Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

turRUS® Otomasyon Sistemi

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "turRUS® Otomasyon Sistemi"— Sunum transkripti:

1 turRUS® Otomasyon Sistemi
Otel kullanıcıları ekran düzenleme anlatımı

2 www.turrus.com ana sayfası, sayfa altı, Ekstranet bölümü Otel Girişi sekmesinden giriş yapılır.

3 Kullanıcı Girişi Ekranı
Firma kodu otomatik olarak TURRUS gelmeli Kullanıcı adı ve şifre size tahsis edilmiş olan bilgilerdir Dil Seçimi eğer farklı bir lisan ile işlem yapılacak ise değiştirilebilir,şu an İngilizce ve Almanca aktif olarak kullanılabilir. Giriş yapmadan önce yapacağınız her işlemin sitede görünmeden önce tarafımızdan onaylanması gerektiğini, belirli bir süre sonrası işlemlerinizin onaylanıp onaylanmadığını kontrol etmenizi,onay başvuru ve onay doğrulama bilgilerinin her ekran üst bölümünden kontrol edilebileceğini hatırlatmak isteriz.

4 Genel Bilgiler Ekranı Bu alanda Otelin Genel bilgileri yer almaktadır.Hata veya eksik var ise müdahale edip güncelle tuşuna basınız.Yaptığınız değişiklik tarafımızdan onaylandıktan sonra sitede görünecektir. Arama sayfaları ve otel detay kartında görünecek resim buradan belirlenmektedir.Max. Boyut 150kb olan bir resmi “Kart Resim” altında bulunan Güncelle butonu ile yükleyebilirsiniz.

5 Detaylı Bilgiler Ekranı
Otel detay sayfaları bu bölümden eklenir,”Genel Bakış” otel detay sayfası ilk açılan sayfadır ve içerik bu kısımdan doldurulur. Hangi detay açılacak/eklenecek ise ilgili birim işlem altında bulunan güncelleme ekranına tıklanarak detay giriş ekranına ulaşılır.Burada istediğimiz ekleme yada düzenleme yapılabilir,işlemi sonlandırmak için güncelle tuşuna tıklanır ve sitede görünmesi için tarafımızdan onaylanması beklenir.

6 Otel Özellikleri Onay bekleme notu üst resimde görüldüğü gibi sayfanın üzerinde bulunur.Henüz onaylanmamış ise sarı ünlem işareti,onaylanmış ise yeşil çentik işareti bulunacaktır Otel Özellikleri, sayfası ile otel özelliklerinizi ekleyebilirsiniz.Otelin belirleyici özelliklerini ücretli yada ücretsiz sağlanıp sağlanmadığına göre ekleyebilirsiniz.Daha önce girilmiş ama yanlış olan özellik alt menüden silinmesi talep edilebilir. Bu kısımda yapılacak her türlü ekleme sonrası onay beklendiği için bu ekran ve web sitesinde onayımız sonrası görünür olacaktır.

7 Kontrat İşlemleri 1 Tüm fiyatlandırma işlemleri buradan oda oda yapılacaktır. Otelimiz için fiyat girilecek Oda tiplerini buradan ekliyoruz ve onaylanmasını bekliyoruz. Kalan aşama onay sonrası devam edecektir. Oda onaylandıktan sonra resimde göründüğü gibi alt kısımda girdiğimiz oda tipleri görünecek olup işlem kutusu ile detay sayfalara girilecektir.

8 Kontrat İşlemleri 2 Kontrat menü sayfası, ilgili oda tipi detayı ekranı resimdeki gibidir.Sol tarafta bulunan Kontrat Menüsü ekranı Periyot ve Fiyat Ayarları menüsü altından fiyat işlemlerini güncelliyoruz. Periyot ekle, yeni bir periyot eklenecek ise Periyot listesi, eklenmiş periyotların listesine ulaşmak için buradan faydalanıyoruz Oda Konaklama Tipi, seçilen odaya göre kullanım tipi seçenekleri girilecek. Periyot adı, periyotları daha rahat ayırt etmemize yarayacak,sitede herhangi bir yerde görünmeyecek. Pansiyon Tipi,oda kahvaltı,tam pansiyon gibi Pazar tipi,otel hangi Pazar altın da ise seçiyoruz Fiyat tipi,girilecek fiyat kişi başı mı?,oda başı mı? Çalışma Şekli, otelin bize verdiği komisyon şekli türü Oran,otelin bize verdiği komisyon oranı Para Birimi, fiyatlamanın hangi para birimi ile gösterileceği buradan seçilir Kişi Başı,bir odada kaç kişi kalacak ise kişi başı fiyatı Tek yetişkin, oda da tek kişi kalacak ise fiyatı İlave yatak,ek yatak ücreti Çocuk Fiyatları,mutlaka doldurulmalı,ilgili seçenek yok ise “0” yazarak doldurunuz. İşlemlerin kaydı için Periyodu Kaydet Butonuna tıklayınız.

9 Kontrat İşlemleri 3 Kontrat işlemleri altında sol menü de bulunan Oda tipi özelliklerine odanın öne çıkan özelliklerini doldurunuz.Bu kısım Web sayfasında Oda Tipleri fiyat ekranı üzerinde görünecektir. Kontrat işlemleri Oda Kuralları başlığı altında seçeceğimiz bir kural var ise buradan seçiyoruz

10 Kontrat İşlemleri 4 Kontrat Menüsü’nün altından verilecek Kontenjan adetleri ilgili bölümden girilebilir. Belirli dönemler için Stop/Sale tarihleri var ise ilgili ekrandan girilebilir.

11 Ekstra Hizmet & Resim Galeri
Otel giriş,çıkış,kalışı süresince bilinmesi gereken,alması gereken yada alması mecbur ekstraları bu ekrandan girebiliriz.Dikkat edilmesi gereken buraya girilen ekstraların ücretli olması, müşteri isteyerek bu ekstradan faydalanacak yada mecburen bu ödemeyi yapacak ki bilgilendirilmesi burada veriliyor. Otel resim galerisi ekleme sayfası ana menü Resim Galeri altından ulaşılabilir. Her biri 150kb’ı geçmeyen resimleri toplu olarak seçebilir ve bir defa da kaydedebilirsiniz.Onay sonrası resimler üzerinde oynamalar yapabilir,istediğinizi silip istediğiniz üzerinde oynamalar yapabilirsiniz,bunun için Mouse ile resmin üzerine gelinmesi yeterli,ilgili menü resim altında görünecek.

12 Kategori İşlemleri Bu kısım aramalarda bu otelin hangi kategoriler altında gösterileceğini seçmenize olanak verecektir.Otele uyan istediğiniz kadar kategori ekleyebilirsiniz. Tüm değişikliklerinizin onaylanıp onaylanmadığını lütfen kontrol ediniz, gördüğünüz eksiklik, soru ve görüşleriniz için lütfen mail adresini kullanarak destek alınız.


"turRUS® Otomasyon Sistemi" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları