ulusal Destek Servisi PORTAL.
"İleri >" butonuna tıklayacağız ve karşımıza sonraki adım olan "Lisans Sözleşmesi" bölümü gelecek.
NAVİGASYON NAV-750 TV Harita ve Yazılım Özellikleri • Türkiye adres yapısına özel MIREO Don’t Panic navigasyon yazılımı ve TELEATLAS haritası • 81 il.
Bilgisayarda Ofis Programları
POWER POİNT SUNU HAZIRLAMAK
HESAP TABLOSU PROGRAMLARI
TEMEL NESNE VE TABLO İŞLEMLERİ
5.1. Tablo Ekleme Kelime işlemci programında tablo eklemek için Ekle sekmesindeki Tablolar grubundan Tablo düğmesine tıklanır. A:Tablo; Bu kısmın üzerine.
Denetim Masası Ms. Windows 8.1
Adım 1 adresine gidin.
Temel belge İşlemlerİ Microsoft Office Word 2007.
TEFBİS DÖNER SERMAYE İŞLETMELERİ MODÜLÜ KULLANICI EĞİTİMİ
VLC MEDİA PLAYER.
Lync Windows Mağazası uygulaması için
Bilgisayar Entegre Ofis Programları-I
KUTLU OLSUN TUTUM ve YATIRIM HAFTASI TÜRK MALLARI.
Dyned sunusu.
DynEd İngilizce Dil Eğitimi Sistemi Kurulumu
Temel Bilgisayar Bilimleri Dersi
1 / 19 © TEMEL BİLGİSAYAR BİLİMLERİ – ELEKTRONİK TABLO- I Ünite 4 Elektronik Tablo – I (Microsoft Excel) Konya, 2012 Temel Bilgisayar Bilimleri Dersi.
Web sayfamızda ( yerleştirilen "Elektronik Katalog" linkini ya da adresini açarak kütüphanemizde.
ANA SAYFA İPUCU GALERİ TEST TREND 5 Ağustos Paylaş 1. Öncelikle buradan Microsoft’un websitesine gidiyor ve kullanmak istediğimiz Windows’un.
ELEKTRONİK TABLOLAMA PROGRAMI: EXCEL
EBYS KULLANIMI.
TÜRKİYE İŞ KURUMU DENİZLİ İL MÜDÜRLÜĞÜ E-İSTİHDAM TANITIM PROGRAMI-2008.
MİCROSOFT WİNDOWS 8 I.WİNDOWS 8’İ NASIL YÜKLEYEBİLİRİM ?
Kullanıcı Kılavuzu Genel Bakış support.ebsco.com.
EBSCOhost Android Uygulaması
EBSCOhost ile E-Kitap İndirme (Ödünç Alma)
EBSCOhost Sonuç Listesi
EBSCOhost Konu Terimleri Sözlüğünde Tarama
Dosya Yönetimi.
EBSCOhost ile E-Kitap İndirme (Ödünç Alma)
Sunum transkripti:

www.spotniq.com info@spotniq.com (C) 2007 SPOTNIQ NAVIGATION www.spotniq.com info@spotniq.com (C) 2007 Tanıtım

İÇİNDEKİLER Spotniq Hakkında Spotniq Çalışma Ortamı Spotniq Navigasyon Tuşları Spotniq Navigasyon Kapsamı Spotniq Navigasyon Ana Ekran Spotniq Navigasyon Hedef Seçimi Adrese Git Hedef Seçimi Favori Noktalardan Hedef Seçimi Haritadan Hedef Seçimi Spotniq Ayarlar GPS Ayarları Rota Hesaplama Ayarları Harita Ekra Ayarları Spotniq Rota Planlama ve Haritada Gezinti Başlangıç Noktası Hedef Noktası Similasyon izleme Adres Bulma Favori Ekleme Favori Bulma Büyüteç, Döndürme GPS Açıp Kapama GPSe Odaklanma Kuzey Oku Hedef Oku Önemli Yerler Ekranı Program Hakkında

Spotniq Navigasyon Hakkında Bu Kılavuzun kullanılan isimler ve logolar ilgili şirketlerin tescilli markalarıdır. Spotniq Pro, Spotniq PTS, Spotniq Atlas, Spotniq Navigasyonun tescilli markalarıdır. Bu dokümanı telif hakları, Başar Bilgisayar Sistemleri’ne aittir.

Spotniq Navigasyon Hakkında Spotniq Navigasyon Programı ve Türkiye Haritası %100 yerli kaynaklarla Türkiyede, Türkçe olarak üretilmiştir. Harita etikerleri ve adres aramaları Türkçedir. Kısa zamanda yurt dışındaki taleplere de uygun oalcak şekilde kendine özel bir marka ismi verilmiştir.

Spotniq Çalışma Ortamı Program Windows Mobile, Pocket PC gibi yeni nesil .Net Compact Framework 2.0 destekleyen taşınabilir cihazlarda çalışabilir. .Net CF 2.0 indirip bilgisayarınıza kurmak için aşağıdaki linki kullanın veya resmine klikleyin. http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=9655156b-356b-4a2c-857c-e62f50ae9a55&displaylang=en

Spotniq Çalışma Ortamı Spotniq ticari ismiyle Pocket PC, PDA, PND, PNA türü cihazlarla Window Mobile 4.x, 5.x, Windows CE 5.x platformlarını desteklemektedir.

Spotniq Navigasyon Kapsamı Tüm Türkiye 81 il sokak detayında adresli haritası 25 ilin güncel yol ve Önemli Noktalar bilgisi, (Banka, Okul, Hastane, Eczane) İstanbul (Tüm il), Ankara, İzmir, Adana, Antalya, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Eskişehir, Gaziantep, Kayseri, Kocaeli( + Gebze) Mersin(+ Tarsus), Uşak, Sakarya, Samsun, Ordu, Rize, Trabzon, Giresun, Gümüşhane, Bayburt, Artvin. Tüm Karayolları, İl, İlçe Merkezi, Bucak ve Köy merkezleri Turistik beldelerin sokak haritası

Spotniq Navigasyon Tuşları Adres Arama Büyüteç, Döndürme, Ortalama Kaydırma, Sokak Seçme Kuzey Oku, Kuzeye Çevirme Hedef Yönü GPS Açık, Kapalı Önceki Ekran

Spotniq Ana Ekran İlk açılış ekranından Harita Seçimi Ayarlar Navigasyon Haritada Gezinme işlemlerini seçebilirsiniz. Gideceğiniz adrese 3 tuşla ulaşabilirsiniz...

Spotniq Navigasyon

Navigasyon Hedef Seçimi 3 şekilde hedef seçebilirsiniz Haritadan sokak seçerek Adresi direkt yazarak Favorilerden seçerek

Navigasyon Adrese Git Öncelikler Şehir Listesinden İl adı seçilir Gideceğiniz sokak, cadde, bulvar, okul, hastene gibi yerlerin ismini sağdaki kutuya Türkçe klavyeyi kullanarak yazın. Klavyeyi açıp kapatmak için K butonunu kullanın tunalı

Adrese Git Hedef Seçimi Gitmek istediğiniz adresi seçip Git Butonuna klikleyin Türkçe karakterleri klavyeden yazabilirsiniz

Spotniq Navigasyon Favorilerden Seç Favorilerden (Kayıtlı Adreslerden) Gitme

Favorien Hedef Seçimi Favori Noktalara kliklediğinizde daha önceden kaydettiğiniz yerlerden seçim yapabilirsiniz. Adres Kaydetme ile ilgili daha fazla bilgi için Favori Yer Kaydetme bölümüne gidin. Bu kısmı kullanabilmek için önce önemli adreslerinizi kaydetmelisiniz.

Spotniq Navigasyon Haritadan seçerek gitme

Haritadan Hedef Seçimi Haritaya yaklaşıp uzaklaşmak için kalemi yukarı aşağı yönde hareket ettirin. Sağ üstteki araç büyüteç şeklinde olmalıdır.

Haritadan Hedef Seçimi İstediğiniz sdetaya gelene kadar yukarı aşağı yönde büyütebilir Sağdan sola haritayı döndürebi-lirsiniz

Haritadan Hedef Seçimi Kliklenen noktayı ortalayabilirsiniz

Haritadan Hedef Seçimi İstediğiniz adresi bulduğunuzda büyüteçe klikleyip Ok haline gelmesini sağlayın. Daha sonra seçmek istediğiniz sokağa klikleyin.

Haritadan Hedef Seçimi Daha sonra SEÇ düğmesine klikleyin. Program GPS bağlantısını yaptığında Hesaplama işlemine başlayacaktır.

Haritadan Hedef Seçimi Hesaplama işlemi bittiğinde Program size rotayı çizip sesli olarak yönlendirme yapacaktır.

Spotniq Ayarlar

Spotniq Ayarlar GPS bağlantı ayarları, Rota hesaplama seçenekleri vb ayarlamalar için Ana ekranda Ayarlar düğmesine basın.

Spotniq Ayarlar: GPS GPS Ayarlarında Dahili veya harici GPS Portunu ve Hızını belirtebilirsini. Bluetooth GPSler için Bluetooth portunu belirtmek gerekir.

Spotniq Rota Hesaplama Şekli Kısa yol sizi en kısa yerden götürmeye çalışır Rahat Yol ise sizi sokak yerine cadde veya bulvardan, varsa çevre yolunu kullanarak hızlı götürmeye çalışır.

Spotniq Rota Hesaplamada Kullanılacak Yollar Eğer Paralı yoldan gitmeyecekseniz veya Feribotu kullanacaksanız burdan ayarları yapınız (köprüler paralı yol kabul edilmemiştir). Yaya iseniz Yaya yolunu kullanı seçin

Harita Ayarları Ölçek Açık’ı seçerseniz harita üzerinde harita mesafesini gösteren bir çubuk ölçek görünecektir. Otomatik Zoom seçilirse aracın hızına göre haritayı büyültüp küçültür Konum Bilgisi Navigasyonda aktif değildir. Spotniq PTS için geçerlidir.

Spotniq Rota Planlama ve Haritada Gezinti

Spotniq Rota Planlama Haritada gezinti yapmak ve rota planlamak için Haritaya Git butonuna klikleyin

Rota Planlama: Başlangıç Ekrana klikleyip bekleyin. Menüde NEREDEN i seçin Bulunduğunuz noktadan otomatik gitmesi için GPSi Adres, favori yer için, Haritada seçili yerden gitmek için ilgili menüyü seçin.

Rota Planlama: Hedef Ekrana klikleyip bekleyin. Menüde NEREYE ‘yi seçin Adres, favori yer için, Haritada seçili yerden gitmek için ilgili menüyü seçin. Program size rotayı çizecektir.

Rota Planlama: Similasyon Ekrana klikleyip bekleyin. Menüde Similasyon Yap’ı seçin Program sesli yönlendirmelerle gidilecek rotayı size tarif edecektir. Rota İzini silmek için İzi Sil’i seçin

Rota Planlama: Similasyon Ekrana klikleyip bekleyin. Menüde Similasyon Yap’ı seçin Program sesli yönlendirmelerle gidilecek rotayı size tarif edecektir. Rota İzini silmek için İzi Sil’i seçin

Rota Planlama: ADRES Bulma Adres Bulmak için Kalem butonuna klikleyin.

Rota Planlama: ADRES Şehri listeden seçip Soka, Cadde, okul, resmi kurum gibi yer isimlerini yazıp, bulunna adreslerden uygun olanını seçip GİT e klikleyin Yazdığınız kelime ile başlayan tüm yer isimleri listelenecektir

FAVORI YER KAYDETMEK İstenilen adres bulundukdan sonra Ekrana Klikleyip bekleyin. Açılan menüde Favori Noktalar  Yeni Nokta Kaydeti seçin Kayıt ismini yazıp tamama klikleyin

FAVORİ YERLERE GİTMEK Ekrana Klikleyip bekleyin. Açılan menüde Favori Noktalar  Git’i seçin Ekrana gelen listeden gidilecek yeri seçip Tamama klikleyin

GPSe Odaklanma Ekrana Klikleyip bekleyin. GPS koordinatı hep ekranın ortasında olsun sistiyorsanız GPS’e Odaklanı seçin Araç ekran dışına çıktığında aracı ekrana getirmesi için Ekran Dışına Çıkarsa Ortalayı seçin

Rota Planlama: BÜYÜTEÇ Ekrana gelen haritada hareket edebilmek için Büyüteçi kullanabilirsiniz. Yukarı Aşağı hareket haritaya yakınlaşıp uzaklaşır Kliklenen yer ortaya gelir

Rota Planlama: BÜYÜTEÇ Sağa Sola hareket Haritayı çevirir. İsteiğiniz yönü haritanın yukarısına geritebilirsiniz.

Rota Planlama: GPS GPS butonuna klikleyip bulunduğunuz yeri haritada görebilirsiniz. Dahili GPSiniz var ise program ayarladığınız porttan bağlanacaktır. Kırmızı Renk GPS Kapalı demektir. Yeşil Renk GPS açık demektir

Rota Planlama: GPS Eğer harici GPS kullanıyorsanız program size kullanacağınız cihazı seçmeniz için ekran açacaktır.

Rota Planlama: Kuzey Oku Kuzey Oku Haritada gezinirken Kuzey yönünü gösterir. Kuzey Yön Okuna kliklendiğinde Kuzey haritan üstüne gelecek şekilde ayarlanır.

Rota Planlama: Hedef Oku Hedef Oku Gideceğiniz Hedefin nerede olduğunu gösterir.

Rota Planlama: Geri Tuşu Geri tuşu harita ekranından çıkmanızı, Ekranda gösterilecek önemli noktaları ayarlamanızı, ve programın ana menüsüne dönmenizi sağlar

Rota Planlama: Geri Tuşu Önemli Noktaları Açıp kapatmak için Program hakkında bilgi için Haritadan çıkıp ana menüye dönmek için ilgili tuşa klikleyin.

Önemli Nokta Ayarları Harita etiketlerini eve Önemli noktaları açıp kapatmak isterseniz soldaki kutuyu işaretleyin.

Program Hakkında Program hakkında ekranı. www.spotniq.com adresinden programla ilgili güncellemeleri indirebilirsiniz.

Bilgi, Öneri ve Siparişler İçin Bize ulaşmak için info@spotniq.com SpotNiq yazılımını edinmek için lisans@spotniq.com Yazılımın kurulması ve cihaz uyumluluğu için destek@spotniq.com