Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Yolbil Navigasyon ve İzlemeYazılımı

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Yolbil Navigasyon ve İzlemeYazılımı"— Sunum transkripti:

1 Yolbil Navigasyon ve İzlemeYazılımı

2 Haritalar ve Güncelleme Yolbil V.3 ve Yeni özellikler
TANITIM Yolbil Nedir? Yolbil Çalışma Ortamı Yolbil Arayüzü Yolbil ve (PTS) GPSSpy Haritalar ve Güncelleme Yolbil V.3 ve Yeni özellikler

3 Yolbil Nedir??? %100 Yerli bir üründür. Kodların tamamı Başar Bilgisayar tarafından yazılmıştır. Hiçbir üçüncü parti kütüphane veya komponent kullanılmamıştır. Program her geçen gün geliştirilmeye ve eksiklerinin giderilmesine devam etmektedir. Yazılım adresinde ve forumlarda kendisine yön vermektedir.

4 Yolbil Nedir??? Yolbil yazılımı, temel olarak bir harita uygulamasıdır. Yolbil yazılımının içerisine MapInfo üzerinde ürettiğimiz haritaları, aynı MapInfo içinde olduğu gibi yeni bir katman olarak ekleyebiliyoruz. Yazılım, kapsamlı üretilmiş olan navigasyon verileri üzerinde çalışır. Gelişmiş bir adres arama sistemine ve Türkçe karakterler ile arayabilme kabiliyetine sahiptir. Şu anda sadece Mobile Platformlar için mevcut olup PC versiyonu henuz düşünülmemektedir.

5 Yolbil Nedir???

6 Yolbil Nedir??? Yolbil yazılımı, kullanılan donanıma bağlı olarak Internet, GPRS ve SMS ile dış dünya ile haberleşme yeteneğine sahiptir. Bu sistem kurumsal çözümlere yöneliktir.

7 Yolbil Çalışma Ortamı Yazılım platformu olarak .Net Compact Framework 2.0 seçilmiştir. .Net 2.0 Compact Framework kurulabilen bütün donanımlar üzerinde Yolbil çalışır.

8 Yolbil Çalışma Ortamı Yolbil, bellekten bağımsız olarak büyük dataları kolayca açıp gösterebilen bir indexleme mekanizmasına sahiptir. İstenilen katmanlar eklenebilmektedir. (Binalar, şebekeler vb.) Navigasyon yapabilmek için, aynı zamanda dataya bağlı olarak 64 Mb belleğe ihtiyaç duyulmaktadır. NMEA destekli GPS Storage Card (SD Card, MMC Card... Vs)

9 Yolbil Arayüzü (Açılış ekranı)

10 Yolbil Arayüzü Yaklaşma ve kaydırma araçları

11 Yolbil Arayüzü (Adres arama)

12 Yolbil Arayüzü (Sık kullanılan noktalar)

13 Yolbil Arayüzü (POI kategorileri)

14 GPSSpy, internet üzerinden çalışan özel bir takip sistemidir.
Yolbil ve GPSSpy GPSSpy, internet üzerinden çalışan özel bir takip sistemidir. Sistem, bulunduğunuz pozisyonu takip server’ına gönderir aynı zamanda da server’dan gelen diğer araçların bilgilerini de ekranda gösterir. Diğer cihazların konum bilgisi Cihazın konum bilgisi Cihazın konum bilgisi

15 Yolbil ve GPSSpy

16 Haritalar ve Güncelleme
Şu anda 61 il üzerinde navigasyon desteği ve 81 il altlık haritaları bulunmaktadır. Yol ağı ile birlikte 50’nin üzerinde POI kırılımı bulunmaktadır. Yazılım ve harita güncellemeleri aynı anda devam etmektedir. Haritaların güncellenmesi ve kapsama alanının büyütülmesi her geçen gün devam etmektedir.

17 Yolbil V.3 : Yeni Eklenen Özellikler
Kapı Numarasına kadar arama yapabilme, Sokak/cadde kesişimlerine direkt ulaşım, Yakındaki POI’lerin sorgulanabilmesi Navigasyon’da Ara Nokta Desteği (Routing Via)

18 Yolbil V.3 PTS : Client/Server Merkezden gönderilecek bir koordinat ve onun bilgisini cihaza gönderebilme yeteneği. Saha çalışanlarına doğrudan mesaj ve gideceği bir sonraki noktayı gönderebilme kabiliyeti. Cihaz üzerindeki bir noktanın server'a veya başka bir cihaza gönderilmesi. DEMO

19 YolBil - Spotniq Teşekkürler


"Yolbil Navigasyon ve İzlemeYazılımı" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları